Şimdi Ara

ANKARA'DA 15 KÖPEK SOPAYLA TAŞLA DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • üzüldüğümü söyleyemiyeceğim çünkü sürü halinde özellikle videoda ki gibi kırsal alanda gezen köpekler insanlar için ölümcül seviyede tehlikeli gidin araştırın 82 yaşında kadını parçalamışlar, hatta hayvan sever olan bir kadın bunları yedirirken kırsal bir alanda kadınıda parçalamışlar köpekler vahşidir hayvan sever olan evine alsın  

  • Ezik loser it tapar sözde anti faşist ama uygulamada hitler olan tayfada gelmiş
  • Köpeklerin sokakta olması bizim için tehlike oluşturuyor evet, ama uygulama şekli biraz ağır. Hani en kötü eskisi gibi av tüfekleriyle vursalardı, acısız biçimde, önceden belediyeler öyle yapardı. Kısırlaştırma için çok fazlalar. Yap yap bitmez.
    Bence danalara bile elektrik verilip acısız bir biçimde kesilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 1 Mart 2021; 0:7:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Hattori-

    üzüldüğümü söyleyemiyeceğim çünkü sürü halinde özellikle videoda ki gibi kırsal alanda gezen köpekler insanlar için ölümcül seviyede tehlikeli gidin araştırın 82 yaşında kadını parçalamışlar, hatta hayvan sever olan bir kadın bunları yedirirken kırsal bir alanda kadınıda parçalamışlar köpekler vahşidir hayvan sever olan evine alsın  

    82 yaşındaki kadının parçalanması olayı oturduğum yerin yanındaki bir mahallede gerçekleşti. Bazen orada bulunan köpekler oturduğum yerede geliyor, abartısız söylüyorum balkondan baktığım zaman 50-60 tane köpek gördüğüm oldu tek seferde. O olaydan sonra sayıları ciddi şekilde azaldı ama, belediye el attı sanırım.





  • Yuh!!!! Daha bugün sokak köpekleriyle birlikteydim. Çok üzüldüm. Allahım ne şerefsiz ne cani ne canavar insanlar var. Öldüresiye döveceksin böyle şerefsizleri, ayıltıp ayıltıp döveceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctauren kullanıcısına yanıt

    Forum iyice bunlarla doldu. Cani, sevgisiz ve sorsan en mükemmel insanlar bunlar....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Tamam vahşi de , çözüm bu değil
  • Bende sokak kopeklerinden cok rahatsizim.sayilarinin azaltilmasi gerekiyor,hayvani insana tercih eden arkadaslar evlerinde beslesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeteleşmiş sokak köpeklerinin azılı pitbulların yaptığı saldırılardan rahatsız olan korkan canı yananlar evladına karısına anasına babasına köpek saldırıp hastanelik olan hayatını kaybenlerin yakınlarının şikayet edince hayvan düşmanı ilan edilip linç edildiği bir ülkede ,


    hayvan haklarını sonuna kadar savunuyoruz deyip bir an önce apar topar meclisten kanun geçirmeye çalışan mama üreticileriyle danışıklı dövüş içinde olup yürüttükleri mama ve maddi bağış faaaliyetleriyle dünyaları götüren sözde hayvansever oluşumların çıkar ve rantları için bu katliamı yapmadıkları ne malum ?


    şimdi bana kanıtın var mı diyenler olacaktır , kanıtım yok o vakit iftira atıyorsun diyeceklerdir

    birde şöyle düşünün okuldan dönerken çocuğuna köpek saldırıp yaralanan hastanelik olan anaya babaya senin çocuğun yapmıştır o taş atmıştır yoksa köpek asla saldırmaz demekte iftira değil midir.


    burada yapılan caniliği dövülerek ezilerek öldürülen 15 köpeğin katliamını savunmuyorum, yapılan bu canice katliam ama bu durumdan faydalananlar elbette vardır


    kafadan sorunlu ruh hastası yalnız kalmış ben insanlardan nefret ediyorum deyip hayvanları seviyorum diyen yapıdaki insanların duygularını kullanıp daha da ateşleyip belediyelerin önlerine süren yapılar, onlarda can taşıyor onlarda analık duygusunu yaşamalı bahanesiyle her türlü taşkınlığı yapıp belediyelerin bu hayvanları toplayıp kısırlaştırma faaliyetlerini yürütmesine çeşitli iftiralarla (onları ölüme gönderiyorsunuz barınağa kitleyecek deyip) engel olmakta bu nedenle duraksayan aksayan kısırlaştırma çalışmaları nedeniyle sokaklarda başıboş köpek popülasyonu günden güne daha fazla artmaktadır, bu işten nemalananlar için bulunmaz bir fırsat


    barınakların durumu kötü hayvanlar hasta rezalet pislik içinde yeterli beslenemiyorlar açlıktan bir deri bir kemik içinde ölüyorlar! yıllardır göz önünde olan ve bilinen bir durum ve bu durumu bilipte barınaktan köpekleri kurtarıp sokaklara salıp iyilik yaptığını sanmak! ne kadar doğru ve mükemmelce değil mi?


    *neden var olan bu barınakların durumu sorgulanmıyor neden bu haldeler ? neden sürekli barınaklar kötülenmekte? neden barınakların daha iyi hale getirilmesi söz konusu değil?


    *belediyelerin barınaklarında yeterli çalışan mı yok ? belediye çalışanları yan gelip yatıyor mu?


    *belediyelerin barınaklara ayrılan bütçesi mi yok yoksa yetmiyor mu ?

    yoksa barınak bütçesi başka yerlere mi çarçur edilmekte? o vakit barınakları ve belediyeleri denetlesinler gerekli davalar açılsın uyarılar yapılsın.


    *belediyelerin maddi ve fiziksel imkanları barınaklar için yeterli değilse, hayvansever dernek ve her türlü oluşum ellerindeki imkanları buralar için seferber etsinler, barınaktan kurtarıp sokağa salmak çözüm ve kurtuluş değil.


    buyursunlar gerçekten bu hayvanları canları bu kadar düşünüyorlarsa gelirlerini belediyelerin açmış olduğu barınaklara aktarsınlar ülkenin en ücra ilçesinde bile temsilcisi bulunan bu yapılar her barınağa temsilci atasınlar aktardıkları gelirler ile belediyelerin yapacağı çalışmaları faaliyetleri denetleyip kamuoyuna rapor edip açıklasınlar, barınakların denetleme ve iyileştirme faaliyetlerine dışarından bireysel hayvanseverlerin katılımı da desteklensin en önemlisi kısırlaştırma faaliyetleri dürüst ve yeterli şekilde yapılsın.


    10-15 çuval mamayla kameraların önünde ormandaki dağın başındaki sahipsiz aç canlarımızı besledik iyilik yaptık tarzı şovlara girişmesinler,


    gerçek kalıcı çözüm isteyenler bunu yapar ancak çözüm istemiyorlar sokaklarda bir sürü aç hayvanın rezillik ve safalet içinde insanların gözü önünde bulunmaları onların alacakları mama yardımı ve maddi bağışlar için faaliyetlerini sürdürmeleri ayakta kalmaları açısından mutlaka gerekli, aldıkları mama yardımlarının tamamının bile kullanıldığını düşünmüyorum birçoğu yeniden e ticaret sitelerinde kendilerine gelir olsun diye satmadıkları ne malum.


    para için çıkar için mevki için egolarınız için hayvanları kullanmaktan vazgeçin yakasından düşün, gerçek anlamda onların iyiliği için çalışın, hayvansever hayvandüşmanı diye insanları ikiye bölüp sosyal çatışma çıkarıp toplumsal huzuru bozmaktan vazgeçin, kaostan kargaşadan besleniyorsunuz insanlar ne olduğunuzu iyice anladı, o elde ettiğiniz kazanımlar bir gün hepinizin elinde patlayacak.





  • Kopekler sokakta basibos teror estirmeye devam ettikce bu haberleri duymaya devam edecegiz hepsinin toplatilip kisirladtirilmasi ve toplu olarak sehirden uzak bir barakada bakilmalari lazim. Isteyen gelip sahiplensin, sokaga salana buyuk cezalar verilsin, parayla hayvan satilmasin ozaman duzelir yoksa zor
  • Bu tarz durumlarda kısasa kısas yapılmalı. Bir hayvanı böyle acımasızca katleden insanımsılar başka durumda bir insana da böyle zarar verebilir

    İnsanlığı hayvanlardan üstün görüp onları mal gibi gören yaşam formuna cevap vermek isterdim ancak forum kurallarına uygun olmayacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    Bana saldirirsa ben de öldürürüm. Hayvan canı insan canından kiymetli değil. Hayvan zaten mal sayılır doğrusu da bu.

    Hayvanlar benim faydam yani insanlığın faydası için var. Koyunun ineğin nasıl canlı canlı boğazını kesip sonra derisini yüzüp sonra parçalayıp pişirip kebap yapıp yiyoruz(eti ağaçtan toplayan varsa bilemem), atın nasıl üstüne biniyoruz(atın görevi bu, at için de sağlıklıdır), balığı oltayla avlarken ağzına sipsivri iğne giriyor sonra onu karaya çekiyoruz nefessiz kalarak boğularak ağzında da iğne acısıyla can veriyor. Evimize giren böceği ya terlikle pestil ediyoruz ya zehirliyoruz.

    Bu hayvanlar umrunuzda değil ama kendinize prim kasabildiginiz, vicdan masturbasyonunuzu yapıp kendinizi öne cikartabildiginiz, varoluş amaçlairni size maskaralik yapmak sandiginiz hayvanlar umrunuzda sadece.

    Yanlış olan şey ise 15 köpeğin kafasina taşla vurarak öldürmek, durduk yere canavarca cani hislerle canlı öldürmek en az kopektaparlik kadar ruh hastalığıdır. Onu da netleştirelim.

    Köpeğin insana saldırması saçma bir bahane değildir. Saldırmayı bırak tehdit hissedersem dahi canım istediyse öldürürüm. Sayenizde 21. Yyda metropollerde vahşi hayat yaşıyoruz o zaman vahşi hayatın kuralları da böyle. Ya vahşi hayvanlar beni parçalayacak bir gün haberlere cikicam, sonra da sizin gibi toplumdan itilmiş loser ruh hastalari köpeklere parcalandim diye beni suçlu cikartacak yaninda mama tasisaymis filan diyecek ki böyle bir habere konu olmaya hic niyetim yok. O yüzden gerekeni yaparim olasi bir durumda. Ölen çocukları bile suçlu çıkartacak kadar ruh hastası insanlarsiniz siz.

    İki yuzlulugunuz, içinizin pisliği mide bulandırıyor. Size izin vermeyecegiz ulkemiz medeni ülke olarak kalacak, sokakta köpek olmaz. Burası Hindistan değil. Batı medeniyetini takip edeceğiz sizin gibi şark kafalilara, şark kurnazlarina inat. Medeniyet size rağmen gelecek.

    Alıntıları Göster

    HARFİ HARFİNE KATILIYORUM SABAHIN 6 BUÇUĞUNDA SERVİSE GİDENE KADAR KORKA KORKA GİDİYORUM. BANA BU KORKUYU YAŞATMAYA HİÇ BİR CANLININ HAKKI YOK. BEN GECE SAAT 3DE BİSİKLETİME BİNİP KULAKLIĞIMI TAKIP ÖZGÜRCE GEZMEK İSTİYORUM AMA KÖPE DOSTLARIMIZ(!) BUNA MÜSADE ETMİYOR. BİZİM İŞYERİNİN ORDA BİRSÜRÜ BAŞIBOŞ KÖPEK DOSTUMUZ VAR. Bİ KERESİNDE İŞ YERİME YAKIN Bİ BÜFEYE GİTTM. DÖNÜŞ YOLUNDA BAŞI ÖNDE SAKİN SAKİN YÜRÜRKEN KENARA OTURMUŞ KÖPEK DOSTLARIMIZ BANA HAVLAYA HAVLAYA ÜZERİME SALDIRMAYA BAŞLADILAR. O AN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM KAÇACAK BİYER YOKTU. HEMEN ELİMLE DURUN DURUN SİZE YEMEK VERİCEM DEDİM KORKUMDAN ELİM AYAĞIM TİTREYE TİTREYE POŞETTEN ALDIĞIM TOSTU ÇIKARDIM ALIN ALIN DEİM HEPSİNİ PARÇA PARÇA KOPARIP ÖNLERİNE ATTIM SONRA ONLAR YERKEN BEN UZAKLAŞTIM. EĞER O TOST OLMASAYDI Bİ KÖPEK SALDIRISINA MARUZ KALACAKTIM. BUNUN GİBİ BİRSÜRÜ OLAY YAŞADIM. EN SON YAŞADIĞIM OLAY BU OLDUĞU İÇİN ANLATMAK ISTEDIM. NEFRET EDİYORUM KÖPEKLERDEN RESMEN YAŞAM ALANIMIZI KISITLIYORLAR. ADAM GİBİ DURSALAR SALDIRMASALAR BİZ DE GİDİP SEVSEK EYV DİCEM AMA SALDIRIYOLAR AGA BUNLAR SALDIRIYOLAR. BEN HER DAKKA MAMAYLA TOSTLA MI GEZİCEM YANIMDA BANA BU KORKUYU YAŞATTTIKLARI İÇİN KÖPEKLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KEDİLER ADAMDIR





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Bu mesaj silindi.
    Bırakın kardeşim duyar kasmayı.
    Sokak köpekleri o sizin evde beslediğiniz kuçu kuçulara benzemiyor.

    2,5 yaşındaki oğlumu cumartesi sabah evde sıkıldı diye kapı önüne çıkardım elinede top verdim kendi halinde oynuyordu. Geldi sokak köpeği hırlamaya başladı. Ses etmedim çocukla oynar gider diye düşündüm. Yazık bizim oğlanda oyun sanıyor gel mel diyor. Hoşt felan dedim montunu ısırdı. Tekmeyi salladım köpek kaçtı. Yerden taş buldum biraz daha saldırsaydı taşı yiyecekti benden kafasına. Sonra kaçtı gitti s.çtımının iti.

    Kimse kusura bakmasın benim 2,5 yaşındaki oğluma değil sokak köpeği senin kuçu kuçun gelse kimse elimden alamaz.

    Artık sokak köpekleri ile evinizde beslediğiniz fino köpeklerini ayırt edin.

    Duyar kasanlarada ayrıca ayar oluyorum.
    Alın besleyin lan o zaman bütün sokak köpeklerini evinizde.

    Bıktım sizdende sizin gibi ne idüğü belirsiz sokak köpeği sevicilerindende.

    Bi bitmediniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demek Allah'ın sessiz kullarını taşla sopayla döverek öldürmüşler. Yorumlara bak. Hayvana mal demişler. Ne yazık ki insan hakları yeterince gelişmediği gibi hayvan hakları diye bir şey de yok. Danayla sığırla kıyaslamış birisi de. Kesim hayvanlarına da eziyet ediliyor ne yazık ki ve din muhabbeti yüzünden onda da bir ceza yok adam gibi. Yaşamak için öldürürsün eyvallah da ama en azından acısız öldürürsün.

  • Tepkiler gittikçe büyüyor yakında sizide yanlarına gömerler bence çok kaşınıyorsunuz reyis :)

  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt

    Yakında sokak itlerinden bıkanlar sizin gırtlağınızı sökmesinde dikkat edin yeğenim fularlı elinde starbucks bardağıyla nazik konuşanlara benzemez sokaktaki halk

  • deboern D kullanıcısına yanıt

    Komik çocuk. Maçası yiyen buyursun.

  • He gülüm döversin he evde fino besleyen yumuşakçalar genelde cincin mahallesinin 10 km yakınında gezemez.

  • koçari K kullanıcısına yanıt

    Din muhabbetiyle ne alakası var dengesiz . İnsanlar eti din için mi yiyor sanki harbi bu hayvanseverler psikolojik hasta.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.