Şimdi Ara

Aracım Çekildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün aracımı çok işlek olmayan bir caddeye park ettim. Araçlar yolun bir tarafını full olarak kaplamıştı diğer tarafında ise ara ara boşluklar vardı. Neyse yer buldum diye sevindim park ettim arabamı. Yaklaşık 1 saat sonra geldiğimde aracımı bulamadım. Benim aracımın yerine başka bir araç girmişti bile. İşin ilginç yanı önümdeki ve arkamdaki araçlar aynı idi. Tabi insan görünce bir şok yaşıyor çalınma ve çekilme ihtimalleri arasında gidip geliyorsunuz. Neyse aradım polisi bi telefon numarası verdi aradım o bir numara verdi falan derken elimde yaklaşık 5 adet telefon numarası oldu. Nereyi aradıysam aracınız burada yok dendi. İşler yavaş yavaş diğer ihtimale kayıyordu ama bir yandan da " gündüz vakti kim araba çalabilir? " diye düşünüyordum. Bir yere girdim oturdum yaklaşık yarım saat sonra bütün numaraları tekrar aradım ve sonunda aracımın hangi otoparka çekildiğini öğrendim. Gittim aracımı 90 tl çekici bedeli + 10 tl otopark ücreti vererek teslim aldım. Bunlara ek olarak da park cezası gelecekmiş. Geçiren geçirene. Her neyse daha sonra araştırdım park yasağı varmış eyvallah hak etmişim fakat niye ben diye düşünmüyor değil insan. Niye önümdeki, arkamdaki araba değilde benimki? Otoparkda ki elemana sordum herkesinkini çekiyoruz diyor. Gözüne kestirdiklerini mi alıyor bunlar napıyor çok saçma bir sistemimiz var. Ayrıca aracın çekildiği anda plakanın sisteme düşmemesi de ayrı bir konu. İnsanların zamanlarından çalıyorlar. Bu olay yüzünden bütün işlerim 2 saate yakın aksadı. Hak etmedin mi derseniz hak ettim eyvallah ama;

    1. O kadar araç varken neden ben?
    2. Sistemin bu kadar geç işlemesi insanların zamanlarından çalıyor.

    Bu arada aracımı almaya giderken aklımdan geçen tek şey; " Arabamın çekildiği kesin. Cezamı ödeyeceğim. İnşallah aracıma bir zarar gelmemiştir. ". Malum internette dolaşan bir sürü video var çekiciden düşen mi dersiniz, kaldıramayan mı dersiniz. Neyseki bir problem yok cumartesi gününü -100 tl ile kapatmış olduk.







  • Arkadasım tekerlerden kaldırıp konuyorsa sorun yok cektıyseler maazallah daha kotu durumlar oluyor gecmıs olsun Devlet ıste kalkıncam dıye vatandasın sırtındalar her dakıka..
  • Buyuksehırler heryer polıs cep telefonunu elıne aldınmı yandın wallaha...
  • Çok saçma önemli kilit noktada değilse hunharca bence araçlar çekilmemeli.
    park cezası yapılsın ama çekilmemeli belki acil vakka var,
    5 dakikadan uzun kalamaz levhası var mıydı?
    Diğer çekilmeyen araçlar tümü aynı araclar mı muhtemelen esnafındır o araclar.
  • çekici terörü bitmeli. eğer hatalı park yapılmışsa park cezasını yazar gidersin. gerçekten trafiği tıkayan araçları nedense hiç çekmiyorlar! kıyıda köşede nizami park etmiş araçlardan başlıyorlar sessizce.
    sizin durumda ise önce sırayla tüm dizili araçlara ceza kağıdı kesilmeli. sonra çekme işlemini en çok engelleyenden başlayarak yaparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 13 Mart 2016; 7:46:23 >
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Yok hayır 5 dakikadan uzun kalamaz tabelası yoktu ama sonradan fark ettim yolun devamında anayol tabelası varmış. Bu yüzden park yasakmış fakat o cadde üzerinde halen araçlar park etmiş durumdaydı.
  • _mp_ kullanıcısına yanıt
    Bu durumun oturmuş bir düzeni yok malesef gözüne kestirdikleri ilk aracı çekiyorlar. Ayrıca benım aracım caddenin başlarında da değildi. Bana gelene kadar onlarca araç vardı orada. Düzen getirilmediği sürece mağdur olmaya devam edeceğiz.
  • Benim aracımı çekemedikleri için içim rahat sadece ceza yazıyorlar :)
  • tanıdık bildik araca dokunmazlar, yabancının aracını çekerler, esnafın arabasına kolay kolay dokunmazlar, bu yüzden bilmediğiniz yerlerde ara sokaklar dışında araç park etmeyin
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Cekici ile mi anlastiniz naptiniz 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence çekilsin verin üç kuruş park parasını girin park yerine yollar park eden araçlar yüzünden dar zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikoss M kullanıcısına yanıt
    Sadece benim araç yolu daraltıyorsa eyvallah :)
  • Aracınız ufak veya hafif bir araçsa daha kolay çekilir. Ama bir bmw mercedes çok zor çekiliyor ağırlığından dolayı. En güzeli amarok, şuanki çekiciler o ağırlığı kaldırıcak kapasitede değil. Ya da en son öyleydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Opel astra 1500 kg 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • direk benimkinden başlıyorlar, aracım 960 kilo
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim araçlar 2000 2500 kg fln oluyor ama sizinkininde maşallahı varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.