Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Red Dead Redemption kullanıcısına yanıt
    MC yama yukleyiciye baktınız mı hocam
  • Red Dead Redemption kullanıcısına yanıt

    Bu sunucuda bulabilirsin. Korfu Quest dışında tüm paketler çevriliydi ve çalışıyordu.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim deniyorum indirdim bakalım

  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]
  • 74 saatte bitti yahu. Beklemiyordum bitmesini.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Deimos'u öldürdük doğduğumuz eve girdik pat bitti. Kültistler kaldı ben o merkezdekini ana görev final bossu gibi bekliyordum meğer opsiyonelmiş.



    Dlclere geçeyim bari. 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Legacy of first blade dlcsi mükemmeldir hocam
  • Legacy of the first blade 85. saatin sonunda bitti bitmeye de şu paralı asker sisteminden illallah ettim. Kampa girmişim savaşıyorum pat paralı asker, atla dolaşıyorum pat paralı asker. Oyun da sinir bozucu oranda zor bu arada. Kolay modda oynadığım ve düşmanlarla aramda 4 level fark olmasına, üstümde de sparta seti olmasına rağmen söylüyorum bunu. Orantısız bir zorluk var. Zibil gibi geliyorlar bazen üst üste.


    Atlantis dlcsine girdim şimdi. Biraz oynar çıkarım. Pazara kadar bitiririm inşallah. Şu 9 günlük tatil iyi oldu. Ben oyun falan oynamıyormuşum onu anladım. Akşamları 2-3 saatle olacak iş değilmiş. 35 gündür şu oyunu oynuyorum 85 saate, o da tatilin sayesinde varabildim. Yazık giden ömürden gidiyor ama çalışmadan da olmuyor işte.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    level varsa aranda düşmanlar sıkıntılı oluyor biraz değişik yapmışlar. banada şöyle gol attı bu oyun normal hikayeyi bitirdim 40 50 levelde newgame plus yaptım tekrar oynamak için ondan sonra dlc indirime girince satın aldım bazı görevler 90 level oldu.
  • Tiksindim resmen tiksindim şu Atlantis dlcsinden. Harita tasarımından da, saçma sapan zorluktaki düşmanlarından da, sakız gibi uzattıkça uzatılan hikayesinden de her şeyinden etimle kemiğimle tiksindim. Bir de bug mı oldu nedir ilerleyemiyorum. Şu görevin bir alt görevinde üç bölgeden sekizer tane insanı özgürleştirdim, bu sefer ne istiyor? Haritada da göstermiyor. Bahsettiği iki bölgeden sekizer tane daha mı özgürleştirmem lazım?



    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    Bitse de kurtulsam anasını satayım ne lanet bir şeymiş bu lan.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Legacy of the first blade 85. saatin sonunda bitti bitmeye de şu paralı asker sisteminden illallah ettim. Kampa girmişim savaşıyorum pat paralı asker, atla dolaşıyorum pat paralı asker. Oyun da sinir bozucu oranda zor bu arada. Kolay modda oynadığım ve düşmanlarla aramda 4 level fark olmasına, üstümde de sparta seti olmasına rağmen söylüyorum bunu. Orantısız bir zorluk var. Zibil gibi geliyorlar bazen üst üste.


    Atlantis dlcsine girdim şimdi. Biraz oynar çıkarım. Pazara kadar bitiririm inşallah. Şu 9 günlük tatil iyi oldu. Ben oyun falan oynamıyormuşum onu anladım. Akşamları 2-3 saatle olacak iş değilmiş. 35 gündür şu oyunu oynuyorum 85 saate, o da tatilin sayesinde varabildim. Yazık giden ömürden gidiyor ama çalışmadan da olmuyor işte.

    Merhaba hocam. Öncelikle oyunu bitireli 1 seneyi geçti yani net cevap vermiyor olabilirim ama o askerlerin koruduğu tüm taşları kırarak sanırım bu görevi yapıyorduk. Heykelleri parçalayın haritayı dolaşarak. Zorlanmanızın sebebi doğru build ile oynamamanız olabilir. En keyifli kısmındasınız oyunun. Ben bu dlcyi ellerim cebimde bitirmiştim. Sebebi ise gizlilikle öldürüldüğünde bu askerlerin hareket edemeden tek vuruşta ölüyor olması. Ve oyunun en zorlayıcı dövüşçülerinden zaten bu arkadaşlar. Sınırsız gizlilik veren zırhı bulun ve giyin. Askerleri gizlilik ile arkadan tek vuruşta öldürün. Bir de tavsiyem silahlarınızda gizlilikle öldürünce kritik vuruşu artıran buildler tercih edin. Çok daha kolay geçeceğinizi farkedeceksiniz.

    Bir de bazı görevler yap bitir görevleri değildir. Diğer görevleri yaparken ve haritayı dolaştıkça yapılır. Bu da sanırım o görevlerden biri. Başka ana görev varsa onunla devam edin. Bi de tavsiyem görevlerin türkçeleri anlamsız olabildiğinden aynı görevin ingilizce başlık ve içeriklerine göz atın anlamadığınızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 30 Haziran 2023; 2:10:52 >




  • Merhaba oyunu epic gamesten almıştım 14.seviyeye kadar da geldim bi hayli ilerledim ama şimdi steam yaz indiriminde ultimate edition çok uygun fiyata düşmüş oradan alırsam ubisoft ile eşleşme var mı acaba ? save devam ediyor mu bir bilginiz var mı

  • Sentez* kullanıcısına yanıt

    Selam. Evet o bölgelerde Persephone etkinliğini öyle ya da böyle azaltmak gerekiyormuş. Salt insanların zihnini özgürleştirerek değil de tipik kamp baskını vs. yaparak. Çözdüm neyse ki. Hatta Hades bölümünü de bitirdim, şu an Atlantis bölümündeyim. Atlantis girişinde çığlık atacaktım artık. Bizim köyde yılmak, tiksinmek anlamında sıncıkmak derler, tam anlamıyla sıncıktım. Bunun bir kaç sebebi var aslında, başta da zamanım zaten kısıtlıyken bütün bayram tatilimi bu oyuna gömmek zorunda kalmam geliyor. Kitap hazırladım bir kaç tane, güya oyun bitecekti onları okuyacaktım, sonra bir sezon dizi izleyecektim falan yok bitmiyor abi oynuyorum oynuyorum bitmiyor. Atlantis'te şu an rahat on tane falan görev var, eminim daha bir on tane daha görev çıkaracak. Üşenmemişler de bu kadar uzun oyun yapmaya. Hayır anlatacak hikayen varsa ana oyunda anlat bitir, şu dlc mevzusundan da ayrıca nefret ediyorum. 75 saatte oyunu bitirmişim, 30 saat dlc oynatıyorsun, lan madem otuz saatlik içeriğin vardı ana oyuna entegre etseydin ya.


    Bir daha kolay kolay bu kadar uzun bir oyuna başlamam. Valhalla da kalsın kışın falan oynarım. Far Cry Primal falan oynayacağım maksimum on beş yirmi saatlik oyunlar. Kırk gündür bunu oynuyorum ya. Tamam eskiden de oynuyordum ve gözüme görünmüyordu çünkü o zamanlar önümde bitmez tükenmez gibi görünen bir zaman vardı. Şu an öyle değil, pazartesi işbaşı yapacağım hadi oyna oynayabilirsen. İşin trajikomik tarafı şu bayram tatili olmasaydı da dlcleri günlük iki üç saatle bitirmeye çalışsaydım temmuz ortasına kadar bitmeyecekti muhtemelen. Bir şekilde beni iki hafta ileri attı bu vesileyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Haziran 2023; 21:4:36 >




  • Dlc bitti Korfu adasına attı şimdi de. Sen aklıma mukayyet ol yarabbim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]




  • evohan kullanıcısına yanıt

    10 kere like 100 kere like 1000 kere like kassandra ,

    evli olmasam aşık olurum sana  

  • Kassandra ile oynayınca hikayede değişiklik var mı, Alexios tam bir savaşçı, ana hikayeyi bitirmiştim ama ek paketleri almadım
  • Ninika N kullanıcısına yanıt

    Tam bir amazon Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Genel hatlar aynı hocam cassandra da öyle

  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu gamepass aracılığı ile oynuyorum ama oynadığım oyun hangi dlc leri kapsıyor bir türlü çözemedim. 60 saati devirdim 54 lvl kastım, görevler de mavi ve turuncu görevlerim var. Turuncu görevler Atlantis dlcsi sanırım. Mavi görevlerin ne olduğunu anlamadım ama bir tane fist blade dlc si var oyunun ve onu oynadım mı oynayacak mıyım anlamadım. Gamepass te bu dlc var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.