Şimdi Ara

Auto Motor und Sport Dergisinden Golf7, A3, 1 serisi, v40 karşılaştırması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İ30 neden yok aceba aralarında
  • Mercedes fena
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

    Şöyle yorumluyorum; hepsi bir konuda çok iyi olabiliyorken Golf herşeyden azar azar alarak ortalamayı yakalıyor ve böyle bir puan farkı oluyor.Bunun mantıklı başka bir açıklaması yok.

    Yani atıyorum 5 farklı değerlendirme kategorisi olsun.1 serisi gidiyor bunların birinde veya ikisinde çok iyi geri kalanında kötü ya da diğerleri aynı şekilde öyle.Ama Golf hiç birinde en iyi değil fakat hepsinde ortalama ve üzeri puan aldığı için böyle bir sıralamaya gidiliyor..Böylece tüm premium diye adlandırılan modelleri geride bırakarak zirveye oturuyor.

    Onların incelemesine göre yorum yaptım tabi.Şimdi kendi yorumum açık ve net;

    Autoshow'da bu araçların hepsini adam gibi inceledikten sonra Golf'ün V40 a bile rakip olamayacağını belirteyim.Showroomlar orda isteyen gitsin baksın.Boşuna bu araçlar premium sınıfta yer almıyor ve boşuna bu tarz bir sınıf ayrımı yok..


    V40 tamamen Volvo Türkiye distribütörünün saçmalığı yüzünden eleştiriliyor.Başlangıç fiyatı A ve 1'in üstünde olunca ciddi geri planda kaldı, aracın bence mükemmel tasarımı ve kabin kalitesi güme gitti.Aynı şekilde forumda saçma sapan bi video ile A serisinin malzeme kalitesi ile ilgili olumsuz bi kanı oluştu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nilve

    quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari


    Arkadaş ben fanatiksem sen benim yüz mislim volvo fanatiğisin. En azından ben sadece sevdiğim araçla ilgili olumlu görüşlerimi paylaşmakla yetiniyorum senin gibi her vw konusunda ancak hastalıkla izah edilebilecek tavırlar ve söylemler içerisine girmiyorum.

    Aynen kendini tanımlamışsın.hastalıkla izah edilebilecek tavırlar ve söylemleri herhangi bir vw eleştirisi olduğunda sende görebiliyoruz.
    ben gayet normal birşekilde eleştiri yapıyorum.
    mesela vw , son zamanlarda mekanik olarak sorunlu bir üretici haline geldi.
    aksini ispatla desem
    ilk lafın şu olur : sen vw düşmanısın.
    masal anlatma diyorum son olarak.




  • AMS için araçlar ikiye ayrılır VAG grubu ve diğerleri
  • Yine Auto show,yine Golf...Sasirmadim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerinde bile Alman arabalarının önlerde olması, Golf'un her zaman ki gibi en önde olması artık bu dergiyi ciddiye almayışıma neden oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 16 Kasım 2012; 16:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçlara hiç şaşırmadım
  • Fiyatlandirma konusunda hep soyledigim sey tekrar kanitlanmis oldu. Turkiye'deki marka fanatikleri hala inamak istemiyor ama A serisi, A3 ve 1 serisi gibi araclara verilen fazladan para araca degil direkt distrubitorun cebine gidiyor. Bu araclar fazla pahali olmayi hak etmiyor. Almanya fiyatlarini goruyorsunuz iste.

    Ayrica basak bir husus var ki cok ilginc A3 Golf'ten daha ucuz. Bu da VAG grubu icin buyuk celiski. Ya da yeni A3'un satislari pek iyi gitmiyor fiyat kirdilar. Zaten o ic mekan tasarimiyla iyi gitse sasardim.
  • Yıllardır aynı sonuç, üretici ülkenin dergileri yapıyo bide bu karşılaştırmaları hala kabullenmeyen tipler var :D siz devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bencn17

    Helal be yardır aslanım kim durur senin önünde senin değerini anlamayanlar utansın.

    Arabanın kralı GOLF...

    O arabanin kralini almak icin ayni ozelliklerdeki D sinif arabayi es gecmen gerekiyor Ozellikle ulkemizde 2.0tdi C sinifi icin vergisi cok pahali he hakediyor tabi dogus golf u 70000 e satarsa o vergi de kimseye koymaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka takındım yok ama bu dergi biraz abartmış.Dünyada başka otomobil kalmamış gibi
  • krallar belli zaten en önde

    benim sıralamam

    A Serisi
    Golf
    1 Serisi
    V40
    A3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 16 Kasım 2012; 19:31:09 >
  • objektif olan bi dergi biliyormusunuz
  • Test ne kadar doğru veya golf ne kadar iyi bunu konuda yorum yapmayacağım ama bu kadar para verdikten sonra Golf almam... Tercihim kesinlikle 1 serisi olur.
  • Bu haftaki Otohaber dergisinde de Golf haricindekilerin karşılaştırması vardı.Onda da sıralama aynıydı; A3 birinci,V40 sonuncu.
  • Hiç bakmaya gerek yok, direkt Golf birincidir, AMS yaani dedim ama bu sefer beni şaşırt AMS diyerek girdim, sonuç : Golf

    Bu saçma sapan dergi Octavia ilk çıktığı zaman piyasası olsun diye Octaviayı üst segmenti A3 ve Passatla karşılaştırıp Octavia'yı birinci seçmişti
  • Ya su golfden bırde bızmı alsak
  • anladığım kadarıyla bmw nin bu kadar geride kalmasının sebeplerinin başında motoru geliyor. diğerlerinden 118d zayıf kalıyordur. ayrıca vw nin diğerlerine yakın fiyatta olmasının nedenide donanımlardır. aynı paraya diğerlerinde aynı seviyede donanım alınamadığına göre golf biraz daha cazip kalıyor. tabi burda marka algısı diye bir puanlamada yoktur muhtemelen. aslında golf görüntü olarak diğerlerinden daha zayıfta durmuyor. AYRICA DOĞUŞ FİYATLARI ŞİŞİRİYOR BU BİR GERÇEK AMA ŞURDAKİ PREMİUM MARKALAR C SINIFI ARABALARINI SIRF MARKA İMAJI İÇİN FİYATLARI TÜRKİYEDE NE KADAR ABARTTIKLARI ORTADA. DOĞUŞ GOLFE EKSTRA 5000 TL İSTİYOSA MERCEDES, VOLVO, BMW 10000TL DEN FAZLA İSTİYOR GİBİ GELDİ BANA.
  • 2-3 depo yakıt parasını dahi araba alırken avantaj ,artı kriter olarak gösteren incelemeleri ciddiye alıp,seçim yapanlara gülerim. Volvo V 40 ' ın sıra dışı karizması hepsine değer(Naçizane fikrimdir)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.