Şimdi Ara

Apple CEO’su Tim Cook, Türkiye’deki satışların düşük olmasından yakınıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
15.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok sen matematik bilmiyorsun beni de yoruyorsun boşa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

    Yok sen matematik bilmiyorsun beni de yoruyorsun boşa
    Diyorsun ki beni blokla bende keyifle bloklarım o zaman.
  • Android daha ucuza özgürlüktür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi canım tabi, iphonun türkiyede pahalı olmasının nedeni appledır,

    Kaşıkçının öldürülmesinden çin sorumludur,

    Çinde türklerin öldürülmesinden abd sorumludur,

    Buzulların erimesinden inekler sorumludur felan.



    Bu millete her şey müstehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışların düşmesi çokta umurumuzda sanki,araba fiyatı neredeyse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kafan basmıyor lütfen beni rahatsız etme
  • bana kalırsa iyi oldu ucuz olursa her şeyi dışarıdan alırız üretmeyen toplum oluruz. rahip olayı doların yükselmesi bir müsibeti, bir müsibet bin nasihatten iyidir her iş de bir hayır vardır.

  • Allahalla, ben k.çında donu olmayıp 6 aylık maaşını iphoneye gömen vatandaşlarımız tükenmez sanıyordum. 10 değil 20bin yapsınlar, evladır diyordum. Demek her yıl düdüklene düdüklene akıllanmaya başlayanlar olmuş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    İyi de bu yeni birşey değil ki,

    Nokia zamanın dan beri ,herhangi bir teknoloji segmentin de dahi,bir ürünün TR satın alma fiyatı ,Türkiye de satın almaya kalkan biri,yurt dışı fiyatlarına göre her zaman paran değersiz olduğu için, kur farkı bugün ki kadar olmasa da zaten ,100-150 bazen 200 euro arasında fark vererek alıyordu.

    Firmanın suçu yok demişsin de, iphone diye bir olgu çıktıktan sonra,en kral iphone u 450 ila ortalama 650 euro yurt dışı fiyatı ile aldığımı bilirim.Amerika da keza yine öyle taş çatlasın 650 dolarlara satılırken,

    Şimdi ise global anlamda ki Apple ın agresif fiyat pokitikası ile ,Amerika ,avrupa pazarında bile standart hafızalı bir iphone bile 1000 euro,1000 dolar ları geçmiş durumda.

    Daha önceki sattığı modellerle gözle görülür tek fark ise ,128-256-512 gb depolama seçenekleri başka da bir numara yok. Global anlamda bukadar fiyat arttırmış bir firmadan söz ediyoruz.

    Hâlâ firmanın suçu yok diye savunuyorsun.

    TR deki kur ,paranın değersizliği ,fahiş vergi olayı tuzu biberi zaten.
    Adamlar yıllarca 650 dolar/euro gibi fiyatlara sattılar zaten ve gelişen teknoloji ve artan maliyetler nedeniyle fiyatlarda arttı, kıçı kırık xiaomi bile kaç paraya satıyor bir bak istersen keza samsung vb. markalarda 1000 euro'yu geçmiş durumda. Yıllardır neyin fiyatı artmıyorda telefonlarda bu durumu bekliyorsunuz ? ve kesinlikle 1000 euro büyük bir para değil, bizim paramız değersiz özellikle son 3 yıldır.




  • Beter ol aple!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa geçen sene iPhone 7 alarak Apple ürünü kullanmış oldum. Ürünleri gerçekten çok güzel lakin bundan sonra iPhone alacağımı düşünmüyorum. Adamların fiyat politikası rezalet, Android ile aralarında dağlar kadar fark yok. ABD'de yaşamıyoruz neticede, bundan sonraki tercihim Huawei olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

    Adamlar yıllarca 650 dolar/euro gibi fiyatlara sattılar zaten ve gelişen teknoloji ve artan maliyetler nedeniyle fiyatlarda arttı, kıçı kırık xiaomi bile kaç paraya satıyor bir bak istersen keza samsung vb. markalarda 1000 euro'yu geçmiş durumda. Yıllardır neyin fiyatı artmıyorda telefonlarda bu durumu bekliyorsunuz ? ve kesinlikle 1000 euro büyük bir para değil, bizim paramız değersiz özellikle son 3 yıldır.

    Alıntıları Göster
    Ben bu yorumu neden yapmışım,hangi yoruma istinaden yapmışım, sen önce bunu idrak et.Yapılan yorumları önce iyi oku ondan sonra,yorum yap.Türkiye piyasasın da ,Apple ürünlerinin global anlam da fiyatı yıllara göre tabiki fiyatı artabilir.Netice de artmışmı artmış.

    Apple ın TR piyasasın da fiyatlarının bu denli tavan yapmasın da ,dünya genelinde de 2 kat artması öyle yada böyle döviz kuru ve dolayısı ile paranın değersizleşip ,alım gücünün düşmesi ile birlikte bir etken mi değilmi.Sen ondan bahset.



    Apple ın suçu yok, Apple ne yapsın,sadece Türkiye de ki Döviz kuru vb ekonomik kriz den dolayı fiyatlar bu denli arttı yönünde fikir ortaya atana , sadece TR deki olumsuz tablo kadar olmasa da ,Apple da sonuç olarak 2 sene öncesine kadar üst modelini 650 eurolara satarken 2 kat fiyat arttırmıştır. Tr fiyatlarının bu denli yükselmesine bu da etkendir diyorum anlatabildim mi.



    Ayrıca gelişen teknoloji diyorsunda,Apple 650 euro ya cihaz sattığı zamandan bu yana ,256gb ve 512 gb hafıza seçeneklerinden başka,2 kat fiyat koyacak ne teknoloji geliştirmiş anlatsana bana.



    İphone 3g 3gs 4g 4s -5-6 plus alıp kullanmış biriyim ben.Ki bunların yanında ,bir okadar amiral gemisi ,android cihaz da alıp kullanmışlığım var.



    1000 euro büyük para değil, Avrupa da 1600 euro ya maaş alıp tek yaşa da ,büyük paramı,küçük paramı anlarsın.



    Yurt dışında, sadece telefon için değil,hiçbir tüketim için kredili,taksitli satış yoktur,



    Tr deki gibi bankalar sana avrupada, çifter çifter maaşının 3-5 katı limitle kredi kartı da vermez.



    1600-1800 euro maaş alıp,cash olarak maaşından 1000 euro ödeyip de iphone al bakalım,aldığın ay ve sonrası 3-4 ay belini doğrultabiliyormusun.

    Sanki herkes avrupa da yemiyor içmiyor, Apple iphone alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 3 Kasım 2018; 22:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iphone kadar görgüsüzlük göstergesi bir cihaz yoktur sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tim çook yapma bunu bak fena üzüldüm ,şimdi gidip eşe dosta telefon alıp seni mutlu edeceğim :)
  • iphone 3 telefonundan itibaren 6-6s hariç askerlik dönemimdi almak istemedim tüm modellerini kullandım 7 ye kadar. 7s çıkmadığına göre tek düzgün yaptıkları modeldi sanırım :)) şaka bir yana şimdi 7 den hiç memnun değilim 2 senelik telefon birde hiç bu kadar uzun kullanmamıştım. Şimdi fiyat olarakta uçuk olduğu için yeni modellerin almayı düşünmüyorum bundan sonrada almam herhalde diğer telefonları kullanmadığım için acaba diğerleride 2 sene sonrasında bu şekil oluyor mu diye kafamda deli sorular :) sanırım bir daha en üst model almayıda düşünmüyorum şuan için büyük konuşmamak gerek ama herkesin ortak fikri steve abi gittikten sonra tam bir sövüşleyici kaliteden fiyat olarak düşündüğümüzde uzak kalmaya başladı. Şuan gerçekten boş para harcamak isteyenin alacağı bir ürün oldu.
  • iPhone mükemmel olduğundan dolayı fiyatının daha da artması lazım Cook bey. Ucuz olduğundan dolayı ürünlerinizi almak istemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 4 Kasım 2018; 9:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

    Telefonu, tableti ya da bilgisayarı Apple marka olunca, sadece donanıma bakarak karşılaştıranları anlamıyorum.

    Huawei denen marka, hayvan gibi donanım koyuyor da ne oluyor? Performans olarak bir Apple kadar stabil değil.

    Geçin arkadaş bilmem kaç çekirdek işlemci, bilmem kaç cigolayt rem vs. Ben stabiliteye bakarım.

    12 sene android'in her türlüsünü kullanıp, bir kere de "oh ya bu rom stabil oldu hep kullanıyım" dediğimi hatırlamıyorum.

    Apple'a geçtiğimden beri kafam rahat. Fiyat bakımından Samsung, Huawei vs gibi markalar da Apple'dan aşağı kalmaz ayrıca.

    Arada 1000 lira da fark olsa, Apple'sa gider Apple alırım. Bu kadar.

    Adamların fiyatı yüksek falan değil. Senin paran çöp.
    Applein marketi daha iyi desen anlarim da ustad, amiral gemisi sinifinda arayuz anlaminda hangi marka olursa olsun sorun kalmadi.



    Applein marka algisi cok yuksek ve satis sonrasi hizmetler konusunda gayet iyi. Huaweinin de stratejisi bu. Applein politikasini birebir uygulayarak buyudu ve bu bence hakli bir buyumeydi.



    Ancak, güncelleme ile telefonun yavaslamasini saglayan, yeni cikacak cihazlari sattirmak icin turlu turlu dalkavukluk yapan bir firmadan bahsediyoruz.



    Marketi cok daha iyi, eyvallah. Cihazlarinin malzeme kalitesi vs de gayet güzel. Ama hepsi bu bence



    Iyi haftasonları dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.