Şimdi Ara

Asus neden alınmamalı? (Anakart, Ekran Kartı, Telefon vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir anakart, ekran kartı. cep telefonu vs satın almak istediğinizde gerçekten çok dikkat çekiyor özellikleri ile. Ancak Asus servislerinde çok sorun yaşanıyor insanların çok mağduriyetine tanık oldum yaptığım iş neticesinde. Asus bir anakart veya ekran kartı satın aldığınızda tasarımını Asus almış oluyorsunuz. Üretimi taşeron bir firmada yapılmış oluyor. Gerçi tüm firmalar yapıyor bunu artık. Önceden servislerine çizgi elektronik diye bir firma bakıyordu şu an Smssinfo ve Teleservice diye berbat servisler bakıyor. Kesinlikle muhattap olmuyorlar sizinle.

    Bu tarz konularla alakalı Anakart, Ekran kartı vs. alırken Asus tercih edecek arkadaşları uyarmak istiyorum sadece.

    6 aylık DOA kapsamındaki anakartımı 2 kere arıza yok diye geri gönderdiler. 6 ayın dolması ile chipsetini onardılar çok zoruma gitti. Bu rastlantı dedim, bire bir aynı durumu ekran kartımda da yaşadım. Doa süresi dolana kadar arıza yok, dolduktan sonra onarım..

    Birde cep telefonu vardı babamın DOA kapsamındayken gönderdim açılmıyordu. Anakart ısıtılmış diyerek kullanıcı hatası çıkartıldı. ISITILMIŞ yazıyordu sadece şaka gibi. Telefonun kendi ısınmasını kullanıcı hatası gibi yansıtıyorlar. 365 tlde ücret istediler. Ne bir açıklama ne bir net bilgi. Görüşmeniz zaten mümkün değil servis hazretleri ile. Kalitesiz ve dürüst olmayan hizmet veren bu firmadan alış veriş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

    Benim gibi durum yaşamış olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.







  • Zaten pek çok kişi tarafından bilinen bir durum bu smsinfo muhabbeti.
    Alışveriş yaparken göz önünde bulundursun kullanıcılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventustan alıyorum asus anakartlarımı , içim rahat . Hiç sorun çıkmadı bu güne kadar .
  • şuan pcde tek asus parça dvdrom o da içine cd koyunca coil whine yapıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trumpet

    inventustan alıyorum asus anakartlarımı , içim rahat . Hiç sorun çıkmadı bu güne kadar .

    Umarım hiç bir zamanda sorun çıkmaz. Sorun çıkarsa gideceği yer sorunlu Asus servisleri olacak.
  • Her markada sorun çıkabiliyor bu asusa özel birşey değil, asusun ürün gamı ve satış oranının yüksek olmasından müttevelit haliyle sorun yaşayanların daha fazla olması doğal bir süreç tabi bu sürecin daha ağır şekilde geçmesine neden olan "teknik servis" etkenininide unutmamak gerek. Yıllardır asus markası Türkiyedeki servis konusunda düzeni oturtamadı. Aslında sadece asus olarakta bakmamak lazım, birçok yabancı markanın Türkiye servisi berbat halde, yurtdışındaki hizmet kalitesini bizim yakalayabilmemiz mümkün değil.
  • Çok haklısınız ses jackı bozuk gönderdiğim anakartımı haşlayıp bana geri gönderdiler işte bu kadar iyi bir servisi var asusun.
  • Körler sağırlar birbirini ağırlamış.Daha önce dedik almayın kardeşim sizin neyinize asus falan almayın.Hadi diyelim bi sefer dilin yandı niye gidip gidip hem telefon hem anakart hem ekran kartı aldın.Ust uste bozulaları mı tuttu.Tamamen karalama amaçlı oldugu heryerinden belli.Bir parça bozuldu bi daha almam dese neyse inanıcaz.Bi daha aklınızda bulunsun da mesela anakartım bozuldu böyle böyle oldu yazın.Hem anakartım hem ekran kartım hem telefonum bozuldu yazınca iplik pazara dökulmuş oluyor :)
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hocam bur sey sorucaktim nacizane...
    Ben anakarrt aldim ekran karti aldim asus modem kullaniyorum
    Hepsinin garantisi icinde koyuncu mudur nedir cikiyor ..o bahsedilen servislerin hicbirine rastlamadim? Acaba baska bir skintimi war

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gıcığım var o markaya, tercih etmiyorum ürünlerini
    Ama malları kaliteli, hakkını yiyemem Allah var.
  • Bir tek ekran kartında asus strix modelini tercih etmiştim demek servislerinde soru var ha inşallah bozulmaz da sıkıntı yaşamayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oskis

    Hocam bur sey sorucaktim nacizane...
    Ben anakarrt aldim ekran karti aldim asus modem kullaniyorum
    Hepsinin garantisi icinde koyuncu mudur nedir cikiyor ..o bahsedilen servislerin hicbirine rastlamadim? Acaba baska bir skintimi war

    Koyuncu genel distribütör.
  • Yazıklar olsun Asus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ydagli42

    Yazıklar olsun Asus.

    Öyle deme çok üzülür Asus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oskis

    Hocam bur sey sorucaktim nacizane...
    Ben anakarrt aldim ekran karti aldim asus modem kullaniyorum
    Hepsinin garantisi icinde koyuncu mudur nedir cikiyor ..o bahsedilen servislerin hicbirine rastlamadim? Acaba baska bir skintimi war

    Koyuncu ithalatcıdır, teknik servise ayrı firma bakıyor.

    Bu arada mesajım ne amaçla eksilenmiş anlamadım, dikkat ederseniz asus u savunmadım, bir markanın diğer bir markaya göre ürünün çok satıması haliyle sorun yaşayanların oranınıda arttıracaktır bu bir gerçek. Sanırım eksileyenler msi ve gigabyte fanları.
  • Asus alıp da sorun yaşarsanız tavsiyem elden teslim edin servise ve servis elemanını çağırıp sorunun ne olduğunu anlatın. Ben öyle yaptım, adam sonra teslim almaya gittiğimde bana sorunların giderildiğine dair cep telefonu ile video çekip gösterdi, öyle teslim aldım. Kargo ile gönderince pek sallamıyorlar, ama serviste kişiyi görünce daha ciddi ilgileniyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniyede asusun servisi vardı, hala duruyor mu bilmiyorum, direk asus diye yazıyor her tarafında teleservis ve benzeri yazmıyor hiçbiyerinde, 2013 sonları yada 2014 başlarında laptop arızalanınca götürüp bırakmıştım elden, ertesi gün telefonuma mesaj geldi ürününüz tamir edilmiştir diye, anakart arızalanmış değiştirmişler, 1 günde anakart değişimini ilk ve tek orda duydum, ertesi günü gidip aldım 6 ay öncesinde çalınana kadar da sorunsuz kullandım, hatta bilgisayarı servise bırakırken içerisinde ssd vardı kendi diskini de dvd yi çıkarıp aparatla takmıştım, acaba sorun olur mu diye düşünüyordum, gittiğimde sıkıntı olmaz dediler, eğer orası hala duruyorsa ve elden teslim etme şansınız varsa gayet iyi ilgileniyorlar
  • Asus anakart tertemiz olduğu halde agrizali çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ve kesinlikle uzak durulmasi gereken bir firma Turkiye sinirlari icerisinde.

    Yurtdisinda servis hizmeti alirsaniz eyvallah gerci asus'a has bir durum degil tum markalar yurtdisinda efsane customer support veriyorlar ama ulkemizde sayili firmalar bu denli durust ve islerine saygili yaklasim gosteriyorlar.

    Suanda alabileceginiz markalar'in en basinda

    Evga ve Corsair gelir sonrasinda msi ve gigabyte tercih edebilirsiniz en azindan bu firmalarin urunlerini kullandim ve gerek Turkiye'deki servisleri olsun gerekse de yurtdisi(ozellikle) 10 numara 5 yildiz adamlar.

    Buradaki teknik servisler Asus'un kalitesini ve marka adini kirletmekten baska bir is yapmiyorlar.

    Vatandan alinan 3 senelik garantili faturali kutu icerigi ve kutusu ilk gunku gibi sifir sekilde yolladim ve fatura tarihinden daha henuz 1 sene gecmesine ragmen urunun yurtdisindan alindigini ve garanti disi oldugunu soyleyip cpu pinlerini kirip geri yolladilar.Var mi boyle bir sey ? Faturasini da gonderdim dedim gormuyormusunuz? Penta'nin sitesinde anakart'in seri numarasini girin bakin dedim garanti ici oldugu gozukuyor dedim ,Penta distributir firma dedim girin bakin ama yok bizi ilgilendirmiyor Vatanbilgisayar demekki fason yollar ile urunu Turkiye'ye sokup satmis dediler hizlarini alamayip.Boyle bir firma SmsInfocom.Ne soylenebilirki boyle bir firma icin? Kelimeler yetersiz kalir...

    O yuzden uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRkejon

    Asus anakart tertemiz olduğu halde agrizali çıktı

    Neresi agrızalı idi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.