Şimdi Ara

App silme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İpad 1 İphone 4 üm var..Hepsini tek itunes hesabından kullanıyorum..Her gün itunese bir iki kez takıyorum cihazları..
    Diyelim ip 4 e bir app yükledim bağlayınca hem itunes hem ipad e o app yükleniyor..Sonra silince ip 4 ü bağlıyorum itunese tekrar sildiğim app yükleniyor itunesten silsem ip 4 ten ve ya ipadden tekrar itunese geçiyor..Hepsinide tek tek bulup silmek işime gelmiyor uzun sürüyor..Mutlaka sildiğim app birinde oluyor diğerlerine tekrar aktarılıyor..

    Bir app ı silip diğerlerini de itunes e bağlayınca silmek için bir yöntem ver mı? Silme işlemini nerden nasıl yaparsam hem itunesden hem diğer ipad ve ya ip 4 ten komple silmiş olurum..? Teşekkürler..



  • cihazdan app i sil, sonra itunes i ac yukarda applications var orda itunes kütüphanende olan uygulamaları gösterir, silmek istediğin uygulamayı ordan bul sag tıkla sil de dönüşüm kutusuna da gönder de tamamdır. Böylece itunes dan silmiş olursun.
  • Cihazlarını iTunes'a bağladığında otomatik olarak eşzamanlanır bildiğin gibi. Uygulamaların eşzamanlanmasını otomatik eşzamanlama listesinden kaldırırsan rahat edersin. Yani, indirdiğin uygulamaya manuel olarak tik atıp sadece bir cihaza yükledikten sonra dilersen daha sonra tiki kaldırabilir, diğer cihaza da yüklenmesini engelleyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeUTR -- 28 Temmuz 2011; 13:42:05 >
  • Teşekkürler arkadaşlar..
    Cihazlardan ve itunesten silip otomatik eşzamanlamayı da kaldırıcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.