Şimdi Ara

Asus N53JL-SZ030V KULLANICILARI KULUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
16.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus N53JL-SZ030V sahiplerini ve sahibi olmak isteyen arkadaşları bu başlık altında toplayalım.



  • Ya arkadaş şu bilgisayarı almak istiyorumda bi türlü kısmet olmadı.En son bimeks kampanya yaptı ondada bitmiş
  • yokmu bu modeli kullanan almak isteyen arkadaşları bilgilendirsin.
  • Merhaba ben modeli uzun zamandır almak istiyordum geçtiğimiz pazar günü bimekste %27 indirim vardı ama ortada laptop yoktu bi garip olay bir kaç mağazada gözüküyordu hepsini aradım mağazalardaki de bitmiş. Diğer sitelerdeki de bu fiyata göre epey bi pahalı ancak iyi bir kampanya daha bekleyeceğim anlaşılan.
  • Merhaba
    Ben de bu modeli araştırıyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla memnuniyetsizlik söz konusu değil. Özellikleriyle kendisini ön plana çıkartıyor. Güzel bir kampanya bulabilirsem hemen alacağım.
  • Görünen o ki epey bi kişi pusuya yatmış kampanya bekliyo. Arkadaşlar yapılan kampanyaları buraya yazalım birbirimize faydamız dokunsun.
  • arkadaşlar ben makineyi 1 ocak günü bimeksin internet sitesinden sipariş vermek suretiyle 1630 tl ye aldım ve bugun elime geçti.ilk izlenimlerim kasası gayet güzel eski laptopum yanında baya bi kaba kaldı estetik çizgiler taşıyor.gerçekten forma yazanlar dogru söylüyor ses kalitesi gayet tatmin edici.pek kasmadım makinayı ama serin çalıştını söyleyebilirim.klavyeye bastırınca çökme falan olmuyor.tuşları kullanışlı.(aydınlatmalı değil).bu makinada daha iyi bir ekran kartı olsaymış çok daha performanslı olurmuş.
  • tüh demekki indirim cumartesi de varmış ben pazar günü baktığımda sitede bitmişti şimdi daha çok üzüldüm :((
  • üzülmeye degmez tekrar kampanya olur.
  • quote:

    tüh demekki indirim cumartesi de varmış ben pazar günü baktığımda sitede bitmişti şimdi daha çok üzüldüm :((

    valla cumartesi kampanya falan yoktu ben cumartesi bimekse gittim öğlen vakitleriydi(tabi sabahtan hemen bilgisayarlar bittiyse bilemem) bana ellerinde bitek teşhir ürünü kaldıını söylediler onu kakalamaya çalıştılar
  • bu makinayı almayı düşünüyorum, bu hafta içerisinde gerçekleşirse detaylı bir inceleme yapmak çok isterim.
  • Arkadaşıma katılıyorum. Kampanya görürseniz lütfen haber verin. Sormak istediğim bir soru daha var. 7200 RPM sesli çalışıyor diye duydum. Acaba böyle bir durum var mı?
  • Bence çalışmıyor çünkü ben bu serinin Asus N53JF-SX210 modelini kardeşime aldım ve Battle Feald Bad Company oyununu epey bi oynadım. 5400 rpm lik notebooklarla bir farkı yok bence .
  • hard disk 7200 rpm.ben fazla kullanamadım makinayı ama hard diskten ortam çok sessiz olduğunda duyulabilecek sevise bir ses geliyor.açıkçası ben pek önemsemedim.malum her güzelin bir kusru vardır.başka bi makina alırsın onunda başka biyerinden bişey duyarsın .önemli olan bilgisayarın çok ısınmaması sogutma sisteminin iyi olması.ısınan makinanın performansı düşer.en önemliside makinanın ömrü kısalır.
  • Arkadaşlar amatör bir kullanıcıyım.Bu cihazı yaklaşık 2 hafta önce aldım. İşyerinde Acer5739 g evde ise Asus N53 JL SZ030V kullanıyorum.Asus fanı hakikaten çok sessiz,harika bir ses sistemi var ve tuş takımıda kullanışlı.Ayrıca cihaz estetik olarak da çok güzel, tabii bu göreceli bir durum. Kasası fotolarda gri gibi duruyor ama gerçekte tam gri değil daha koyu ve iz bırakmıyor. Sağlam bir görünüşü var.
    Yalnız çok anlamam ama bilgisayar performansı bölümünde her değeri acerin üstünde iken- grafik Wındows aero masaüstü performansı çok düşük 4.6 puan
    acer de ise bu 6,4 puan .Diğer bütün birimlerde asusun puanlaması çok daha yüksek.
  • Arkadaşlar kampanya olduğunda buradan paylaşalım.Ben de bu laptopu almak sitiyorum fakat bütçem 1500 tl olduğu için kampanyaya girmesini bekliyorum.

    İnşallah bu aralar bir kampanya olurda kavuşuruz laptoplara.
  • Herkes bu bilgisayara bayılmış. İnternetten diğer yorumlara da baktımda herkes bu ürünün kampanyaya girmesini bekliyor. Alanlarda çok bayılmış. Bende pc alacağım bu ürünü neden seçmeli neden seçmemeliyim ? Ve neden herkes muhteşem diyor ürüne ??
  • cevap o kadar da zor değil bir defa işlemci core i5 lerin performanslılarından, Dirextx 11 destekli bir ekran kartına sahip ki bu hem oyun hemde multimedya uygulamalarında gayet tatmin edici bir performansa sahip olduğunu gösterir. Tasarım konusunda gayet şık metalik dış yüzeyi sayesinde parmak izi kalmıyor, 'bu önemli ısınma derdi yok', klavye kullanımda çok rahat tuş hassasiyeti sunuyor ve bir güzel bir özellik bence Nvidia Optimus teknolojisi ile ihtiyaç duyduğunda harici ekran kartına geçiyor böylece daha az enerji ve daha az ısı sağlanıyor ve bu modelde bence en önemlisi Full Hd 1920X1080p ekrana sahip ki buda mesela film izlerken çok güzel bir özellik, Full hd ekrana sahip laptoplar bugün hep 2 bin tlnin üzerindeler. Bunlar güzel tarafları tabiki eksi sayılabilecek bence önemli değil ama olsa tabiki daha güzel olurdu diyebileceğimiz 2 nokta var birincisi USB 3.0 yok diye biliyorum birde Blueray olmaması sayabilirim.




  • selam arkadaşlar bu ürünü bi süredir inceliyorum kullanan arkadaşlara birkaç sorum olucaktı
    1- 2gb ekran kartı güncel oyunlarda nasıl bi performans gösteriyor
    2- oyuna geçildiğinde çözünürlük ayarlarından ekran full hd 1920.1080 yapılabiliyor mu?
    3- ısınma sorunu varmı ?
    cevaplarsanız çok memnun olurum:)
  • Sizce alayım mı beyler performansı da iyi gözüküyor.Zaten Asus olması da beni ayrı bir cezbetti.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.