Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.601
Cevap
316
Favori
797.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonunda hallettim. Tv ayarlarından arc kapalıymış ps5 den mükemmel ses geliyor.
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    Akşama bakacağım hocam takılırsam yazarım size 👍

  • Merhaba,


    Bende 1998 yılından kalma Sony LBT-LV 60 var. Kulaklık kullanmadığım zamanlarda televizyonu bu sisteme bağlıyorum. Homepod ile daha iyi ses almam mümkün mü ? Müzik için mümkün değil tabi de film için soruyorum.


    LBT-LV60 Teknik Özellikler

    Woofer Boyutu: 17 CM (6,7'')

    Tweeter: 2,5 CM (1'')



    Apple TV [ANA KONU]




  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    hadi hayırlı olsun :)

  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Merhaba, muhtemelen homepode ile dahi iyi ses alırsınız. Ancak özellikle film için istiyorsanız homepod çift olarak kullanmak tek olarak kullanmaktan daha tatmin edici olur. Ben ufak bir odada (12-15 m2 arası) tek olarak kullanıyorum yeterli geliyor. Ana oturma odasında kullanacaksınız çift olarak alacakmış gibi düşünün.

  • Klavye düzenine QWERTY eklenebiliyor mu? A'dan Z'ye sıralanmış düzende kullanım çok zor oluyor.

  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Jbl 5.1 soundbar var koca sublu 2 büyük homepadla çok daha iyi ses alıyorum sende alırsın. Jbl satıp içerki odayada homepad alıcam. O derece memnunum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Mayıs 2024; 10:5:5 >
  • Tugay Y. kullanıcısına yanıt

    Dikteyi kullanabilirsiniz.


    https://support.apple.com/tr-tr/guide/tv/atvb21adcfa9/tvos

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çift HomePod mükemmel ses veriyor çıkış Dolby Atmost oluyor. Uzun zamandır film dizi izlemiyordum şimdi keyif vermeye başladı. Apple TV yi HDMI eArc portuna takıp Apple TV de tv sesini ver dediğinizde tv ve bağlı tüm cihaz sesleri HomePod üzerinden almaya başlıyorsunuz. Apple TV açık kapalı olması önemli değil. Gece bass sesler rahatsız edebileceği için home uygulamasından bass sesleri azalt seçebilirsiniz.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

    çift HomePod stereo ses harika oluyor

  • LuqueTr kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle mini bile iki adet çok kaliteli ses veriyor

  • alphi3458 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam ben de kullanıyorum çok memnunum

  • Homepod üzerinden siri ile apple müzikten şarkı istediğimde ‘apple müzikle ilgili bir sorun oluşu ‘ hatası alıyorum çözümünü bilen var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 20 Mayıs 2024; 20:16:48 >
  • Fallout tüm bölümlerini izledim tek final bölümü kalmıştı onu seyrediyorum. Homepodlarla bambaşka bir şey seyrediyorum sanki inanılmaz adamlara helal olsun.
  • Bir şey soracağım şimdi homepod Apple TV'ye bağlı olsun. Fakat Apple TV kapalı olsun. Bu şekilde de hey Siri deyince müzik buluyor mu homepod?
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Evet sürekli açık o
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    nasıl yaw bi video at bakalım nasılmış

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    Sesi videodan anlayamazsın beyogluna yakınsan gel bir çay içip test edelim.

  • Herkese merhaba,

    Yaklaşık 10 günlük HomePod deneyimimi paylaşmak istedim.

    Resmi satışa çıktığı ilk gün Apple mağazasından iki adet HomePod 2 aldım ve kurdum.

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Ben film/dizi izlemelerimin büyük yüzdesini kulaklıkla yapıyorum (AirPods Max) Ancak evde tek başıma izlemeyeceğim zaman, normal TV kanallarındaki yayınların izlerken, YouTube izlerken ve maç izlerken ise kulaklık kullanmıyorum. HomePod alana kadar çok eski bir LG soundbar kullanıyordum.

    Kurulumu yaptıktan sonra hem film, hem müzik hem de TV kanallarında denedim. İlk hissetiğim şey basın çok yüksek olduğuydu. Apartman dairesinde olduğum için algı olarak böyle olmuş olabilir ama bana yüksek geldi. Ev uygulaması içerisinde ayarlardan ‘bası azalt’ seçeneği var, onu açtım ama pek fark göremedim. Bunun dışında ses kalitesi bence gayet iyi ve yeterli. Özellikle akıllı asistan özellikli bir bluetooth hoparlör olduğu düşünüldüğünde ben çok iyi olduğu görüşündeyim. Almadan önce yerli/yabancı bir çok inceleme videosu izledim. Bu ürünlerin profesyonel hi-fi hoparlörlerler ile test edilmesinin elma-armut kıyaslamasından öteye gitmeyeceğini düşünüyorum. Fiyatı sebebiyle böyle yapılıyor bence, ama doğru değil.

    Benim bu cihazları alma sebeplerimin başında akıllı asistan geliyor. Kullanım olarak şu an sınırlı gibi gözükebilir ama kısa süre içerisinde yapay zeka desteğiyle konunun çok farklı yere gideceğini düşünüyorum. (Apple’ın OpenAI ile bir iş birliği yapma planı olduğunu okumuştum.) Bir nevi yatırım olarak görüyorum bu alışverişi. Ayrıca yurtdışı fiyatı ile döviz kurunu baz aldığımızda aşırı pahalıya satışa çıktığını da düşünmüyorum. (Yakında zam gelir)

    Cihazın bazı can sıkıcı noktaları da yok değil. Mesela Spotify entegrasyonunun tam olmaması, gecikmeler yaşatması ve Apple Music’e zorlaması çok can sıkıcı. Apple Music’in arayüzünden nefret ediyorum. Bunun dışında Siri bazen saçmalıyor, çok basit komutları anlayamıyor ya da yanlış cevap veriyor. Koyduğunuz zemine göre sesinin biraz değişmesi de kötü, alt kısmında sesi hafif boğuyor. Altına bir ayak alınabilir ama şıklığını bozar bence.

    Ama artı yönleri bence eksi yönlerinden fazla. Dış görünüşünün şık olmasından ses kalitesine, akıllı asistanın geleceği noktalardan, tüm Apple ekosistemi ile çok başarılı çalışmasına kadar bir çok artı yön sayabilirim. Ev uygulamam içerisinde en başta yer aldı ve çok rahat şekilde her işimi hallediyorum. Sabah kalktığımda havayı da soruyorum, video izlerken içeri gitmem gerektiğinde kumandayı aramak yerine tek sesli komutla videoyu da durduruyorum, interkom özelliğiyle dışarıdayken telefonumla evde eşime kısa sesli mesajlar da gönderiyorum vs vs.

    Özetle ben memnun kaldım ve severek kullanmaya devam ediyorum. Yan odaya da bir mini almayı düşünüyorum. Sorularınız ve yorumlarınız olursa memnuniyetle yanıtlarım.

    Herkese keyifli dinlemeler ve izlemeler. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 22 Mayıs 2024; 8:24:43 >




  • Legoloman kullanıcısına yanıt

    Detaylı yorum için tşk , ben halen apple müzik sorununu aşamadım siri ile apple müzikten şarkı istediğim zaman sorun oluştu uyarısı veriyor

  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.