Şimdi Ara

Basketbol Bölümü Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Basketbol forumu üyelerinin kendi çabalarıyla hazırlamış olduğu kurallar belli oldu...Son olarak adet yerini bulsun oylamamızıda yapalım...

    Oylama kurallarımızın hazırlanışına uygun olarak açık yani mesaj yoluyla yapılacaktır....Lütfen katılıp katılmadığınızı belirtiniz...

    Lütfen herkes oy kullansın...

    Hayırlı olsun...

    Bölümün düzeni için uğraşan ve bize destek veren ADO'ya da teşekkürler...






    Basketbol Bölümü Kuralları

    1- Yeni üyelerimiz lütfen belli bir süre bölümü takip ediniz ve konu açmadan önce mutlaka ARAMA özelliğini kullanınız.Unutmayın ki yeni bir ortama girdiğiniz zaman oranın kültürünü ve tarzını anlamanız gerekmektedir.Açılan aynı konularda ilk konu kalacak sonradan açılan konular silinecek ya da kilitlenecektir.

    2- Konu açarken basketbol bölümüyle ilgisi olmayan gereksiz konu ve anketler açmayınız.

    3-Başlığın konunun en önemli unsuru olduğu unutulmamalı ve mümkün olduğu kadar konu ile ilgili olmasına özen gösteriniz.

    4- Konuları açarken ve mesajlarınızı atarken buranın bir spor forumu olduğunu unutmayınız ve rakip takım taraftarlarını tahrik edecek ağır hakaret ve aşağılamalara girmeyiniz.Konularda tartışmalarınızda her zaman seviyeyi ve karşılıklı saygıyı muhafaza ediniz.

    5-Kişiliğinizi rencide edici veya sizi rahatsız edici mesajlara karşılık verme yerine mesajın sağ üstünde bulunan şikayet et bölümünü kullanınız.

    6-Bu bölümde mesaj sayısı artışı artık yoktur,fakat post artışı olmaması atılan mesajların içeriğinin ne olup olmadığını önemsemediğimiz düşüncesi uyandırmasın.attığınız her mesajdan sorumlu olduğunuzu unutmayınız...

    7-Mesaj içeriğiniz sadece bir şahsı ilgilendiriyorsa mümkün olduğu kadar kişiye özel mesaj(pm) kullanınız.

    8-Transfer haberlerinde(yıldız ve dev takaslarda tolerans gösterilebilir) mümkün olduğu kadar üst konuyu tercih ediniz.

    9- Basketbol bölümünde Fan Club açarken mutlaka aynı konuda fan club açılmadığından emin olunuz.Fan clublarda konunun boş olmamasına dikkat ediniz ve mutlaka tanıtıcı bilgiler vermeye çalışınız.

    10-Herhangibir konuda kişisel çıkar sağlamak amacı ile reklam yapılmayacaktır.Boy uzatma ve kilo alma konusundaki bilgiler için "sağlıklı yaşam" forumundan yararlanınız.

    ek:forumun gelişimi ve basketbol bölümünun yeni düzenleme ihtiyacından kaynaklanan eksiklik ve fazlalıklara göre değişiklik yapma hakkı yönetimde saklıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.