Şimdi Ara

Aşı olmayan 2 doktor bu diyardan ayrildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Asi kesinlikle kurtaracak mi ? Yoo k

    Aşı dan ölen var mı ?

    Neden açıklamıyor

    Asi dan ölen de açıklansa o zaman anlaşılır

    Tüm dünyada yoğun bakımdaki covid hastalarının büyük çoğunluğu aşı olmayanlardan oluşuyor an itibariyle. Nasıl bir kanıt bekliyorsunuz? Bilim facebook gibi kafadan atma şekilde ilerlemez, hep gerçek veriler kullanır, ve evet, %100 koruyacak diye bir şey yok, ama arabandaki airbagler ve emniyet kemeri de seni kazadan %100 korumuyor, kışın kar lastiği de %100 kaymayı engellemiyor o zaman onları da mı kullanmayalım? Bu nasıl bir mantıktır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Ağustos 2021; 14:36:10 >
  • Dünyaya kazık kakacaklarına dair bi garantileri mi vardı ? Herkeş ölecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 26 Ağustos 2021; 15:39:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğrusu bu muhabbetleri anlamıyorum. Özellikle bu korona etrafında ve aşı etrafında dönen.


    Her yıl onbinlerce hatta yüzbinlerce kişi sıtma, grip vb. benzeri salgın hastalıklar yüzünden ölür iken kimseden çıt çıkmaz iken niye koronadan ölünce etraf inliyor ki? Hani Sıtma devasa bir salgın iken, koronadan bile daha fazla vaka varken ne medyadan ne de insanlar ses bile çıkmıyordu. 2019'da 229 milyon sıtma vakası olmuş diyordu DSÖ (WHO) ama işin entarasan tarafı kimsenin haberi bile yoktu bundan.


    Benim anladığım ya birileri medyaya sağlam para pompalıyor korku için ya da bu vakalar Batı Avrupa'da olmadığı için kimsenin umrunda değil.



    Doktorlara gelince, bir çok doktor kalp krizinden öldü. Onların haberleri bile yapılmadı. Bu doktorların da yapılmayacaktı belki ama ne hikmetse adamların aşı olmadığını biliyor herkes. O yüzden haber olmuş yoksa dediğim gibi kimse sallamazdı, haber olmazdı.





  • Aşı olanlar kalpten veya zatürreden falan ölür ama aşı olmayan kesin kovidden ölür.


    nympheMel🧚‍♀️twitter
    “İki doz sinovac, 3.doz biontech aşısı olan 73 yaşında ki Dayımı bu sabah zatürre teşhisiyle kaybettik(aşılılara covid değil zatürre diyorlar artık), nefes darlığı sebebiyle yürüyerek girdiği hastanede vefat etti, olayın peşini bırakmıyoruz, otopsi için gereken yerlere başvuruldu”
    https://twitter.com/SibelA26449634/status/1431166911228825600
  • Aşı olma imkanı olduğu halde olmayanlar için en büyük temennim :


    Aşısını olmuş hiçbir bireye hastalığı bulaştırmadan coronadan geberip gitmeleri.


    Mümkünse yoğun bakım ünitesi de işgal etmesinler. Evlerinde gebersinler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Aşı olma imkanı olduğu halde olmayanlar için en büyük temennim :


    Aşısını olmuş hiçbir bireye hastalığı bulaştırmadan coronadan geberip gitmeleri.


    Mümkünse yoğun bakım ünitesi de işgal etmesinler. Evlerinde gebersinler.

    Benimde en büyük temennim aşı olmayanların doldurduğu hastanelerde aşı olmayanlara sövenlerin anasına babasına sevdiklerine yatıracak yatak bulamayıp evde çaresizce gebermelerini izlemeleri.

  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Aşıdan önce genç yaşta insanlar kalp krizinden ölmüyor muydu ? Ölen insanların kalp krizine yatkınlığı (genetik, yaşam ve yemek tarzı vs araştırıldımı?).


    Aşı karşıtları adam gibi çalışma yapsın inanalım.


    Bu nasıl olur ? Koronadan önce kalp krizinden ölen sağlık çalışanlarını aylık ve geriye doğru 1 yıllık ölüm sayıları belirlenir. Yine aynı sayıdaki sağlık çalışanının çift doz ve çift doz+biontech vurulmuş olanların ayrı ayrı aylık kalp krizinden ölen sayıları belirlenir, daha sonra istatistik hesaplamalarından anlamlı bir fark çıkarsa bizde lan bu işte bir iş var deriz. Türkiye'de 1 milyon 61 bin sağlık çalışanı (eczaneler hariç) varken 10 tane kalp krizi geçiren sağlık çalışanını göstermek insanları yanlış yönlendirmektir.


    Aşı tarafında olanların ise bir çok bilimsel araştırma kanıtı var. Türkiye'deki oranlara inanmak istemezseniz, dünyada yapılan bir çok araştırma sonucu var ölümler içinde aşısız, aşılı, aşılı ise hangi aşılı. Virüs yayma farkları, hastaneye yatma oranları vs uzayıp gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 30 Ağustos 2021; 7:46:4 >




  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

    Elbette aşıdan önce de genç yaşta kalp krizinden ölen insanlar vardı. Aşıdan hemen sonra böyle bir şey olunca bunun üzerinde durulması gerekmez mi sizce de? Ben mevcut aşılara (özellikle gen terapisine) şüphe ile yaklaşıyorum bu yüzden.


    Keşke dediğiniz gibi araştırmalar yapılsa ve sonuçlar şeffaf olarak yayınlansa. Ama malum bizim ülkemizde hiç bir veri şeffaf ve doğru değil. Sağlık bakanlığının açıkladı verilere de güvenim yok. Bu zamana kadar yaptıkları etik dışı davranışlar bunun için fazlasıyla yeterli. En basit örnek TTB'nin vaka sayılarının 40bin üzerinde olduğunu söylediği zamanlar SB vaka yerine hastaneye yatan sayısını vaka diye paylaşıyordu.


    Tek taraflı propaganda ve zorlamalarla devam ediyor süreç. Aşı olmayıp ölen doktorun haberi yapılırken 2 doz aşısını olup ölen veya aşıdan sonra kalp krizinden ölen doktor haberi neden yapılmıyor? Bu da beni daha şüpheci hale getiriyor. Ama ben yine kimseye aşı olun veya olmayın demiyorum. Çünkü bu herkesin kişisel tercihi, en azından şimdilik. Kanun çıkartırlarsa el mahkum herkes olur.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.