Şimdi Ara

Apple CEO’su Tim Cook, Türkiye’deki satışların düşük olmasından yakınıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
15.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eğer alan kişi sayısı gerçekten az olsa apple bizim ülkeye özel indirim yapardı çinde yaptığı gibi. Büyük ihtimalle apple ülkemiz pazarındaki hedefi tutturduğundan önemsemiyor ya da ülkemiz pazarı önemsenmeyecek kadar değersiz.
    E-sim, Apple pay, ekg, hücresel saat vb pek çok özelliği olmayan bu cihazları hala alıyoruz. Parası olan istediğini alır derdim ama ülkemiz şartlarında bu seneki iphone’u alan arkadaşım olsa çok dalga geçerim. Tabii yurtdışında yaşayan alırsa diyecek lafım olmaz.
    Büyük ihtimalle resmi satışlarda fiyatlar düşecektir ama yüne de o fiyatlara bu seneki iphone değmez. Apple üst yönetimi bile mecburiyetten bu modeli çıkardı ki lansman bile çok kötüydü. Bitse de gitsek modundaydı oraya çıkanlar.

    Not: her seçimde aynı yönetimi seçen bizler, her zammı ve yeni gelen vergileri sevinçle alkışlayarak karşılayan bizler, yurtdışı çıkış harcı ve imei kayıt için astronomik ücreti kabul eden bizler ama bu fiyatın olmasından sorumlu ya apple ya hükümet. Asıl sorumlu bizleriz de farkında değiliz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 22 Eylül 2019; 17:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben hemen söyleyeyim tavsiye istiyorsa... Öncelikle dolara endeksli olan fiyat politikası, vergi mükellefiyeti, usulsüz tamir masraflarına uğrayan ve kendi ürününü korumaya Distribütör seçimi... 500 şarj Garanti dışıdır uygulaması...! Daha sayalım mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevgili tim

    erdoğan yüksek kur seviyor dolar 7.24 gördü

    erdoğan %100-200 oranında vergiler seviyor


    çok normal üzülmen
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.