Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.534
Cevap
316
Favori
792.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    Aynen teşekkür ederim. Yalnız fiyat biraz abartı olmuş ve sevk tarihi Mayıs ortası diyor

    Biraz daha beklemek lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata kumanda alacağıma elimdeki 4k'yı satıp üzerine biraz daha ekleyip yenilemeyi tercih ederim.

  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle aynı fikirdeyim.


    Kumanda için o parayı vermektense cihazı değiştirmek bence de daha mantıklı...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zortak

    Ürünlerin donanımları arasında yıl farkı da olsun istiyorlar, yeni işlemcileri pahalı ürünlere koyuyorlar.


    200 dolar fiyatları için A12 uygun, 300 doların üstünde satsalardı belki A14 koyabilirlerdi, M1 için 600-700 doların üzerine satmaları gerekirdi. Fiyatla alakalı işler. Pahalı ürünleri alanlar enayi olurlar, şirketler için büyük sorun olur.

    O açıdan düşünmemiştim ben cihazın çok güzel bir konsol potansiyelinin harcandığı için öyle söyledim ama dediğiniz mantıklı. Keşke böyle çıkarmak yerine 1 yıl daha beklemek daha iyi olurdu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Aslında bu dediğiniz daha mantıklı. Mevcut Apple TV 4K'ımı elden çıkarıp aradaki farkı sadece kumandaya vermek yerine yeni cihaza vermek daha makul.

  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat nedir hiç anlamadım.Bir kumanda bukadarmı pahalı olur.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Apple tv kumandaları hep pahalı idi... Bu da öyle. Amerika satış fiyatı 59 Dolar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kumandası için alınabilir , bizimkinin kumandası hakkaten kötü bu yeni kumanda eski kumandalar gibi kontrol etmesi kolay bu açıdan iyi olmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Nisan 2021; 17:35:9 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

    İşin kötüsü kullandığım Apple TV 4K'nın kumandası için tamda Amazon Almanya'dan Elago kılıf almıştım... 

  • Arkadaşlar yeni tanıtılan apple tv 4k alınır mı bi öncekine göre ne avantajları var ? 2000tl civarı gelecekmiş sanırsam. Almaya değer mi ?

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Eskisine sahip değilseniz ve ihtiyacınız varsa alınır tabii ki. Mevcut 4k ile kıyaslandığında alma motivasyonu uyandırmıyor ama.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    O civara nvida shield pro falan alınır mı yurtdışından 2000 civarına yani. Benim amacım indirdiğim remux truhd filmleri izleyebilmek dts x truehd atmos gibi ses formatlarını köküne kadar kullanmak. Yani bu yeni apple tv 4k yı alsak bu sesleri oynatabilir mi hdd bağlayıp. Eski nesil 4k da yapamıyordu usb girişi yoktu. Bunda var mı acaba asıl merak ettiğim bu yoksa nvida shield pro falan alınır o fiyata.

  • Yıllardır 4. nesil Apple Tv kullanıyorum. 4K tv’ye geçtikten sonra Apple Tv’yi eski televizyonumda kullandım sadece. Kullandığım tv, Android bir Sony 9 serisi. Kullanım alanım yoğunlukla Netflix, Youtube, Prime Video, Beinconnect ve Blu Tv oldu. Bu uygulamalar içinde Netflix ve Youtube’un Android Tv arayüzü bana her zaman daha pratik geldi diyebilirim. Stabilite konusunda yerli uygulamalar Apple Tv’de daha iyi çalışıyor. Özellikle BeinConnect.
    Ancak şunu da söylemem gerek Apple Tv aldığım günkü performansından hiçbir şey kaybetmedi. Aynı serilikte çalışmaya devam ediyor. Akıllı televizyonum bu konuda ne kadar süre iyi bir performans sergiler onu bilemiyorum. Apple tv sahibi olduğunda insanın bu konuda kafası rahat oluyor. Ancak bundan 3-4 sene sonra 8K tv’ler hızla yaygınlaştığında televizyonumu değiştirmiş olursam elimde yine televizyonumdan düşük çözünürlükte ve şimdiden 2 sene eskimiş bir işlemcili Apple Tv olacak olması bu cihazı alıp almamak konusunda şüphe yaratıyor bende. Apple diğer cihazlarında son derece cömert güncellemeler ve yükseltmeler yapmışken ve yıllardır güncellenmesi beklenen bir cihazı maalesef beklenen iyileştirmeyle sunmadı. Bu da insanlarda alıp almamak konusunda tereddüt yaratıyor. Kumanda konusunda bir iyileştirme gelmiş neyse ki. Mevcut kumanda gerçekten başarısızdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Yeni Apple TV 4K'da da USB yuvası yok ve HDD bağlayamazsınız...

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Daha önce paylaşılmıştı yeni cihazın hangi ses formatlarını desteklediği. "Audio Formats" başlığındaki ses formatlarına bakın. Yani DTS ve HD sesler yok. Bu ses formatları alıcıya LPCM olarak gönderiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple parayı sever aslında, kendi harddisk uretip, apple tv 4kda sadece bu harddiskleri kabul edip usb giris koysaydi, bide apple marka harddisk kitlerdi bize :) Bende yeni versiyon icin eski 4k, dan gecmek icin bi neden goremiyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt

    O zaman alınmaz teşekkürler. Sadece dijital şeyleri oynatacaksa mi box s 4k alırdım onuda almadım daha o da hd sesleri oynatmıyor çünkü.

  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Çok üzücü koskoca apple 1 usb girişi koyamıyor şuna birde kaliteli ses dac işlemcisi koy hd sesleri destekle. Bak nasıl peynir gibi satılacak en başta ben alırdım 2000tl bile olsa. Ama nvida alıcaz bu gidişle.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Çünkü Apple bu cihazı bir media oynatıcı değil Streaming yapan bir cihaz olarak satıyor. Ses kısmında da kendi sattığı / kiraladığı filmlere destek veriyor.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Hd sesler vardı, apple sonradan kaldırdı. İlegal yollardan film izlenmesin, kendi stream servisinden parayla izlensin diye. Apple ile baya hareretli tartışmıştım zamanında. Ama nafile, adamların dini imanı para.
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.