Şimdi Ara

Asus neden alınmamalı? (Anakart, Ekran Kartı, Telefon vs.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    Körler sağırlar birbirini ağırlamış.Daha önce dedik almayın kardeşim sizin neyinize asus falan almayın.Hadi diyelim bi sefer dilin yandı niye gidip gidip hem telefon hem anakart hem ekran kartı aldın.Ust uste bozulaları mı tuttu.Tamamen karalama amaçlı oldugu heryerinden belli.Bir parça bozuldu bi daha almam dese neyse inanıcaz.Bi daha aklınızda bulunsun da mesela anakartım bozuldu böyle böyle oldu yazın.Hem anakartım hem ekran kartım hem telefonum bozuldu yazınca iplik pazara dökulmuş oluyor :)

    Burada benim amacim bilinc yaratmak. Yasadigim seyleri paylasmak. Karalama demek yalan yere iftira atmaktir sayin kullanici. Bana yalanci demeden evvel gidip bir sikayet vari incelelesen ne guzel olurdu. Karalama yapan su anda sen oluyorsun

    https://www.sikayetvar.com/asus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asus Rampage V Extreme Anakart ve GTX 980 Ti Strix ekran kartı aldım. (Ekran Kartı newegg'den) Anakart'ta sorun yok. Umarım ekran kartında da olmaz da uğraştırmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastCroN kullanıcısına yanıt
    Şikayet var da sana bmw ile de ilgili şikayet bulurum mercedes ile de hangi markayı istiyosan onunla da.Ayda 1-2 oluyor böyle konu açılıyor uzun zamandır merak etme.
  • Asus benimde gözümden düştü. Adamlar herşeyi üretiyor. Bilgisayar adına herşeyi. Bu ne anlama geliyor seri üretim buda son tüketiciye kalitesiz ürün olarak geliyor. En çok satan markalarda ondan en çok arızalı ürün çıkıyor.
  • Benden uyarması, gerisi size kalmış tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.