Şimdi Ara

Asus N53JL-SZ030V KULLANICILARI KULUBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
16.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egulero

    Arkadaslar laptop sarjdayken ekranin kasasinin ustune elimi surttugumde hafif bir elektrik carpmasi gibi titreme oluyor elimde. Sizde de oluyor mu bu ? Bir sorun olabilir mi makinada?


    arkadaşım ben 3 gün önce aldım ürünü, bataryasını daha takmadım fişe takılı kullanıyorum. we dediğin şey bende de war. klavyenin aşağı tarafına elimi sürttüğümde bir titreme oluyor. daha yeni aldım insan korkuyo bir sorun olurmu bu diye. bir de dünden beri bilgisayardan çiviyle araba çizer gibi kısa kısa sesler geliyo. ara ara ama gelmiyodu şimdi gelmeye başladı. bu bi sorunmudur sizce?? harddisc ten diye sanıyorum cız cız böyle...
  • slm arkadaşlar bende asus n53jı almayı düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum size bi kaç sorum olacak..
    bende toshiba var harman/kardon ses sistemi gerçekten çok güzel sizce asus bu konuda geçmişmi sesi nasıl??
    birde oyun arada da olsa oynarım full hd olması oyunda problem yaratır mı güncel oyunları düşük ayarda bile olsa oynatır mı???
    bilgilendirirseniz çok sevinirimmm:)
    Selamlar
  • birde forumda araştırdığım kadarıyla bazı modellerde yüksek ses te cızıltı oluyormuş herkesde varmı aynı sorun
  • kardeş babamda toshiba var harman/kardon ama asusun hoparlörü bence çok daha iyi ses veriyor ve toshiba gereğinden fazla pahalı.ekran konusundada destekleyen oyunlarda 1920.1080 yapıyorum çözünürlüğü mass effect 2 gta 4 gibi oyunlar yüksek detayda oyynatıyor ama ben pc yi fazla kasmam diyoorsan 1366.768 şuanki notebook standart çözünürlüğünde çalıştır:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzz1129

    kardeş babamda toshiba var harman/kardon ama asusun hoparlörü bence çok daha iyi ses veriyor ve toshiba gereğinden fazla pahalı.ekran konusundada destekleyen oyunlarda 1920.1080 yapıyorum çözünürlüğü mass effect 2 gta 4 gibi oyunlar yüksek detayda oyynatıyor ama ben pc yi fazla kasmam diyoorsan 1366.768 şuanki notebook standart çözünürlüğünde çalıştır:D

    kardeş çok sağol bi de bu hoparlör de son ses acınça cızırtı falan olmuyo demi forumda çoğu kişi öle demiş
    güncel oyunları rahat oynarsın diyorsun ama benim favorim Mafia II deneyen oldu mu bunu hiç...




  • arkadaşlar bilgisayar dün elime geçti fakat benim ufak bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. intenetten video izlemek istediğim zaman tam ekran yapamıyorum ( yaptığımda ses geliyor fakat ekranda görüntü oluşmuyor) bunun sebebi nedir acaba? sadece google chrome da oluyor ie de herhangi bir sorun yok. acaba neden olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin89 -- 24 Şubat 2011; 23:28:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin89

    arkadaşlar bilgisayar dün elime geçti fakat benim ufak bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. intenetten video izlemek istediğim zaman tam ekran yapamıyorum ( yaptığımda ses geliyor fakat ekranda görüntü oluşmuyor) bunun sebebi nedir acaba? sadece google chrome da oluyor ie de herhangi bir sorun yok. acaba neden olabilir?

    aynı problem bende de var hatta youtube da bende altbar da gözükmüyor google chrome da..çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen
  • sorunu buldum arkadaşlar flash ayarlarından donanım hızlandırma özelliğni kapatınca sorun kalmıyor.
  • ASUS N53JL-SZ030V

    cihazı araştıran arkadaşlar,
    eğer başlığı baştan aşağı okuduysanız ben geri kalan kişilerin sorularını cevaplıyım.

    başta cihazda usb3.0 yok usb 3.0 destekleyen halihazırda external harddiskler mevcut fiyatları diğerlerinden biraz daha pahalı ancak aktarım hızı hatrı sayılır şekilde yüksek. ben kendi adıma elimde 2 tane 1er tb lık 2,5'' harddisk mevcut ikiside usb 2.0 la çalışıyor dolayısıyla 3.0 ı düşünmüyorum kendi adıma.

    ekran kartı gt425m orta sınıf ekran kartları arasında gayet iyi , ekran kartını araştırmadıysanız diye ben söylüyeyim 128bitlik ekran kartı mevcut, ben fazla oyun oynuyan biri değilim ancak arada oynarım ve bu ekran kartı beni tatmin edicek , 512 bit ekran kartları uçuk fiyatlı asus g serisi, dell alienvaire , toshibo qosmio gibi cross ekran kartlı cihazlarda mevcut bir ps3 kalitesinde oyun oynamak istiyorsanız almanız gerekn cihazlar bunlardan biri olmalı n53 değil.

    normal çalışma koşullarında ısınma problemi yok cihazın ekran kartının optimizasyon özelliği sayesinden hem düşük ısınmaya neden oluyor hemde pil tüketimi azalıyor, ancak ekran kartını işlemciyi zorluyacağınız oyunlarda ısınma problemi olacaktır dolayısıyla belli bir süreden sonra yavaşlama takılma mevcut olacaktır.

    cihazdan çıkan sese gelince cihazda 7200 rpm harddisk mevcut ses yoğunlukla bundan gelmektedir kendini hissettirmektedir, ancak mükemmel ses kalitesine sahip bu cihaz la dinlediğiniz bir slow şarkıyla bile kapatabilirsiniz.
    Mükemmel dediysem sonuçta 2-4 w yüksek bir hoperlöre sahip olduğunu sanmıyorum. Ben genellikle cihazı z550 me bağlıyorum .

    full hd özelliğine gelince , evet yüksek çözünürlükte film daha kaliteli olarak algılanıyor ancak 15,6'' bir ekran sonuçta bana yeter diyorsanız tatmin edici bir görüntü alacaksınız. Ben en çok autocad programını kullanırken önceki cevaplarda olduğu gibi %30 civarındaki genişlemenin tadını çıkarıyorum. ekran önceden yazıldığı gibi alışması birazcık zaman alıyor ama sonra diğer cihazları beğenmiyeceksiniz. (Full Hd görüntü alabileceğiniz görüntüler için konuşuyorum)

    işemciye gelince sanal quad core ,dual core çalışan bir işlemci bu yeni işlemci için fazla söze gerek yok i5 460m benim işimi gayet iyi görüyor ve kötü bir işlemci kesinlikle değil render lama film kesme convert mevzularına çok dalan biri değilseniz i5 işlemci işinizi görecektir. (Sandy bridge le kesinlikle mukayese olamaz , sandy bridge' ler yeni geliştirilmiş ve i serisinden çok daha üstün işlemciler ancak microsoft da çalışan kuzenimden aldığım haberlere dayanarak konuşuyorum şu an için problem çıkardığından ötürü hala geliştirilme aşamasında. Çıktığındada cüzdanınızı yakacağını düşünüyorum.

    bilgisayardan gelen titreme de elektrikten ötürü olabilir daha önceki dell marka cihazımdada yaşıyordum . Nedenini bilmiyorum şu anki cihazda yok. Ayrıyetten bu cihaza 1800 den 1 kuruş fazla vermeyin değmez 4 yıl sonra yenisini almak isteyeceksiniz sonuçta laptoplar ısınma soğuma etkisinde çabuk yıpranıyorlar ve parçaları değişmiyor ve ayrıca gelişen teknoloji de buna önayak olucaktır :)


    Sonuç olarak ben öneriyorum kendimwww.istanbulbilisim.com dan aldım şu an cihaz tek çekime 1717 tl ilgilenenlerin dikkatine.




  • arkadaşlar merhaba,

    asus'un bu modelini almak istiyorum ama türkiyenin hiçbir yerinde bulamıyorum. Acaba ürünü bulabileceğim bir yer hakkında yardım edebilecek biri var mı?
  • bu kalan tek ürün haklısın ama bu da teşhir ürünüymüş dostum
  • arkadaşlar benim bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. bilgisayarı aldığımdan beri msn de görüntülü konuşma yapamıyorum tam konuşmaya başlıyorum 1-2 dk sonra bağlantı kopuyor. bu sürekli böyle. bunun sebebi nedir acaba?
  • biraz beklemeni tavsiye ederim.
  • msn sorunu software sorunudur donanımla ilgili bir sıkıntısının olduğunu sanmıyorum. Bu cihaz korkarım yine gelmiyecek diğer n53 serileriyle kıyaslandığında ekranına bakıldığında gerçekten içiniz açılıyor sırf ekran çözünürlüğü için bile tercih edilir :)
  • hocam sizlere çok önemli bir soru soracağım.
    büyük bir zaevkle bu laptop u aldım 2 gb lık ekran kartı beni öyle cezbetti ki . pes 2011 i kurdum ancak ekran kartının yetersiz olduğunu söylüyor.
    Oyunun settings ini açınca 64 mb lık intel hd yi görüyor ama 2 gb lık nvidia yı görmüyor .bu sorunu nasıl çözücem bana yardım edin lütfen...
  • Arkadaşlar ürünü bugün sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah. Geldiğinde ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim. Teşekkür ederim hepinize!
  • @ qutlu

    cihazın 2 ekrn kartı var biri high performance için bir tanesi battery saving modu için bilgisayarın en sol en üstünde bir tuş var ona basarak high performance modu na getirdiğinizde pes i son grafiklerde takılmadan oynuyabilirsiniz ben pes kurmadım ama call of duty modern warfare 2 yi öyle son seviyede oynuyorum.

    cihazda film izlerken otobüste falan eğer full hd izlemiyorsanız ve güneş ekranı engellemiyorsa battery savng modunda izleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu notebook u kullanıyorum.Amatör bir kullanıcıyım. Oyun için PS3 var o nedenle hiç oyun oynamadım ama diğer tüm özellikleri (Full HD ekran-ses sistemi-tuş takımı-ve bana göre harika bir dış tasarım ve kullanışlılık) ile iyi ki tercihimi bu notebook tan yana kullanmışım diyorum.
  • @cansrk

    Deniyorum herşeyi deniyorum ancak olmuyor :( oynunun Settings menüsünü açtıoğımda oyun için minimum gereksinimleri sağlayamıyor diye bir yazı geliyor ve oyunu yüksek detayda ve yüksek çözünürlükte oynamama izin vermiyor :( Yardım edin lütfen :(((
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.