Şimdi Ara

Araba kullanmayı öğrenmek için araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverado

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-marea-exclusive-52722773/detay/


    Bu arabanın stationwagonları daha güzel bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leylek1983


    quote:

    Orijinalden alıntı: orcntpz

    @leylek1983 Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu yorumunuz. Ben zaten eğitimli kişilerle öğrenmeye başlayacağım. Burası öğrenmem için çok uygun. Ancak ben harici 2 kişi daha öğreneceği için öğrenme işi hemen bitmeyecek. Bir de dediğiniz gibi ufak tefek şeyler olacak kasko var. Olsun o da önemli değil değeri düşsün problem değil alıp satacak halim yok. En az 5 sene binerim diyorum ama mekanik arızaları konusunda beni uyarıyorlar. Onlar canımı sıkabilirmiş..


    Bu konu iki taraflı bıçak gibi. Yeni araba alırsanız püf noktaları öğrendikten sonra arabanın arıza yapması daha düşük yeni olduğu için. Garantisi de var kullanıcı hatası olmadığı sürece. Ama arızaya sebep olursanız da yeni olduğundan mali yönden canınız yanabilir. Eski arabada siz sebep olsanız da eski olduğundan vs. çok üzülmeyeceksinizdir, ancak yeni araca göre arıza çıkarma riski de daha yüksektir. Üstelik sizden kaynaklı olmayan arızalar da olabilir. Dediğim gibi iki türlü de sorun yaşama ihtimaliniz var. Ben bunu ortadan kaldırmak için en sorunsuz görünen atmosferik benzinli motor ve manuel vites tercih ettim. Ekonomi için de LPG alternatifi mevcut. Bana mantıklı gelmişti, tercihimi böyle kullandım. Siz de kendi durumunuzu iyi değerlendirerek karar verirseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

    Saygılar.


    Evet çok haklısınız. Yine de en iyi kararı ben vereceğim gibi. Herkesin haliyle kendine göre doğruları yanlışları var. Evdekilerle oturup bu doğruları yanlışları konuşup iyi bir karar vereceğiz diye umuyorum.

    Durumum size çok benzediği için halimden en iyi siz anlıyorsunuz Tekrar teşekkür ediyorum size.




  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

    Saygılar.
  • r19 europa hackback nasıldır? 98 model filan, yada ford escort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.