Şimdi Ara

Bagdet Caddesi Yakinlarinda Spor Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    Ben su anda Ingilterede Universite okuyorum ve ciddi olarak agirlik calisiyorum. Yazin Istanbulda olacagim ve Bagdat Caddesi uzerinde kalicagim. Hatirladigim kadariyla Istanbulda hic adam gibi bir spor salonu yok hep makina uzerine gidiliyo, boyle Squat Rack olan, Deadlift yaparken insanlarin bu ne yapiyo gibi bakmayacagi bir gym varsa onerirmisiniz, saolun. En son gittigim salonda anternore squat rack neden yok demistim neden olsunki demisti ne guzel makina var iste diye...



  • Hic spor salonu bilen yok mu arkadaslar bolgede ?
  • İstanbul'da gayet güzel spor salonları var, sadece biraz daha araştırmanız gerekiyor. Bağdat Caddesi üzerinde Ckm'de bulunan Powerfullclub'a beklerim.
  • Powerfull Club da squat rack ( power rack ) var mi ? Varsa eger oraya yazilirim
  • Malesef power rack yerine çoğu salonda bulabileceğin smith machine var. Fakat salon tercih etmek için bir makinaya bağlı kalmak pek doğru gelmiyor bana. Pek çok kriter vardır bir salonu tercih etmek için, amacın doğrultusunda sana en doğru hizmeti veren yeri tercih etmek daha mantıklı olacaktır düşünceme göre.
  • Ben Rugby oynadigimdan dolayi alt vucut calismam gerekiyo agir iste bol bol squat ve deadlift tarzi. Smith Machinede squata karsiyim cunku cok kolay sakatliga sebeb oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bariseray

    Ben Rugby oynadigimdan dolayi alt vucut calismam gerekiyo agir iste bol bol squat ve deadlift tarzi. Smith Machinede squata karsiyim cunku cok kolay sakatliga sebeb oluyor.

    Dediğim gibi alt ekstremite kasları için illa power rack gibi bir alete ihtiyacın yok. Seçeceğin salonda ki nitelikli eğitmenlerle doğru egzersiz programına sahip olup bu programı uygulaman yeterli olacaktır. Tabi beslenme ve dinlenme işi sana kalıyor. Ayrıca smith machine ile squat yapmak kolayca sakatlanmaya sebebiyet verir gibi bir araştırma görmedim şimdiye kadar. 13 yıldır bu işin içindeyim ister serbest squat olsun ister smith machine de squat olsun her iki şekilde de kendini sakatlayan insanlar gördüm. Sakatlığın sebebi daha çok kötü bir teknik, bilmeden ve istemeden yüksek kilo kaldırmak uğruna hile tekniğine başvurmak veya yapılan hareketin kişiye uygun olmaması gibi durumlar olmaktadır.




  • Anladim kadariyla squat rack li gym yok aradigim bolgede ... bol bol Zercher Squat giricem o zaman yapcak birsey yok. Makinayla bacak calismak bel sakatliklarina yol acabilir bununla ilgili bir suru makale okumustum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.