Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ile ForumDonanimi Barıştırıyorum (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
10.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grihokkabaz

    Başınız göğe erdi al yamada yok grupta yok rahat edin şimdi
    Rdr oynatacak pcsi yok rdrsi yok gelmiş yorum yapıyor
    Anonymous Çeviri ile ForumDonanimi Barıştırıyorum
  • bu forumun son 1 haftadir haline bakin bu rdr2 tartismasi olmasa kimse foruma girmeyecek o isinde pili bitmek uzere bakalim gorelim burda kim konu acacak merak ediyorum
    Son 3-4 gundur atilan msjlarin hepsi kisisel tartismalar yani kimse artik dh ye ceviri calismam var diye konu acmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 27 Temmuz 2020; 20:0:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çeviri parayla olmaz gönüllülükle olur
  • E yap bir gönüllü çeviride oynayalım o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

    Super kahraman degilim😁herkezle ugrasacak her yanlisa dur diyecek.onlarida gorenler duyanlar.gerekli yerkere sikayet etsin🤷‍♂️

    Alıntıları Göster
    Hiç samimi değilsin be bu kadar da gevşenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alinda1453

    Bu mesaj silindi.
    Sen git ilk önce büyüklerinin elini öp de bayram harçlığı topla çocuk. Ücretsiz çeviri yapacaklarına söz versinmişmiş... Ahh alırsın bu saatten sonra yama bak kaç gündür yeni bir konu bile yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Homework değil o kelime yalnız home work... Ayrı yani.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Homework
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    7 yıl önce said sürücü oyunçeviriden ayrıldığında 1 kuruş para kazanamamıştı. Kendisinin 7 yıl önce DH'deki açıklaması bile yeterli; "Bunca emeğe değdi mi, bence değmedi" demişti. Yani o kadar anlattığı şeyler var ki insanlara, gönüllü çeviri yapmak artık bir zaman sonra iş haline getirmek kendi hayatından ödün vermekti. Star Wars:The Old Republic çevirisi 2 senede anca bitti. Elden ele elden ele en sonunda bitirebildiler zoraki.. Sonraki gelenlerinde hali ortadayken, çevirilerin gönüllü olarak yapılması oldukça yanlış. Kendi hayatından tanımadığın, ismini cismini bilmediğin insanların sırf "türkçe oyun" oynasınlar diye saatlerini, haftalarını, aylarını hatta yıllarını vermelerini her zaman yanlış buldum. Sistemi herkese gönüllü diye alıştırmasalardı şuanda paralı yamalar cirit atardı.

    Sonuna kadar paralı yama yada resmi yama. Şuan oyunçeviri proje yapamıyor, gönüllü diye diye adamların sitesi bile zor ayakta duruyor. RDR2'yi çevirecek gönüllü çevirmen bulun madem hadi çıkmıyor yama ? Hadi başkaları çevirsin başkalarını bulun ama yok.. Venom Snake gibi bol keseden sallamaya devam. Oturup yama çalışması yapmayan adamlar gelip burada paralı yamaları eleştiriyor ya işte bu adamlar tam bir crab mentality örneği. Türkiye simülasyonu.

    Birde forumda dante diye bir adam var, buralardadır. Sabah akşam ücretli yama konularına yasal değil yasak diye bağırıp çağırıp duruyor. Çok garip gerçekten, yukarda dediğim gibi tam bir crab mentality örnekleri..

    Geçiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 28 Temmuz 2020; 16:22:1 >




  • Bu süreçlerde insanımızın olduğu kadar dhyönetimin de suçu vardır.Bence süreç iyi yönetilmedi.İnsanların konuşmalarını silmekle değil arayı bulucu söz ve davranışlarda bulunsalardı mevzu bu kadar uzamazdı.
  • Anadilinde oyun isteyen oyun şirketlerini sıkıştıracak. Bir şirketin fikri mülkiyeti altında bulunan bir oyunun izinsiz çevrilip bir de karşılığında para istenmesi hırsızlıktır. Gidin şirketleri sıkıştırın. AA bir saniye, sıkıştırabilmeniz için oyunları torrentten değil de steamden (veya işte herhangi bir benzer platform) indirmeniz gerekiyor.

    Utanmadan hala hırsızı ve hırsızlığı övüyorsunuz. Aynı tipleri siyaset postlarında "bilmemne belediyesi şöyle çalmış böyle çırpmış haram olsun zıkkım olsun" diye sayıklarken gördüğümde şaşırmayacağım ama.

    Burada bu kadar mevzu döndükten sonra emin olun en küçüğünden en büyüğüne bütün oyun yapımcı ve dağıtımcıları dönen hırsızlıklardan haberdar oldu. Şu noktadan sonra gözü kesen çıkartsın bakalım yamayı.

    Ayrıca anadilinizde oyun oynamak gibi bir "hakkınız" yok. Hak ve lüks arasındaki farkı kavrayamamanız da benim suçum değil.

    Bu mesajı şikayet edeceksiniz, değerlendirecek admin arkadaşa iki sorum var: oyunun sahibi (sınırlı oynama lisansı sahibi değil, oyun IP'sinin sahibi) icazet vermeden yapılan çeviri korsan değil midir? Korsan hırsızlık değil midir? Eğer bu sorulardan birinin cevabı hayır ise buyusrsun beni istediği kadar banlasın.




  • Interpreter Extraordinaire I kullanıcısına yanıt
    Bu lafın üzerine admin bey sınırsız çizmiş hocam. RIP.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.