Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Evet, VMProtect. Denuvo'nun kendisi yetmiyor, üstüne VMProtect ile şifreleniyor. Özellikle işlemci anlık %80'i geçiyor sonra düşüyor ama o arada fps de çakılıyor tabi. Ağaçlar biraz garip olsa da renkleri ve görüntüyü beğendim. zaman kalırsa oynayacağım umarım.
  • 12-125fps aralığında takılıyor oyun. ortalama 60-70 arası. bulutları ve dof kapattım. Ama hala anlık olarak fps çakılıyor.
  • erken erişimden beri 32 saat oynamışım, 27.seviyedeyim ve oyunun henüz %48'ini tamamladım. ana hikayede ise 6 bölüm tamamlandı ama haritaya ve görevlere baktıkça daha çok yolumuz var gibi görünüyor. bu oyunu japon rpg'lerine biraz benzetmişler oyunun oynanma süresini uzun tutmak adına. her adada yapılacak çok şey ve bir çok yan görev var. bir kaleyi ele geçirmek origins kadar kolay değil ve gerçekten zaman alabiliyor. oynanış olarak oyun gayet tatmin edici. tabi optimizasyon konusu sıkıntı malum sebeplerden dolayı. ve şehirleri biraz daha optimize edip daha stabil fps almamızı sağlasalar çok daha iyi olacak ama origins'ten beri bu konuda sıkıntı var. bir de yaklaşık 2 ay sonra dlcler de gelmeye başladıkça oyunun oynanış ömrü oldukça uzayacaktır. üstüne ac3 remastered da gelecek. ubisoft bu sefer gerçekten çok içerik sundu oyunculara. parasına değen bir yapım(tabi bu dediklerim ubisoft'un kendi mağazasında dolar/euro kuru nedeniyle yapılan zam öncesi için geçerli).




  • Hocam bu WMprotect'in olayı ve mantığı ne? Denuvo zaten DRM'yi korumuyor mu? WMprotect DRM korumasının koruması mı oluyor yani?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voidu'da AC:ODyssey çekilişi varmış, katılmak isteyenler içinhttps://tr.voidu.com/voidu-assassins-creed-odyssey-cekilisi
  • onu bunu bırakın da torrente ne zaman düşüyor asıl soru bu. 3 ay sürmez inşallah origins gibi. far cry 5 tam 19 günde düşmüştü.
  • Bilgi paylaşımı adına ben de bir kaç şey yazmak istiyorum.

    1070 i7 7700k 16gb ram olan sistemde sadece volumetric clouds low olmak üzere full sistem oynuyorum ve şehirlerde 55-65 arası fps şehir dışı 70-80 arası fps alıyorum. Her hangi bir çökme falan da olmadı.(17saat oynadım)

    Oyun artık Assassin's Creed oyunu değil. AC ismini atın. Yeri geldiğinde Witcher'a, yeri geldiğinde Skyrim'e, yeri geldiğinde MGS:Phantom Pain'e, yeri geldiğinde Shadow of War'a, yeri geldiğinde AC Black Flag'e yakın bir oyun olmuş ve çok da güzel olmuş. Bu oyunların her birinden bir şeyler var içinde ve bu hiç sırıtmıyor gerçekten çok beğendim.

    O kadar çok yapılacak şey var ki benim gibi takıntılı birisi için gerçekten her şeyi yapmak istemek kafa yorucu olabiliyor ama oyun kendini oynatıyor. Hikayesi de fena değil.

    Uzun lafın kısası bütçesel bir sorununuz yoksa ve ortalama üstü bir sisteminiz var ise gönül rahatlığı ile alıp oynayabilirsiniz çünkü oyunun sonu yok gibi bir şey.




  • Oyunu henüz oynamadım ve büyük ihtimalle de oynamayacağım ama Multiplayerdaki inceleme videosunu izledim. Ya arkadaş yıl olmuş 2018. Koskoca milyon dolarlık şirketsin daha oyundaki karakterlerin sıfatlarındaki ifadeyle ses tonlarını birbirine eş güdümlü kodlayamıyorsan Origins'İn genişleme minvalindeki bir oyuna nasıl bu kadar fiyat biçip piyasaya çıkarıyorsun anlamadım.
    Spartalıların kervanı mı ne yağmalanmış bizim ana karakter de olayı soruşturup nihayetinde mağaranın içine sığınmış olan bir grup fakir fukara buluyor. Orada bir kadınla konuşması var yemin ediyorum gözlerim yaşardı. Kadının ses tonu acayip endişeli hani sadece sesi duysam derim ki karşımda kendini ifade etmek için yalvaran üzgün ağlamaklı biri var ama gel gör ki kadının suratında bakışlarında öyle bir donukluk, öyle bir uzay boşluğu var ki içim daraldı arkadaş. Suratıma ifadesizce bakan ama ses tonu bambaşka olan ruh hastasının tekiyle konuşuyorum sanki. Ayrıca oyuna nereden geldiği belli olmayan doğa üstü güçler eklenmiş. Shadow of Mordor-War daki düşmanın dibine uzak bir noktadan ışınlanıp öldürme özelliği burada da var ama oyun bunun nasıl kazanıldığına dair bilgi vermiyormuş. Eğer böyleyse yuh be kardeşim sırf başka bir oyundaki sevilen bir sistemi biz de yapak deyip koymuşlar. Yaratık, Garkolan falan da var mı oyunda ya da şöyle elimizden igni atıp, bizi kesmeye gelen paralı askerlerin de beynine girip kendi safımıza katabiliyor muyuz? Ne güzel oyunmuş şu Witcher Creed of Mordor




  • Daha iyidir diye güncellemiştim ama 399'lu olanı denerim bugün.

    Edit: Driver değiştirmedim, sürücü sürümü 416.16. ayarlarla biraz oynadım ve spikeları büyük ölçüde azalttım. Ve oyun neredeyse her şeyde ultra ayarlarda. Ancak 8700K+1070'le 60fps altına düşüyor. FastSync+144Hz monitörde sayaca bakmadığım sürece pek fark etmiyorum ama spikelerin gitmesi güzel oldu, artık oynayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 8 Ekim 2018; 16:51:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar 71 saat oynadım ama sıkıldığım noktalar çok azdı,
    Öncelikle oynanış bakımından origins le aynı sayılır, tek yenilik diyalog seçimi ve kullanabildiğimiz özellikler.
    Oyundaki yaptığımız çoğu seçimin gerçekten etkisi oluyor bunu rahatça söyleyebilirim, bazı seçim esnalarında ikilemde kaldığım çok oldu.
    Kullanabildiğimiz yetenekler gerçekten çok etkili, oynanış tarzınız ve üzerinizdeki eşyaların etkisine göre fark yaratıyor.
    Harita origins´ten çok daha büyük, ve yan görevler ve keşfedilecek yerlerde çok fazla, bazen yan görevlere dalıp yapacağım ana görevleri unuttuğum oldu.
    Oyunda silah ve zırh çeşitliliği çok fazla, aynı silah ve zırhı demircide seviyenize yükseltmesseniz 1 veya 2 seviye sonra değiştirmek zorunda kalıyorsunuz.

    Optimizasyona gelirsek origins kadar kötü değil ama iyide değil, güncellemeler ile düzelir.
    Oyundaki detay seviyesi biraz bana origins`ten daha düşük gibi geldi.

    Oyunu en son zorlukta nightmare seviyesinde oynuyorum çok öldüğüm oldu, origins´ide aynı seviyede oynadım ama odyssey daha zor bunu rahatça söyleyebilirim.

    Son olarak başka bir oyun olmuş diyenler, hayatında sadece Assassins creed´mi oynuyor merak ediyorum, o zaman başka bir açık dünya rpg oyunu olarak oynayın, ismine takılmayın.




  • oyunu bugün aldım ama öldükten sonra siyah ekranda kalıyorum bir kaç kere yükledikten sonra düzeliyor internette araştırdım çok kişide varmış ama çözümü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Oyundan Assassin's Creed tadı alamadım bir türlü Witcher Creed gibi bir isimle çıksa aha da bu oyundur derdim herhalde. Oyun gerçekçilikten önceki oyunlara göre uzaklaşmış, insan üstü güçler biraz fazla olmuş. Oyuna Hard olarak başladım, öyle gidiyorum. 1 seviye üstüm düşmanlar bile ölmek bilmiyor. Senelerin AC oyuncusu olarak sanki biraz fazla canları var gibi. Origins'te kolay ölüyorlar ama kodu mu da oturtuyorlardı, bunda da kodu mu oturtmuyor(henüz görmedim, zaten daha vurabilen çıkmadı ama...) ama ölmek bilmiyorlar. x3-4 hp yapmışlar sanki. Origins'teki bazı animasyon hatalarını falan düzeltmişler, daha akıcı, daha gerçekçi duruyor, hoşuma gitti.
  • Su grafikleri nasıl?Origins'te efsaneydi,belki de Crysis'den sonra gördüğüm en güzel su görselliği olabilir.

    Özellikle kıyılar,suyun kara ile kesiştiği yerler çoğu oyunda pek başarılı yapılamaz ama bu oyunda inanılmaz ötesiydi.
  • Voidu'da AC:ODyssey çekilişi varmış, katılmak isteyenler içinhttps://tr.voidu.com/voidu-assassins-creed-odyssey-cekilisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 8 Ekim 2018; 21:38:1 >
  • Ezio's Family

  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Daha iyi. Bir crysis değil ama gayet iyi, hatta bazı şeyler daha iyi. Ama yüzerken sıçrayan suyu karaktere yapıştırmışlar, biraz garip gözüküyor dönerken. Oyun AC oyunundan ziyade Witcher-Tomb Raider arası bir şey olmuş sanki. Biraz da AC hikayesini koymuşlar. Ezio sonrası oyunlardaki assassin's olarak başlamayıp sonra assassin olan katil ve başarılı karakter havası aynen devam ediyor. Sürükleyici ve güzel olmuş ama Assassin's Creed'ten de uzaklaşmış. Hard bile kolay. Daha yüksek seviye düşmanların sadece canı fazla, bazıları da aşırı fazla vuruyor o kadar. Önceki oyunlara aşina olana kolay geliyor. 10 tane adamın arasına girip bir sıyrık ile hepsini indirmek pek zorlamıyor ama daha canlı ve güzel olmuş, o yüzden daha keyifli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar level yüksektikçe yan görevlerinde leveli buna paralel yükseliyor mu ?

    Sanki origins te böyle bi durum yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    evet. seviyen arttıkça buna paralel olarak düşmanlarınların seviyesi doğal olarak da görevlerin seviyesi artıyor. atıyorum 50 level iken 10 levellik bir görevi yapmak pek zevkli olmazdı gibi bir düşünce var tahminen. ki bence isabetli. bunu değiştirmek için bir seçenek yok şu an için. belki istek üzerine bunu bir seçenek haline getirirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    evet. seviyen arttıkça buna paralel olarak düşmanlarınların seviyesi doğal olarak da görevlerin seviyesi artıyor. atıyorum 50 level iken 10 levellik bir görevi yapmak pek zevkli olmazdı gibi bir düşünce var tahminen. ki bence isabetli. bunu değiştirmek için bir seçenek yok şu an için. belki istek üzerine bunu bir seçenek haline getirirler.
    Ama çerezlik görev oluyordu bir yönden iyiydi benim gibi çok kasmayan oyuncuları yoracak bu görevler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh suikastçı birliğinin kuruluşunun yaklaşık 400 yıl öncesine gidince o tadı alamamak normal. oyun evrenindeki olaylar da artık assassin-templar mücadelesini aşalı çok oldu. origins ile beraber girilen rpg tarzı oyun durumundan ne zaman çıkarsak eski usule belki geri dönebilirler. bu oyunda suikastçılığı hatırlatacak en büyük şey dlc olarak gelecek zaten onun harici bir şey beklemek de doğru olmaz. bu oyun evreni romanlar ve çizgi roman üzerinden de devam ediyor. ki günümüz olaylarının önemli bir kısmının ilerlediği alan orası. bu oyunda ilk defa gördüğün ve/veya duyduğun modern zaman karakterleri çizgi roman ve romanlarda birkaç yıl önce tanıtılmış ve kullanılmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 9 Ekim 2018; 17:54:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.