Şimdi Ara

Ayak İşleri (Gain) [3.sezon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın birlikte yer aldığı komedi-aksiyon dizisi ‘Ayak İşleri’ mayıs ayı içinde yayınlanacak.



    Ayak İşleri, çok yakında yayına giriyor. Komedi dünyasının popüler ismi Çağlar Çorumlu ve yetenekli oyuncu Güven Murat Akpınar’ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Caner Özyurtlu ve Volkan Öge birlikte yazarken, dizinin yönetmenliğini ise Caner Özyurtlu üstleniyor.


    Görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları, kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, aynı zamanda aksiyon sahneleriyle de teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekmeye hazırlanıyor.


    Köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenecek maceraları, hem komedi hem aksiyon sevenleri ekran başına çağırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Aralık 2022; 15:21:54 >







  • 1'nci sezonunu tek seferde komple bitirdim. Zaten bölümleri ortalama 15-20 dakika.


    Açıkçası genel kanının aksine ben fazla beğenemedim. Yine kendini izletiyor ama mesela Evren karakteri beni baydı. Bunun dışında komedi unsuru küfürlere bağlanmış. Yani sadece Vedat karakteri (Çağlar Çorumlu'nun karakteri) yanındakilere sinirlenip küfür edince güldürüyor o kadar. Açıkçası o da bir yerden sonra zorlama geldi bana.


    Dizi "Gibi"ye benziyor. Ondaki gibi absürt diyaloglar mevcut. Fakat ondaki gibi bu diyaloglar izletmiyor, Evren karakterinin diyalogları Gibi'deki Yılmaz'ın muhabbeti gibi akıcı ve komik değil. 1 tamam 2 tamam ama ondan sonrası bayıyor. Bir de çok fazla konuşuyor biraz abartmışlar. Her lafa atlaması benim için çekilmez.


    Yaptıkları şu Matrix'teki güvenlik sahnesiyle ilgili olan gönderme de 20 senelik espiri. Yapmayan kalmadı. Diğer, falcıdaki vazo göndermesi iyiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Haziran 2021; 21:57:47 >




  • Aynen gibi nin tirnagi bile olmayacak bir yapim,artik birbirine bagirarak konusan karakterlerin oldugu yapimlar suç sayilmali.
  • Son 3 bölümde girdikleri yol hariç genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim. O yola girmeseler daha güzel olabilirdi bence. Ancak üstte denilenlere katılıyorum, bir "Gibi" değil.
  • Çekimler bitti yeni bölümler Şubatta yayınlanacak aksilik olmazsa...
  • bekliyoruz bakalım.... 2 akşamda birinci sezonu bitirdim... şu bölümler bir de en az 30 dk olsa...

  • 24 Şubatta 2.sezon başlıyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.