Şimdi Ara

Arabayla dibine girme hastaları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
41.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belki son anda sağa dönmeye karar vermiştir aklına bi şey gelmiştir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sopalik adamlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir.ksk

    allah korusun çoluğun çocuğun eşin dostun hastanelik olur acil yetişmen gerekirse şehir içi 50yi geçince heves mi değil mi tekrar konuşalım. dediğin türden denyolar çok ama genelleme yapman çok yanlış
    Haklisin öyle durumlar için tabiki hemen bosaltilmali ama öyle durumda olsam heralde önümdeki için sürekli kornaya basarım cekilmesi için acelem olduğunu belirtmek için. Ama cogununki ya artistlik ya da sanirim dizisini maçını falan kaçırıyor arkadaş çünkü arabada hasta olsa sadece sessiz sessiz selektör yapmazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Teoride sizin fikir doğru olsada burası Türkiye ve trafik kanunları-hız sınırı var. Ferrarin yada lamborginin var diye hız sınırını aşamazsın.
    yav tabiki aşamazsın. bence kuralda hata var. iyice açıklanmadığı için bu ikileme düşüyoruz seninle.
  • İlk defa istanbuldan çıkmış sürücü beyanı
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Bütün kanunlar böyle aslında art niyetli insanların suistimaline göre düzenlenmeli açıkta birşey kalmamalı. Bizde bu işleri hakimler yapıyor. Belki 100 olay yaşanıyorsa 1 tanesi mahkemelik oluyor kalan 99kim haklı diye böyle yerlerde tartışıyor...

    Gerçi burda pek hata yok önce yoldaki hız sınırlarına uyacaksın. Sonra sağ şerit müsaitse sağdan gideceksin. Baktın kamyonlar yavaş araçlar çıktı geç sola, sağ şerit müsait olana kadar soldan git.

    Aracı sakin sürenler genelde böyle yapıyor. Sistemi hız sınırları üstünde gitmeyi marifet sananlar bozuyor.
  • 120 ile kamyon solluyorum, hemen kamyonun yanındayım Arkadan selektör yaparak geliyor lüks aracıyla, insan görünümlü. Sen kamyonun kasasına gir, bende 160 la yoluma devam edeyim frene basma zahmetine girmeyim diyor dana...

    Bu tipler için doğru olan tepki. Tabi ki sürekli sol şeritte devam etmek ayrı bir hastalık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sol şeritteysen Senden süratli gitmek isteyene her daim yol vermelisin sınırı 90 km bile olsa nasıl olsa cezayı sınırı aşan yer. Sellektörü gördüğün anda ya sinyal vermeli yada hızını artırmalısın senin gibi insanlar yüzünden kazalar çıkıyor LÜTFEN SELLEKTÖR YAPANA YOL VERİN!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunlara takılmıyorum da Sis farı yakan Öküzleri hiç anlamayacağım gördüğümde küfür ediyorum Hayvan at adı üstünde sis farı Yakma onu Nasıl fantezileri var anlamıyorum.
  • Hız sınırı 100 olabilir sende 100 le gidebilirsin ama sol şeridi babasının malı gibi kullanan hanzolar bir bitmedi memlekette. Benim belki hastam var acelem var yada radara girip devlete para kazandıracam bu kimseyi bağlamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    Aynen, aynı tiplere dikkat et dönerken sinyal verme zahmetine girmiyor çoğu. sinyal koluna uzanmak zor geliyor ağalara. Ama sisi hiç ihmal etmiyor. sis yakabildiğine göre düğmelerin ya da kolların işlevlerinin farkında olacak zekaya da sahipler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sol şerit 120 üstü hız için kullanılır. Acelesi olan soldan gider. Cezası onu ilgilendirir sol şeridi kapatmanın anlamı yok git orta şeritten hem daha güvenli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik Cezası Madde 56/1-c

    Önlerinde giden araçları güvenli ve yeterli bir mesafeden izlememek (Yakın takip)

    132 TL - 20 Puan

    Adam hız sınırının 90 olduğu yolda, orta şeritten 80 ile giden aracı, tabiiki sol şeritten 90 ile sollayacaktır. Buna "sol şeridi işgal ediyo" diye bahane edemezsiniz. Paşa paşa, güveli takip sınırı bırakarak bekleyeceksiniz.

    Konuda genel olarak gördüğüm, sol şeridi devamlı 150 ile giderek, hem hız sınırı kuralını ihlal edip, hemde sol şeridi devamlı işgal kuralını ihlal edenlerin ve etmek istediği için kendine bahane çıkarmaya çalışanların, yakındıklarını görüyorum.
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Hiç güvenli filan değil hiç unutmam 2004 senesinde hafif yağmurlu havada 3 şeritli yolda ortadan gidiyorduk. Solumuzdan bir araç 150 civarı araçla geçti. 1 dk geçmeden direksiyon hakimiyetini kaybetti bir sağa bir sola vura vura önümüzde kaza yaptı. Rahmetli dedem durmak yerine ani bir refleksle gaza basıp sağdan kaçırmıştı bizi kıl payı kurtardık bize çarpmasından.

    Eğer yolda kurallara uymayan birileri varsa güvenli diye birşey yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hızlı geliyor ve sen çok yavaş gidiyormuşsun gibi hissediyor. Ki zaten ona göre öyle. Sen sol şeritte 100 le giderken önüne 70 le giden biri çıksa sinirlenmez misin? Makas atıncada tehlikeli diyorsunuz. Dediğini ben hiç yapmadım ama sol şeridi önü bomboş olduğu halde kapatıp gidenlerin sağından geçtiğim çok oluyor. Evet hız sınırı 100 ama belki adamın canı 200 le gitmek istiyor? O yüzden size tavsiyem sağdaki arabaları bi güzel sollayıp önüne geçin. Gerçi bir sonraki aracı yine sollamak isteyebilirsin. Son olarak ben sağ şeritten 60-70 le giderken o senin dediğin gibi selektör yapıp korna çalanların bütün sülalesini büyük bir ormanda her birini ayrı ağaca bağlayıp tek tek seveyim :) dediğim gibi sol şerit hızlıların şeridi. Ceza yiyorlar mı bilmiyorum ama acelesi olanda olabilir. Belki adamın eşi hamile hastaneye yetiştirmeye çalışıyor? O yüzden hem sol şeridi elimizden geldiğince meşgul etmemeli hemde sinirlerimize hakim olmalıyız. Aksi halde kazayı geçtim birinizden biriniz o sinirle birbirinizi öldürebilirsiniz bile. Aman diyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hız limiti kendinizi ilgilendirir sol şerit sollama şerididir yaylanma değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şerit, hız şerididir meşgul etmeyeceksin. Almanya'da aynı şekilde git bakalım çay tabağında neler gösteriyorlar adama =))
  • FK5896 kullanıcısına yanıt
    Adamın canı 200 le gitmek istiyor diye bir argüman olabilir mi arkadaşım?O zaman ben de derim ki benim canım da sol şeridi kapamak istiyor hadi kimsenin canı da umurumda değil.Gel geç bakalım istersen de dibime gir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.