Şimdi Ara

Arkadaşlar Elbirliğiyle Otomobil Fiyatlarını Düşürüyoruz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
9.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almıyoruz diyenler 6 ay içerisinde araç alırlar. Bunun gruplara gerek yok. Ev fiyatlarına araba satılıyor neyi dert ediniyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-sat'çı bebeler o kadar çabuk üşüşüyorlar ki bu tip başlıklara hayret ediyor insan. Araç fiyatlarının şişmesi ve talebin durması ile ilgili her mantıklı argümana anında itiraz var bu bebelerde. Belli ki sinirden epey tespih koparmışlar, tepede topladıkları araçlar da her gün içeri kaçmaya devam ediyor.

    Kısaca : al-sat cephesinden yeni bir haber yok !

  • Bir youtuber var sifir arac almis klasik al satci tayfadan kendisi. Aracim ust vergi dilimine gecsin de fahis fiyattan satayım diye ellerini oluşturuyor. Videolarında fiyatların düşmeyecegi ve artmaya devam edeceği algısını yapiyor. Moraller bozuk tabiki, aldıkları ellerinde patlayacak az kaldi. Boyle konularda bu tip adamların düşecek diyenlere saldırmaları normal.
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt

    Çok yerinde bir tespit dosum. İnsanlara aydınlatıcı ilgiler veren bu tip yorumların öne çıkarılması şart. Lütfen al-sat oyunlarını ortaya döken her yorumu beğenin. Öne çıksın ve o ahlaksız kan emici stokçulara dert olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

    Bu mesaj silindi.

    Nerden biliyorsunuz yardım etmediğimi?Müslümanmısınız siz?İnsanlara iftira atmak günah değil mi? Bir Müslümana yakışır mı?Paramız var durumumuz iyi diyede enayi değiliz hocam 4 tekerlek teneke kötü modellere 3 katı para verecek kadar.Bu konu sizi niye bu kadar gerdi anlamadım gerçekten.Sizde gidin araç fiyatları düşmez hatta hala çok ucuz diye konu açın.Bundan sonra birisine yardım edeceğim zaman sizide çağırırım o ana tanıklık edersiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radikal ve Sert

    otomobil fiyatları daha da artmalı.herkesin arabası olmamalı.heryer trafik.park yeri yok.toplu taşıma kullanın

    Bu halk iyice ezik oldu. Ezikler de ezikleri ezmeye başladı. Amerika'da 1000 kişiye 990 araba düşüyor. Bir insan bu kadar ezik olamaz.

  • Ötv nin çok düşmesi gerek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikten kuvvet doğar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tofaşa 50 senelik murat 131'e bile yok masraf ettim yok sanayi de yağını değiştirdim diye açıklamalar yazıp 20 bin 30 bin istiyor düşer mi sizce bu fiyatlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttfvol

    Deli dumrul vergilere itiraz etmek yerine satıcıları protesto etmek. Valla güzel kafa bende aynısından içmek istiyorum

    Vergiyi karıştırma şimdi, euro-dolar şu an temmuz ağustos 2020 seviyelerinde, araba fiyatları da o dönemki seviyelere inmeli, dolar-euro arttıkça araba fiyatlarını yükseltirken iyiydi de düşünce mi kötü oluyor? Ayrıca isteseniz de istemeseniz de düşmek zorunda çünkü para kolay kazanılmıyor 200k lar 300k lar az paralar değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolkanCOO

    Onu yapmak vatan hainliğidir elbirliğiyle fiyatları düşürmek artık bir milli mücadele haline gelmiştir.Fiyatların düşmesi elinde aracı olup değiştirecek insanlarada yarar.Sadece al-satçı fırsatçılar bu durumdan rahatsız olur.



    Alıntıları Göster

    Hocam araba üretildikten sonra el birliği yapsak da yapmasak da fiyatlar düşecek zaten.

  • Sarı siteye herkes 5 ilan yüklese piyasanın yarı fiyatına tamam. En az %20 kırarız. Ama kimse yapmaz 😊
  • cricet C kullanıcısına yanıt
    Düşer kardeşim emin ol düşer. Balık baştan kokar önce tepemizdekiler düzelir sonra esnaf. Sırf bu vergileri ödememek için 7 yıllık telefon ve 16 yaşında arabamı kullanmaya devam ediyorum. Alacak durumumda var allaha şükür fava eklediğim bi mercedes b180 var yalovada içim gidiyo ama yinede almayacam kıvransınlar hergün fiyat düşüyor.
  • Düşer mi bilmem de galericilerin önü araba yığılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiler düşmeden otomobil fiyatları düşmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cricet

    Hocam araba üretildikten sonra el birliği yapsak da yapmasak da fiyatlar düşecek zaten.



    Alıntıları Göster

    Kesinlikle bu fiyatların ana sebebinin pandemi olduğu bir gerçek insanlar buna bir süre direnecektir ama piyasayı alıcı belirler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık bir nebze doğru evet almadığınız zaman fiyat düşer ama toplu bir organize durumu olmalı AMA bir gecede ortada araba yokken pandemi döneminde dur halkım arabayı daha zor alsın al satçı hapanların karını yükseltelim diye oturup düşünseler ne yaparlardı?? Ötv artırmak yapmadılar mı? Yaptılar Karaborsa olmuş araba piyasası ve hükümetten herkes bir yaptırım VS beklerken ne yaptılar ötv zammı o günden beri belimiz doğrulamadı.. Mercedes c serisi soruyorum araç o zaman daha ülkeye yeni yeni giriyor yine galericiler kapıyor derken 480-500 arası alınan araba daha bulamadan bir gecede 650 üstüne çıktı alan zengin oldu resmen ihtiyacı olup alan hariç.. Kısaca almıyorum almayacam ötv VS vergi vermemek için elimden geleni yapıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fikir güzel tamam düşürelim fiyatları ama bu ÖTV kalkmadan bu fiyatlar düşmez arkadaşlar. İkinci el %10/20 düşse ne olacak. Devletimiz ÖTV'ye zamı gece bir koyuyor yine başa sarıyoruz her şeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.