Şimdi Ara

Asla alışveriş yapmayın: Connect Game (shop.connectgame.com.tr ve pazar yeri mağazaları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar doğrudan konuya girelim.


    Öncelikle başlıkta belirttiğim isimle sözde ticaret yapan firma, satış esnasında ya da sonrasında asla destek vermiyor,


    Garantili diye düşünerek hiçbir ürününe bulaşmamanız tavsiyemdir.


    Gelelim yaşadığım tecrübeye..


    Bir arkadaşımdan Pulsar X2 marka/model wireless mouse satın aldım. Faturası da arkadaşımın üzerine,


    Ben mouse'u aldıktan birkaç hafta sonra birkaç arıza verdi ve ben de faturanın bir örneği ile birlikte Connectgame adlı firmaya ulaşmaya çalıştım.


    Nihayet firmaya Instagram hesapları üzerinden dolaylı olarak ulaşmamla garanti hizmetinden yalnızca fatura sahiplerinin faydalanabileceği cevabı almam bir oldu.


    Tamam dedik, arkadaşa rica ettik ve kendi adına kargoladı ürünü.. Ürün firmaya ulaşalı neredeyse 1 ay oldu ancak hiçbir haber yok üründen.


    Mailler attım dönen yok, Instagram hesaplarından yazıyorum aldığım tek cevap -ki buna cevap denirse- "görüldü" diyeceksiniz ki telefonları yok mu bu firmanın, evet var(!) ama çalmıyor. İleri teknoloji.. malum firma teknoloji sektöründe.


    Artık bir gönderilerine şöyle bir yorumda bulundum: "Alışveriş yapacak arkadaşlar öncelikle alışveriş yapmadan önce firmanın ulaşılabilirliğini test edin, telefonları açıyor mu? Hatta telefonları çalıyor mu bir deneyin sonra alışveriş yapmaya karar verin.."


    Onlar da bu duruma dayanamadı ve mouse'umu tabii ki de yeni bir mouse ile değiştirmek yerine beni instagram hesaplarından kısıtladı/engelledi.


    Özetle, ASLA AMA ASLA BULAŞMAYIN BU FİRMAYA. Hani forumdan arkadaşlar böyle nadir bulunan elektronik marka/ürünlere düşebiliyorlar bu arkadaşlar da creative gibi birkaç zor bulunan marka üzerinden milleti çekmeye çalışıyor aman diyeyim AMAN REZİLLİK..


    Konu ile ilgili görseller eklenecektir.








  • RascH kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim.. Bahsi geçen firma ile bende sorunlar yaşadım malesef yanlız değilmişim,malesef bu firma yine bir dolandırıcılık ile karşımızda. Yakın zamanda istanbula gidicem yanlarina bir uğramak ve şu soruyu sormak isterim. Bu kadar karakterli olmayı nasil becerebiliyorsunuz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. şikayetvar.com'da 10'larca mağdur var gördüğüm kadarıyla. Uzak durulması gereken firmalara eklendi.  

  • Thhye şikayet edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir yol kalmadı zaten. Böyle ufak dolandırıcı vari firmaları aradan çıkarmak için müşteri hizmetleri zorunluluğu filan getirmeleri lazım. Garanti hizmetini yerine getirmeyenlerin ticari faaliyetlerini bitirmeleri lazım da bizim ülkede neredeeee…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir gelişme oldu mu hocam birebir aynı problemi yaşıyorum. Thh'ye şikayet oluşturdum bu gün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.