Şimdi Ara

Arenadan Sabiha Gökçen'e nasıl gidebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başakşehir maçına gelicem fakat atatürk havalimanından dönüş çok pahalı sabiha almak zorunda kalıcam muhtemelen son uçak 23.50de maç 9 gibi bitse nasıl gidebilirim yetişebilirim miyim? yardımcı olabilir misiniz teşekkürler



  • edit: şimdi baktım da atatürkten de dönebilirim peki atatürk havalimanına nasıl gidebilirim
  • metro var stada giden ona bin aktarma ile direk metrodan gidersin yönlendirirler bindiğin yerde
  • Yeşilköye gitmek için metro ile seyrantepe’den sanayi mahallesi durağına oradan da yenikapı yönüne giden trene binecek son durakta inip havalimanı trenine aktarma yapman kafi gelir son durak Atatürk havalimanı’dır. Sabiha gökçen’e gidebilmek için 4. Levent iett garajından E-3 nolu otobüse binmen gerek ama kısıtlı zamanda biraz zor hafta sonu sana uyan saat 21.20 ama stadtan çıkıp yetişemezsin o yüzden 21.40 otobüsü işini görür ama yaklaşık 1 buçuk saat süren yolculuk ile uçağa yetişmen zorlaşır ve riske atmış olursun, taksimden havataş otobüsleri kalkar ama ona da yetişemezsin taksi ile gitsen seni yss köprüsünden geri getirip mini bir istanbul turu attırır ekonomi yapayım derken taksiye bir uçak bileti daha bayılırsın bence en iyisi Atatürk’e al bileti kafan rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan_28

    Yeşilköye gitmek için metro ile seyrantepe’den sanayi mahallesi durağına oradan da yenikapı yönüne giden trene binecek son durakta inip havalimanı trenine aktarma yapman kafi gelir son durak Atatürk havalimanı’dır. Sabiha gökçen’e gidebilmek için 4. Levent iett garajından E-3 nolu otobüse binmen gerek ama kısıtlı zamanda biraz zor hafta sonu sana uyan saat 21.20 ama stadtan çıkıp yetişemezsin o yüzden 21.40 otobüsü işini görür ama yaklaşık 1 buçuk saat süren yolculuk ile uçağa yetişmen zorlaşır ve riske atmış olursun, taksimden havataş otobüsleri kalkar ama ona da yetişemezsin taksi ile gitsen seni yss köprüsünden geri getirip mini bir istanbul turu attırır ekonomi yapayım derken taksiye bir uçak bileti daha bayılırsın bence en iyisi Atatürk’e al bileti kafan rahat olsun.

    Açıklamaya hayran kaldım :) :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.