Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn4554

    Oyunu oradan almadım ama aynı yöntemle voidu'dan rainbow six siege season pass almıştım. Oyunu satın aldıktan sonra ubisoft'a bağlanacak link'e tıklıyorsun sana ubisoft şifreni girmeni istiyor ve bağlanınca oyun hesabına ekli olmuş oluyor. Yani ben herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. Tabi ilk nasıl olduğunu anlayamadım biraz araştırarak ekleyebildim. Belki de sorun yaşayanlar hesabı nasıl bağlayacağını anlayamamıştır.
    Hocam onu bilmemde buraya yazıyım dursun voidu çok sağlam ve baba bir sitedir benim tecrübelerime göre.rakipsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 6 Ekim 2018; 3:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    yunanca dil desteği yok oralarda fazla satış yapılamıyor sanirim eklerlerdi oyuna
  • kuşla bölgeyi keşfederken oyundan atıyor arada bir. umarım bir an önce çözerler sorunu
  • Oyunun standart fiyatı 60 dolar. Korsan kullanımın bir hayli fazla olduğu rusyada oyunu 30 dolara satıyorlar. Rusça altyazının yanına birde rusça seslendirme koymuşlar.



    Peki türkiyede nasıl? Altyazı yok. Oyun 50 dolar. Neden ubisoft gibi bir firmaya para kazandıralım ki? Türk oyunculara değer veren şirketlere ve bağımsız yapımcılara para verirken sıkıntı duymuyorum. Ubisoft gibi firmalarada aşağıdaki videoyu bırakıyorum:







    https://www.youtube.com/watch?v=EIGF9AzwSs0&app=desktop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sayko05 kullanıcısına yanıt
    Oyun Antik Yunanistan'ı konu alıyor ama Yunanca yok vay arkadaş.



    Trash Arts bile sırf oyunda Osmanlı var diye BF1'i Türkçe yapmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil seçeneği ile çıksaydı indirimlerde 120 tl bandını gördüğünde alınırdı ancak şu şartlar da 20 tl bile verilmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    Ubisoft bu üçleme olacak seriyi yeni bir oyun olarak duyursaydı,daha fazla ses getirebilirdi.Yeni AC oyunu diye belki biraz az ses getirmiş olabilir.Origins'deki detay seviyesi,yaratılan dünya ve içerik çeşitliliği aşırı iyiyidi.Odssey'in puanlarına bakacak olursak önceki oyunun üstüne epey koymuşlar gibi.




  • Şimdiye kadar 15 saat oynadım, özellikle bugün başından kalkamadım diyebilirim. Origins zaten muhteşem bir oyundu fakat bu, ondan bile daha iyi olmuş.
    Voidu'da şu an 149 tl'ye satılıyor, kaçırmayın derim.
  • Oyun harika olmuş çok beğendim müzikleri, atmosfer, ışıl ışıl dünyası, denizi mas mavi mis gibi. Full detayda oynuyorum harika.

    Ayrıca şu soundtrack harika tüyleri diken diken yaptı.

  • AC Odysseyi bir süre oynadım ve ilk gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.

    Odyssey ilk bakışta Origins gibi görünsede aslında Originse göre farklı bir oyun diyebilirim.Oyuun farklı kılan en büyük etkenler için diyalog sisteminin gelmesi ve üzerimizdeki her bir ekipmanın artık bir yada birden fazla özelliğe sahip olmasını sayabilirim.Diyalog sistemi oyuna tamamen farklı bir hava katıyor.Alexios ile başladığım yolculuk oynadığım birkaç saate göre yorumlarsam gayet güzel geçeceğe benziyor.Oyun güzel bir girişin ardından karakter seçim ekranı karşılıyor ve kontrolü tamamen size bırakıyor.

    Oyunun ilk saatleri aslında tutorial tadında geçiyor bu sürede oyun dinamiklerini görüyor,diyalog seçimlerinin oyuna etkisini keşfediyoruz.Ayrıca getirilen yeniliklerden biriside oyunda yaptığımız eylemler doğrultusunda peşimize düşen ödül avcıları oluyor.Oyunda bazı eylemler bu avcıların peşimize düşmesine neden oluyor ve bir anda karşımıza çıkıyorlar.Originsde bunun farklı bir örneği vardı fakat Odysseyde daha farklılaştırılmış bir türde karşımıza çıkıyor.

    Oyunda Originsde olduğu gibi çok fazla detay,keşfedilecek yerler ve gizli hazineler var.Etrafta gezindiğinizde bunları keşfedebiliyor olsakta oyunun ilk başladığı bölgede bile dolu dolu içerik mevcut.Bunların bir kısımını Ikarusla tespit etsekte etrafımızda yer alan toplanabilir craft malzemeleri vb. leri görebilmek için bir yetenek eklenmiş.Bu yeteneği aldıktan sonra etrafta ne var ne yok daha iyi bulabiliyoruz.Yetenekler içinde açabildiklerim kadarıyla Spartan Tekmesi,kılıç hasarlarına ek olarak zehir hasarı ekleme ve sağlığın bir kısmını geri kazanma gibi yetenekler var.Bunların hepsini kullanamıyoruz belirli bir sayısı var.Buda oyun tarzınıza göre yetenekleri alırken dikkat etme gerekliliğini oluşturuyor.Silah ve ekipman çeşitliliği Originsle benzer fakat lootladığımız silahlara yada zırhlara ek özellik ekleyebiliyor ve yükseltebiliyoruz.

    Oyuna en yüksek zorlukta başladım ve bir level üstü düşmanlar bile çok hasar veriyorlar.Originsde 2-3 level üstünü bile rahatça alabiliyorduk fakat bunda zorluk seviyesi biraz artmış.Bu nedenlede üzerimizdeki ekipmanları mümkün olduğunca levelimizle eşdeğer tutmamız gerekiyor.Oyunda düşmanlarla uğraşırken istemedende olsa arada sivillerede hasar verirseniz onlarda size düşman oluyorlar aynı durum hayvanlar içinde geçerli buda gözlemlediğim bir başka yenilik olmuş.

    Optimizasyon konusunda ise oyunu 8700K-1080 Tİ ile 2K Ultra Highda 70 fps civarı oynamaktayım.Oyun iyi bir işlemci ve ekran kartı gerektiriyor.İşlemci kullanımı Originsdekinden bile daha fazla fakat oyun esnasında ve ara sahnelerde herhangi bir fps düşüşü yada takılma olmuyor.Oynadığım süre boyuncada akıcı bir oyun olduğunu söyleyebilirim fakat optimizasyonu daha iyi olabilirdi.

    Oyun optimzasyonu dışında gayet iyi bir oyun,eklenen yeniliklerle mevcut mekanikleri koruyarak uzun süre oynanabilir bir yapım fiyatına her ne kadar artış gelsede içerik ve detay olarak gayet iyi bir oyun olduğunu ve imkanlar doğrultusunda mutlaka oynanması gereken yapımlar arasında yer aldığını düşünüyorum.




  • 7700k gtx1080 ile 1080p de 45 fps almak.denuvo yüzünden paran ile rezil oluyorsun
  • Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    -------------------

    Sisteminizde bir sıkıntı olabilir , GTX 1080 TI ile "1080P ULTRA" ayarlarda "60 FPS" sabit , GPU nun %60 civarını kullanıyor yapım yani GPU tek eliyle hallediyor işleri nerdeyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 7 Ekim 2018; 2:57:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşler önceki AC oyunlarını oynamadım direkt bunu oynasam anlamamazlık gibi bir şey yaşar mıyım? AC nin mantığını az da olsa biliyorum. Birde bu oyum üçlemenin ilk oyunu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çerkes

    Arkadaşler önceki AC oyunlarını oynamadım direkt bunu oynasam anlamamazlık gibi bir şey yaşar mıyım? AC nin mantığını az da olsa biliyorum. Birde bu oyum üçlemenin ilk oyunu mu?

    Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

    Üçlemenin ilki origins

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun orta seviyeli işlemcilerde %100 CPU kullanımı yapıyor mu? Origins'deki sorun bu oyunda da var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun çıktığına göre ve origins'e de türkçe yama geldiğine göre bu black friday'de origins alabilirim artık

    seneye görüşmek üzere burada arkadaşlr
  • Origins'i 40-60 FPS ile oynamıştım ortalama bir sistem ile. CPU kullanımı %90 civarlarında oluyordu. Bunda nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moltherion

    Origins'i 40-60 FPS ile oynamıştım ortalama bir sistem ile. CPU kullanımı %90 civarlarında oluyordu. Bunda nasıl?

    Durum aşağıdaki gibi lakin çıkıcak update ler ile durum iyileşicektir ek olarak grafiksel olarakta fizik motoru olarakta "Origin" den daha iyi "Odyssey".

    -CPU binen yük %7 civarı daha fazla.

    -GPU ya binen yük %20 civarı daha fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 7 Ekim 2018; 21:23:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon 20dk'lık oynadığım kısma göre berbat. Özellikle işlemci optimizasyonu sıfır. Stok 8700K'yı %90'lara vurduracak, fps'i 30'un dahi altına (anlık) düşürecek ne var? Denuvo kırılmasın diye üstüne sanal makinede şifreliyorlar, insaf yani. Origins'te millet şikayet ediyordu, 8700K iyiydi, şimdi 8700K'nın bile belini bükecek saçma sapan bir yük var. GTX 1070+8700K ile 1080p Ultra'da AA medium, gerisi olabilecek en yüksek ayarlarda 64fps ortalama aldım(Fast Sync açık, yırtılmayı engellemesi için +5-10fps olabilir o yüzden).

    Sadece ilk bölümü geçip kaydettim, bir de benchmark yaptım o kadar.
  • Lanet olsun şu Denuvo zımbırtısına, defalarca kırıldı bitmedi arkadaş.



    Şu çöpisoftun DRM merakını anlayamadım gitti arkadaş.



    Sanal makine şifrelemesi dediğiniz VMprotect mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.