Şimdi Ara

Arkadaşlar Harici Şarj cihazları hakkında Bilgi Istiyorum Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Iphone 5s için en az 1-2kez şarj edebilecek harici batarya arıyorum. Sony nin birtane var. Lakin 1kez şarj ediyor diyor. 2800 Mah .lık bir harici şarj Nasıl 1440mahlık cihazı bir kez şarj edebiliyor anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz önerilere açığım. Ama cebime sığacak küçük bir şarj arıyprum günlük cepte durması için. Şimdiden teşejkürler :)

    http://www.sony.com.tr/product/usb-guc-kaynagi/cp-v3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bizde de var bir tane kot pantolonların çakmak cebine sığacak pratiklikte 2200 değerinde o 1-1.5 kere arası şarj ediyor. Bir de Sony'de gösterdiğiniz ürünün fiyatı nedir acaba? Bu arada göz atmak isterseniz:http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=13
  • bu aletler çok iyiymiş şarjlı kılıf a da gerek yok
  • 5s lerde çakma kablolar bile çalışmıyor bunlarda çalışmaya bilir ama bakalım nasıl
  • Aynen arkadaşlar 59 lira veya 49 lira olması lazım. Gerçekten 1,5-2kez şarj edeceğini söyleyebilecek kimse yok mu acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki siteye vede şarj aletlerine güvenemem ben şahsen. 49Liraya sony varken hiç bilinmedik markalara 80 lira vermek işime gelmez açıkçası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebayden romoss marka usb harico batarya alan arkadaslar var. İlgili baslikta inceleme vs. mevcut. 2600mahlik 22 tlye geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bakayım kardeşim sağolasın. Inşallah 2kez civarı şarj ediyordur ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmış bulundum 10sayfa kadar okudum. Ama 20dolarmış fiyatı. 43Tl gibi bi fiyata denk gelicek. 49Tl ye 2800mahlık sony almak daha mantıklı gibi geldi. Birde yurtdışından gelecek en az 15günde. Yurt içinde 3-4güne elimde olur alırsam.

    Başka öneriniz var mı acaba .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O cihazları aldığınızda yanınızda kablo da taşımanız gerekiyor. Piyasa da Megbil diye bir ürün var. Yerli ürün ve tasarım olarak çok iyi. Cihazın kendisiyle birlikte micro usb , usb , iphone 4 ve iphone 5 için gerekli kablolar bütünleşik geliyor. Kapağını kaldırdığınızda altından çıkmakta.

    Yani bu cihazı alırsanız sadece İphone unuzu şarj etmekle kalmaz , usb çıkışlı diğer tüm cihazlarınızı şarj edersiniz.

    Iphone larda IOS 7 güncellemesiyle Apple destekli olmayan yan sanayi kablolarda uyumsuzluk sorunu var ancak kabloyu birkaç kez tak çıkar yaptıktan sonra şarj oluyor cihaz. Sorun olmuyor.

    Yanınızda kablo taşımak istemiyor ve diğer cihazlarınız için de bir şarj çözümü istiyorsanız bunu almanızı tavsiye ederim. Kargo dahil 29.99 TL gibi bir fiyatı var. Ben iki tane aldım
  • 5S te kablonun ucunun değiştiğini ve diğer iphonlerla uyumsuz olduğunu okudum. Birde bir iphonu kaç kez dolduruyor acaba cihaz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebe sığacak şeyler 1 kereden fazla şarj etmez. Eğer 3-4 defa şarj eden bir şey istiyorsanız biraz daha büyük modellere bakın. Ayrıca markalı olması birşeyi değiştirmiyor. Hepsi aynı işi görüyor. Ben 60 liraya Doğubank'tan aldım. 4 defa dolduruyor. Gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tür şeylere pek güvenemiyorum. harici şarj falan. Öyle bir şey olsaydı apple kendi çıkarırdı. Sen bilmediğin yada farklı bir firmanın harici şarjını taktın şarj ettin bir süre sonra batarya da daha çabukl şarj bitmesi yada bozulması olacak e sonra bu telefonun donanımada yansıması gibi bir şey söz konusu. En mantıklısı düz şarj et. Ona göre istikrarlı kullan yetişmesi için ben böyle düşünüyorum. sizin düşüncenizede saygım var
  • 3-4kere şarj etsin istemiyorum ki. Bana 1bucuk şarj etsin yeter. Cebimde şarj olsun maksadım. Alacağımız cihaz 2600mah sa. Nasıl oluyorda 1400mahlık iphoneyi sadece birkez şarj edebiliyor onu anlamıyorum :( en az 1bucuk falan etmesi gerekmez mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NT mağazalrında samsung pil kullanılan greentech 2600 mah 39,90
    aynı markda 2200 mah 29,90
  • Greentech hmm ona da bi bakayım yakınlarımds nt mağzası var.

    Peki 2500-3000 mAh arası 1,5amper çıkışlı cihaz var mı bildipiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tresh T kullanıcısına yanıt
    Bu tip şarj cihazlarının kalitelisini almak daha önemli. Parmak kadar olanlar telefonu en fazla 1 kez şarj eder, her akşam hem harici cihazı hemde cebi şarja takmak lazım. Bir de tablet taşıyorsanız, yüksek kapasite vazgeçilmezdir.
    Biraz araştırdım, romoss kullanıcılarına danıştım ve orjinal satış yapan bir satıcıdan romoss 10.400 mahlığı sipariş ettim. Çantayı her zaman taşıdığım için pek sorun olmaz benim için. Üstelik her gün şarj etmek zorunda kalmayacağım zira 12 saatte şarj oluyor bu tip yüksek kapasiteli cihazlar.
    Bir miktar para vererek kayıtlı ve hızlı gönderiyi tercih edebilirsiniz. Bunun dışında ücretsiz ve nispeten kısa sürede getiren singapore postu tercih edebilirsiniz.

    Bir de ıwo(xiamoi) 5600mah kapasiteli bir model var, oda çok tercih edilen bir model ama ben romossu tercih ettim, dhteki kullanan arkadaşların da söylemesiyle. Türkiyeden alacağınız bu tip bir cihaz hem çok masraflı olur hem de kapasitesi düşük olur. Bende ebay ve aliexpressi bir değerlendirin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pile bir zararı varmı bunların ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tresh T kullanıcısına yanıt
    Boyut cok önemli değilse Romoss 10400 almanızı tavsiye ederim tahmini olarak 6-7 kere sarj edebilirsiniz.Fiyatı 19 Dolar falan
  • ebay'den dun aldım 10 gune kadar gelır 9.99usd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.