Şimdi Ara

Arkadaşlar Passat 1.8T alıcam yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun araştırmalarım sonucu sağlamlığı, güvenilirliği, performansı ve kalitesiyle Passat 1.8T almaya karar verdim. Model 1997-2000 arası olur büyük ihtimalle. Çünkü bütçe o kadarına el veriyor (20000Tl).,

     Arkadaşlar Passat 1.8T alıcam yardım...


    kullanan arkadaşlar beni bu araç konusunda aydınlatabilir mi? Artıları eksileri nelerdir, alırken nelere dikkat etmeliyim, tiptronik mi manuel mi vs...


    Şimdiden teşekkürler...



  • 1.8T Highline 2 1998 model araca sahibiz.

    Eğer otomatik takıntınız yoksa manuel alın derim otomatik performansı baya törpülüyor yakıtıda arttırıyor.

    Araba eski bileni az bu yüzden sahibindende çok yalan ilan var.Highline 2 olmayan araçlara highline 2 yazıp fiyatını arttırıyorlar.Highline 2 olup olmadığını anlamanız çok kolay eğer farları paylaştığınız resimdeki gibi bi-xenon (mercekli xenon) ise Highline 2dir.

    Yakıt konusunda iyi şey söyleyemeyeceğim tüp bizde yok tüple sorunsuz çalışıyor şehiriçi benzinle 50 kuruş yakar yani 11 litreye geliyor.Ama o performansa bu yakıt normal bence motor çok güçlü ve sağlam.

    Bizim araç 122binde büyük bir arızası yok.Bir kere akım ünitesinde arıza çıktı araba böyle debriyajı tam kavramadan kaldırırken titreme olur ya o tarz titremeyle 7 8 bin km yol yaptı 1 kere yolda bırakmadı.Tabi bu titreme araç ilk çalıştığından itibaren başlayan bir titreme değil.Sürekli dur kalk sonucu olan bir titremeydi.Neyse ki sorunu geçte olsa bulup yaptırmıştık şu an tıkır tıkır çalışıyor. 2010 nisanda aldık bu arıza hariç başka arızası olmadı.

    Süspansiyonları yaşına göre muazzam kesinlikle memnun edecektir gidip 2008 2009 km bir accent clio alabilirdiniz ama accentte clioda bu arabadaki konforun 10da1i yoktur.

    Eski araç alacaksınız bu yüzden kesinlikle highline almanızı tavsiye ediyorum.Eski araç olduğu içinde mümkün olduğunca sağıyla soluyla oynanmamış birşey alın satarken zorlanmamak için.

    Son olarak 10 yaş üstüne fazla vergi muhabbeti var bunun ne olacağı belli değil vergisi ileride böyle bir şey olabilirse ne olacağını bilmediğimizden sıkıntı olabilir.

    Kilometredede üst sınır 150bin olsun temiz olursa sıkıntı çıkarmaz.Limiti biraz daha arttırabilirseniz temiz araç alabilirsiniz.

    Krem döşemeyide tavsiye ederim çok yakışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 18 Nisan 2012; 21:06:06 >




  • tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, highline bakıyorum, fakat temizini bulmak için bütçemi biraz daha zorlamam gerekecek gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.