Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ile ForumDonanimi Barıştırıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
10.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu bir barışma ve Beyaz bayrak çekme konusudur.

    Arkadaşlar tamam ben forumdonanim kitlesini destekleyen taraftanım, ancak ne biz nede Anonymous Çeviri süreci dengede yürütemedi hep abartıya kaçtık. Eşşeğin kulağına suyu kaçırdık. bundan sonraki çeviri gruplarının korkutmak yada köstek olmak değil amacımız. şimdi proje yöneticisi olarak @walküre arkadaşımız gelsin.yada tayin edeceği bir başka yönetici.makul bir mesaj yazsın.iş tartışmadan çıksın ve konu kapansın.bundan sonra çeviriye devam ederler etmezler yada ellerindekini yayınlarlar yayınlamazlar kendilerine kalmıştır.

    Ancak onların bu kitleye bu kitlenin onlara ihtiyacı var diye düşünüyorum.

    Ne walküreyi nede Anonymous Çeviri den bir başka kimseyi tanımam bu arada.hatta RDR2 yamasının iptal konusunu açın en popüler yorum benim ve baya sitemkar mesajlarım bulunmaktadır.

    bu konuda çeviri hakkında açılan son konu olsun artık.Herkes süreçten yara aldı sıkıldı bıkkınlık geldi.
    Ha ben kim miyim?. Ben öylesine biriyim bu konuyu da açma yetkim vardır yoktur tartışılır ama düşüncelerimi paylaşmak istedim
    Hadi bakalım







  • o tren kaçalı çok oluyor arkadaşlar. onların da var hatası, forumun da var. ama gencecik çocukları milyon dolarlık davalar ile karşı karşıya bıraktınız. hem de emeklerine salça olarak.

    hiç kimse telif işine girmesin. talep varsa arz da olur. gidin hıncınızı oyun firmalarından çıkarın, sizlere iyi kötü bir şeyler sunup da ceplerine harçlık koymaya çalışan insanlardan değil.
    Şu şikayet edenlerdeki ne büyük nefret, nasıl bir ezilmişliktir ki içlerindeki gidip yapımcı firmaya bizim insanımız bunu yapıyor şikayetçiyiz derler. Ya da o hakaret edenler... Eleştirirsin, satın almazsın ki benim de eleştirdiğim yanları oldu ama o kadar da değil ya o kadar da değil. Yanlış yaptıkları şeylerin farkındalardı, vardıklarını düşünmüyorsan da bir gün sana da dokunabilirlerdi seni de kazanabilirlerdi belki.. Üstelik durumdan memnun olan, şikayet etmeyen, satın almak isteyen bekleyen insanlar da vardı. Şundan çok eminim bu şikayet eden insanların fiziki dünyada hiçbir etkinliği yok. Tamamen silik karakterler. Bu gibi insanlarla; askerde, iş dünyasında vs çok sık karşılaşıyorsun. Eline yetki veriliyor ve karakterine gram yatırım yapmamış, gerçekten yaşamamış hep çekinmiş, okulda mahallede ciddiye alınmamış bu karakterler; nefret dolu, işgüzar, insanların başarısızlıklarıyla mutlu olan tipler olduklarını gösteriyorlar. Yazık size
    La çeviri grubundaki adamları allah katında ulaşılmaz yazan senin gibi hayalperestlere ne acıyorum adamlar ilk game pass diyince yedikleri tepkiden walküre geri adım attı 50 tl dedi sonra dahada linç yiyince biz çekiliyoruz dedi senin gibiler hüü dedi eee ne oldu sonra bilader tıpış tıpış sonra gelip özür metni yazıp 30 tl yapmadılarmı yürüyün discordunuza güldürmeyin insanı


  • Hocam canınız mı sıkılıyor evde? Boş konu açma yarışı başladı sanki bu bölümde.
  • Olay boş konu değil.şu olay kapanmazsa yüm çeviri grupları sürüncemede kalacak.ilerisi için bir adım atılması lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o tren kaçalı çok oluyor arkadaşlar. onların da var hatası, forumun da var. ama gencecik çocukları milyon dolarlık davalar ile karşı karşıya bıraktınız. hem de emeklerine salça olarak.

    hiç kimse telif işine girmesin. talep varsa arz da olur. gidin hıncınızı oyun firmalarından çıkarın, sizlere iyi kötü bir şeyler sunup da ceplerine harçlık koymaya çalışan insanlardan değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickymouz -- 22 Temmuz 2020; 21:20:40 >
  • açıklayamayacakları sebebi paylaşmadıkları sürece bu kavga devam eder.
  • Geçti o iş anonymous artık bu ölücü ortama dönmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işin tatlıya bağlanmasını istiyorsanız. Şikayetlerinizi geri çekin ve yamanın önündeki engel kalksın.
    Saçma sapan işler yapıorsunuz.
    Çoluk çocuk gibi aranızda çözemeyip rock stara şikayet atmak nedir ya !!!
  • Bende önce açıklayamadıkları sebep neymis önce onu söylesinler istiyorum önce bir işin arka planı açıklansın ondan sonra gerisi gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Del UP

    Hocam işin tatlıya bağlanmasını istiyorsanız. Şikayetlerinizi geri çekin ve yamanın önündeki engel kalksın.
    Saçma sapan işler yapıorsunuz.
    Çoluk çocuk gibi aranızda çözemeyip rock stara şikayet atmak nedir ya !!!
    Şikayet ettiğimi nerden çıkardın.3-5 kendini bilmezin yaptığını herkese mal edemezsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık büyük çaplı Türkçe yamalar çok nadir gelir, kimse para vermez, gruplarda o kadar emeği bedavaya vermek istemez, ücretsiz çıkıp bağış isteseler kimse bağış göndermez.
  • Büyük bir grup şikayet etmiş olmalı ki bu olay oluşsun.
    Bu saçma olayı başka bir ülkede göremezsiniz. Kendi insanına zarar veren tek milletizdir sanırım.
  • Artık büyük çaplı oyunların çevirisi hayal arkadaşlar. Üstelik yeni nesilde birbirinden güzel bir sürü oyun duyurulacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 20 Temmuz 2020; 18:55:19 >
  • Tam tersine şu yaşananlar gösterdi ki bütün çeviri gruplarının bir an önce forumdonanımdan çekilmesi gerekir durdukları her saniye zarardır. Çünkü bu forumda video oyunları ve yerelleştirmeleri hakkında ilgi ve alakası olmayan çok fazla tipi tip var. Video oyunları ve yerelleştirmelerine karşı ilgi ve alakaları olmayan bu tipi tipler yapmış oldukları yorumlar ile ortalığı karıştırmak ve kızıştırmaktadır. Onun içindir ki mantıklı düşünmek lazım biraz.
  • Kesinlikle sana katılıyorum. bizim birbirimize ihtiyacımız var.
  • Amma ağladınız he.
    Bu grup olmasaydı olmazdık ...
    Adamlara bye bye.
    Bir daha görmek nasip olmasın.
    Çirkef gruptu.
  • sanki tek ingilizce bilen grup anonymous çeviri grubuymuş gibi bi daha büyük oyunlara çeviri gelmez diyolar ya kafayı yememek elde değil
  • Fare daga küsmüş dağın haberi yok. Beyler kendinize gelin. Bu ticari bir oluşumdur . Satmak isteyen konusunu açar satar. Biz dhliler olarak kimseye kusmeyiz. İşimize gelirse alır gelmezse almayız bu kadar basit. Bize küsen baştan kaybetmiş demektir. Bak imza kampanyası yapıldı 300 500 kişi zor toplandı. Forum el verse 30k yi gorurdu o kampanya. Herkes şapkasını önüne alacak dusunecek. Biz dhliler olarak orta yol bulmayiz orta yola getiririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kitle bir acayip RDR2 Türkçe dil desteği olarak 350 TL olarak çıksa Rockstar Games bizi düşünüyor der. Ama bir ekip bir arada uzunca zamanını verip gece gündüz emek verip bu yamayı çevirip 50 TL olarak çıkarınca onlardan kötüsü olmuyor. Firmalara yapmadıkları sitemi burada herkes faydalansın diye çok büyük bir projeye 6 7 ayını vermiş masum insanlara yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.