Şimdi Ara

Araç Kredilerini Durdurun! 5 Kişi Aradı, Yalvardı Vermedim, Yarın da Fiyatı Arttırıyorum! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
22.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Haklısınız böyle terbiyesiz insanlar da var. Konuyu anlamayan cok, asıl sorun cebinde parasi olup mülk sahibi olmak isteyenlerin mağdur olması. Bizim millet ucuz krediyi buldu mu sokaktan bulmuş gibi davranıyor. Haliyle her şeyin fiyatı 2 katına çıkıyor. 105 ilan veren adama 108 veren adam var! birikim yapan, tasarruf eden, birikimini bankaya devlete emanet ediyor, sonra devlet gidiyor benim paramı ucuza verip benim ihtiyaçlarımı karşılamamı engelliyor. Enayi mi tasarruf sahipleri? Resmi enflasyon oranının 4 puan altında faiz verirsen, enflasyon oranı da sıkıntılıysa böyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil ihtiyaç yoksa araç almayın.
    Al-satçıdan araç almayın.
    Noter satışını gerçek fiyatından yazmayan galericiden almayın.
    Bu dönem dolandırılma riski yüksek olan dönemlerden birisi.
    Piyasa arabaları, filo arabalarında dikkatli olun öpülebilirsiniz.
    Yeni değişmiş plaka serisinden olan araçlara dikkat edin.
    Vekaletle araba satan adamlara dikkat edin.
    Sarı sitede bayan ismi ile hesap açan al-satçılara dikkat edin.
    Telefon numarası paylaşmayan adamlara dikkat edin.
    Ücretli üyelik ile ilan açan bireysel satıcılara dikkat edin.
    Bu hususlara dikkat ettikten sonra binici adamı bulursanız çingen pazarlığı yapmayın.
  • bi insan parasıyla nasıl bu hallere düşer anlamıyorum,arkadaş babanın hayrına aramıyorsun parasını verip alacağın araba için arıyorsun yok tehdit etti,yok yalvardı şaka gibi

    böyle tiplere prim verildiği sürece adamlar at koşturur tabi,zaten malum sitedeki ilan açıklamasından anlaşılıyor ilanı verenen nasıl biri olduğu hiç aramakla uğraşmıyorum
  • Önceki konularıma bak kardeş al satçı mıyım? Allahın cimrisi gelmiş şikayet ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu piyasada 2. El beni korkutuyor biraz fazla verip sıfır alır geçerim. Şu an pahalı olsada bulur f/p birşey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu sahibindene araç koyup her gün 5er bin artıranlar doldurmuş

    Bence sıfır için kredi bak hocam ya da şu aralar alma, yapacak bi şey yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At izi it izine karışmış reis.olayın özeti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cimer vs herkes yazsa bu olaya çözüm bulunur. Yazdım cevap bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olayı bir türlü çözemiyorum. Millete soruyorum para yok diyor. Foruma giriyorum herkeste bir sıkıntı. Gel gör ki araba fiyatları nirvanada araba yok. Ev fiyatları keza öyle ev yok. Millet alıyor satıyor. Demek ki millette para çok bizde yok. Yanlış iş yapıyoruz demek ki. Ama bu işin analizini yapmaya çalışıyorum. Şeytanın bacağını kırmam lazım. Çok para lazım. Onuda önümüzdeki yıllarda bulmam lazım yoksa emekli olamam.
  • hardwind H kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kredi kredi... Derdim o zaten, bedava para dağıtılıyor para arzı artınca enflasyon yükseliyor bunu kamufle edip tüm parayı araç ve konut piyasasını şişirmekte kullanıyorlar, devamında marketlerden 20-30 tl ye çikolata alacağınız günler gelecek şimdilik varsın gülsün dalga geçsin o al-satcı tayfası! Burada konu tasarruf sahipleri çünkü bankalarda kredi verilen paranın büyük kısmı tasarruf sahibinin parası yani senin paranı bankadan bedava alan adam senin alacağın ürünün fiyatını 2-3 katına getiriyor. Burada isyan etmemek imkansız, bu şekilde devam etmesi ve sistemin işlemesi zor. Dişinden tırnağından arttırıp 8 ay sonra yediemine çekilecek bir aracın kredisini ödetiyorlar üstüne sen de aynı araca 2 katını ödeyerek sahip oluyorsun. Bu kapitalizm falan değil düpedüz yan kesicilik. Ben söyledim bu hafta içinde düzelir düzelir yoksa ben niye bankada paramı yatırımımı tutayım ki?

    Şunun için mi;
    Araç Kredilerini Durdurun! 5 Kişi Aradı, Yalvardı Vermedim, Yarın da Fiyatı Arttırıyorum!Araç Kredilerini Durdurun! 5 Kişi Aradı, Yalvardı Vermedim, Yarın da Fiyatı Arttırıyorum!




  • Hocam çok haklısın, bu krediler ilk çıktığı anda ihtiyacım olmamasına rağmen 150 bin hanıma çektirdim, 150 bin kendim çektim 0,79 orandan. Bu krediler zararına veriliyor besbelli. Bu zarar da ileride bizden enflasyonla vergiyle çıkarılacak. Başkasının zararına ortak olacağıma en azından ben kredi çekeyim millet benim zararımı ödesin. Düzenli garanti gelirin varsa şu an tl ile borçlanmak için harika zaman. Çek kredini, piyasa kafana yatmıyorsa alma araba. Elindeki parayı öldürmezsen 6 ay sonra nakit parayla istediğini alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalheadjm kullanıcısına yanıt
    Ben yapamam onu.

    Bir aracın fiyatı nasıl karaborsaya çevriliyor onu da anlatayım. Piyasada tutulan ve sürümü az olan bir aracın özellikle üst paketlerinden birini çok da pazarlık yapmadan topluyorlar önce. Sonra ilandaki araç sayısı azalınca sahte bir ilan veriyorlar mesela 15000 yüksek fiyattan, bu ilan biraz kalıyor, birer ikişer topladıkları araçları ekliyorlar, ilk ilanın biraz aşağısından dikkat çekmeden. Kalan 3-5 araçta onlara göre fiyat belirliyor. Şu an haziran sonu olduğu için topladılar arabaları bir kategoride şimdi sahte ilanlar geldi. Yarından itibaren piyasanın canına okuyacaklar, yetkililer de izleyecek! Bugüne kadar 110' dan fazla fiyat çekeni olmayan bir araba bu hafta yok sattı! Yarım saat önce de öncü ilan geldi 122,500 yazmış. Pmden paylaşırım isteyen olursa, işin nasıl yürüdüğünü anlayın. Kesinlikle organize bir iş bu; 3-5 al-satcı işi değil, galericiler ya toplu hareket ediyor ya da başka bir yapılanma var.

    Benim devletten beklentim bunları bir daha bırak araba satmayı araba görmeye tahammül edemeyecek hale getirmeleri. Ellerinde belki binlerce araba var bunların en ufak piyasa düzenlemesinde mahvolacaklar, inşallah bir yetkili okuyordur yazdıklarımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperlp -- 28 Haziran 2020; 20:54:51 >




  • Faizin uzun vadede zararlarından birine örnek. Hiç bulaşmayın faize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece araç alım-satım da yaşanan konu değil millet olarak fırsatçıyız. Konut kredileri düşmeden önce en babası 340 dan giden natamam bir site var, iskanı bile hala alınmadı, ilk etapda pek niyetim yoktu ancak bi bakayım diye gittim bir satıcı ile görüştük 395 yazmış ilana ve 390 dan bir kuruş aşağı olmaz diye diretti, neyse bende madem öyle deyip beklemeye çekildim bugun 415 e çekti ilanı ki ben bir Tanıdık vesilesi ile az çok bilgi aldım aynı daire 283 e şubat ayında pazarlık bitmiş ama kredi çıkmamış kalmış. Şimdi bu fırsatçılık değil de ne? Tamam talep arttı 283 den 415 çıkmaz kardeşim 350 olsa 360 olsa anlarım hadi 370 olsun. Ama yok adam birde 395 yazılı iken fiyatı yükselteceğim diye tehdit ediyor:) bende resti çektim satsın kime satıyor ise... Kimseye malını piyasanın çok altında versin demiyorum ama durumdan vazife çıkarıp sürekli fiyat artırmak tamamen fırsatçılıktır...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet olarak ne kadar fırsatçı ve vicdansız olduğumuzu covid-19 ilk patlak verdiğinde toptan fiyatı 21 kuruş olan maskeyi tanesi 7 lira dan satmaya çalışanlar sayesinde gördük. Araba hadi almam dersin ama bazı şeylerin ertelemesi yok maalesef...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plakası degismis aracta ne sıkıntı oluyor ki? Saseden cikar zaten varsa kazası. Ben ilk arabamdi memleket olsun dedim plakayi 55 yaptim hevesimden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Araç Kredilerini Durdurun! 5 Kişi Aradı, Yalvardı Vermedim, Yarın da Fiyatı Arttırıyorum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Hak etmeyen araca hak etmediği parayı versin, ezilsin, hiç sorgulamasın. Artık nasıl bir suyun başını tutmuşsanız bunu ifşa edenlerin başı yanıyor. Bu nasıl bir düzendir? Herkes birbirini kazıklama peşinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.