Şimdi Ara

ANKARA'DA 15 KÖPEK SOPAYLA TAŞLA DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • millet zıvanadan çıktı iyice ceza almayacağını bilerek keyif olsun diye mi uyuşturucu kafası ile mi neyle yapıyor bunu akıl alır gibi değil









  • Bana saldirirsa ben de öldürürüm. Hayvan canı insan canından kiymetli değil. Hayvan zaten mal sayılır doğrusu da bu.

    Hayvanlar benim faydam yani insanlığın faydası için var. Koyunun ineğin nasıl canlı canlı boğazını kesip sonra derisini yüzüp sonra parçalayıp pişirip kebap yapıp yiyoruz(eti ağaçtan toplayan varsa bilemem), atın nasıl üstüne biniyoruz(atın görevi bu, at için de sağlıklıdır), balığı oltayla avlarken ağzına sipsivri iğne giriyor sonra onu karaya çekiyoruz nefessiz kalarak boğularak ağzında da iğne acısıyla can veriyor. Evimize giren böceği ya terlikle pestil ediyoruz ya zehirliyoruz.

    Bu hayvanlar umrunuzda değil ama kendinize prim kasabildiginiz, vicdan masturbasyonunuzu yapıp kendinizi öne cikartabildiginiz, varoluş amaçlairni size maskaralik yapmak sandiginiz hayvanlar umrunuzda sadece.

    Yanlış olan şey ise 15 köpeğin kafasina taşla vurarak öldürmek, durduk yere canavarca cani hislerle canlı öldürmek en az kopektaparlik kadar ruh hastalığıdır. Onu da netleştirelim.

    Köpeğin insana saldırması saçma bir bahane değildir. Saldırmayı bırak tehdit hissedersem dahi canım istediyse öldürürüm. Sayenizde 21. Yyda metropollerde vahşi hayat yaşıyoruz o zaman vahşi hayatın kuralları da böyle. Ya vahşi hayvanlar beni parçalayacak bir gün haberlere cikicam, sonra da sizin gibi toplumdan itilmiş loser ruh hastalari köpeklere parcalandim diye beni suçlu cikartacak yaninda mama tasisaymis filan diyecek ki böyle bir habere konu olmaya hic niyetim yok. O yüzden gerekeni yaparim olasi bir durumda. Ölen çocukları bile suçlu çıkartacak kadar ruh hastası insanlarsiniz siz.

    İki yuzlulugunuz, içinizin pisliği mide bulandırıyor. Size izin vermeyecegiz ulkemiz medeni ülke olarak kalacak, sokakta köpek olmaz. Burası Hindistan değil. Batı medeniyetini takip edeceğiz sizin gibi şark kafalilara, şark kurnazlarina inat. Medeniyet size rağmen gelecek.

    öldürülmeleri sorun değil eğer insan hayatını tehlikeye atıyorsa huzursuzluk yapıyorlarsa öldürülmeleri normaldir


    fakat bu tarz sadist ve ne amaçla olduğu bilinmeden yapılması sıkıntı bu olayı gözünü kırpmadan yapan toplum içerisinde de sorun çıkarır


    sokak köpeklerinin çeteleştiği ve insanları rahatsız ettiği ve hatta cana kast ettiği olaylar defalarca yaşandı öldürülmelerinde bir sıkıntı yok yani


    ama bunu yetkili makam belirler kesin emin olur onlar yapar hayvanlar arasında bu tarz olaylara karışanlarının

    Evde besleyeceksin ozaman sokakta değil.Dolduracaksın eve köpekleri kedileri yaşayacaksın beraber.İnsanların çocukları dışarı çıkamıyor milletin sokak köpeği sevdası yüzünden.Hayvenseverlerin amacı ancak hayvan sevgisi üzerinden internette bağış toplayıp o paraları bir güzel yemek olur.Geçin o hayvan sevgisi ayaklarını.Ben çocukluğumdan beri Babamın köpek sevgisi yüzünden her zaman müstakil evde oturduğumuzdan daima köpeklerimiz vardı üstelik kangal beslerdik ama bahçemizde beslerdik dışarı çıkamazdı serbestçe.Kedi olsun köpek olsun tüm hayvanları besledik hala severim ama sokak köpekleri sevgisini kesinlikle kabul etmem geçiniz o ayakları.Köpeklerin sokaklarda serbestçe dolaşmaması lazım sürü haline geldiklerine tehlikeli oluyorlar bunu en azılı hayvan sever denenlerde bilmesine rağmen boş duyar kasıyorlar.Sonra sokaklarda köpek doluyor millette bıktıklarından ya zehirliyorlar yada bir şekilde öldürüyorlar.Keza Belediyelerde bu hayvan sever geçinenlerden korkularından bir şey yapamıyor.

    Bırakın kardeşim duyar kasmayı.
    Sokak köpekleri o sizin evde beslediğiniz kuçu kuçulara benzemiyor.

    2,5 yaşındaki oğlumu cumartesi sabah evde sıkıldı diye kapı önüne çıkardım elinede top verdim kendi halinde oynuyordu. Geldi sokak köpeği hırlamaya başladı. Ses etmedim çocukla oynar gider diye düşündüm. Yazık bizim oğlanda oyun sanıyor gel mel diyor. Hoşt felan dedim montunu ısırdı. Tekmeyi salladım köpek kaçtı. Yerden taş buldum biraz daha saldırsaydı taşı yiyecekti benden kafasına. Sonra kaçtı gitti s.çtımının iti.

    Kimse kusura bakmasın benim 2,5 yaşındaki oğluma değil sokak köpeği senin kuçu kuçun gelse kimse elimden alamaz.

    Artık sokak köpekleri ile evinizde beslediğiniz fino köpeklerini ayırt edin.

    Duyar kasanlarada ayrıca ayar oluyorum.
    Alın besleyin lan o zaman bütün sokak köpeklerini evinizde.

    Bıktım sizdende sizin gibi ne idüğü belirsiz sokak köpeği sevicilerindende.

    Bi bitmediniz.

    Yemez tabi alayı korkak. 1 sokakta çeteleşip 3-5 kişi olunca grup haline tek tek hedef aldıklarına saldırırlar. Genellikle ekmeğinde olan esnafa dadanıyorlar. Kendi sokağının dışında sesi çıkmaz.

    Asosyal, kimsesiz, yaşı geçik çoluk çocuğu olmayan sevilmeyen tipler. Hayvanlarla takıla takıla huyları benzemiş grup olmadan birşey yapamazlar.

    82 yaşındaki kadının parçalanması olayı oturduğum yerin yanındaki bir mahallede gerçekleşti. Bazen orada bulunan köpekler oturduğum yerede geliyor, abartısız söylüyorum balkondan baktığım zaman 50-60 tane köpek gördüğüm oldu tek seferde. O olaydan sonra sayıları ciddi şekilde azaldı ama, belediye el attı sanırım.

    HARFİ HARFİNE KATILIYORUM SABAHIN 6 BUÇUĞUNDA SERVİSE GİDENE KADAR KORKA KORKA GİDİYORUM. BANA BU KORKUYU YAŞATMAYA HİÇ BİR CANLININ HAKKI YOK. BEN GECE SAAT 3DE BİSİKLETİME BİNİP KULAKLIĞIMI TAKIP ÖZGÜRCE GEZMEK İSTİYORUM AMA KÖPE DOSTLARIMIZ(!) BUNA MÜSADE ETMİYOR. BİZİM İŞYERİNİN ORDA BİRSÜRÜ BAŞIBOŞ KÖPEK DOSTUMUZ VAR. Bİ KERESİNDE İŞ YERİME YAKIN Bİ BÜFEYE GİTTM. DÖNÜŞ YOLUNDA BAŞI ÖNDE SAKİN SAKİN YÜRÜRKEN KENARA OTURMUŞ KÖPEK DOSTLARIMIZ BANA HAVLAYA HAVLAYA ÜZERİME SALDIRMAYA BAŞLADILAR. O AN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM KAÇACAK BİYER YOKTU. HEMEN ELİMLE DURUN DURUN SİZE YEMEK VERİCEM DEDİM KORKUMDAN ELİM AYAĞIM TİTREYE TİTREYE POŞETTEN ALDIĞIM TOSTU ÇIKARDIM ALIN ALIN DEİM HEPSİNİ PARÇA PARÇA KOPARIP ÖNLERİNE ATTIM SONRA ONLAR YERKEN BEN UZAKLAŞTIM. EĞER O TOST OLMASAYDI Bİ KÖPEK SALDIRISINA MARUZ KALACAKTIM. BUNUN GİBİ BİRSÜRÜ OLAY YAŞADIM. EN SON YAŞADIĞIM OLAY BU OLDUĞU İÇİN ANLATMAK ISTEDIM. NEFRET EDİYORUM KÖPEKLERDEN RESMEN YAŞAM ALANIMIZI KISITLIYORLAR. ADAM GİBİ DURSALAR SALDIRMASALAR BİZ DE GİDİP SEVSEK EYV DİCEM AMA SALDIRIYOLAR AGA BUNLAR SALDIRIYOLAR. BEN HER DAKKA MAMAYLA TOSTLA MI GEZİCEM YANIMDA BANA BU KORKUYU YAŞATTTIKLARI İÇİN KÖPEKLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KEDİLER ADAMDIR

  • Bunları yapan insan(pardon)ların acilen tespit edilip ceza almaları gerekiyor.Hayvan düşmanları ve hayvanseverler orta noktayı bulmak istemiyor.Sokak köpekleri saldırdı diye konu açılıyor altta hemen hepsini zehirleyelim,yakalım diyenlerin zihniyeti bunu gerçekleştiren.

  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    öldürülmeleri sorun değil eğer insan hayatını tehlikeye atıyorsa huzursuzluk yapıyorlarsa öldürülmeleri normaldir


    fakat bu tarz sadist ve ne amaçla olduğu bilinmeden yapılması sıkıntı bu olayı gözünü kırpmadan yapan toplum içerisinde de sorun çıkarır


    sokak köpeklerinin çeteleştiği ve insanları rahatsız ettiği ve hatta cana kast ettiği olaylar defalarca yaşandı öldürülmelerinde bir sıkıntı yok yani


    ama bunu yetkili makam belirler kesin emin olur onlar yapar hayvanlar arasında bu tarz olaylara karışanlarının




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Şubat 2021; 21:11:36 >
  • 2000lerin başında zorla barınakları kapattırırken düşünecektiniz bunları.

  • DonanımHaber forumda bir bayram havasına sebep olacak konular bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapanların ve de bu zihniyette olan bütün insanımsı oluşumların canlı canlı gırtlağını sökeceksin.

  • Evde besleyeceksin ozaman sokakta değil.Dolduracaksın eve köpekleri kedileri yaşayacaksın beraber.İnsanların çocukları dışarı çıkamıyor milletin sokak köpeği sevdası yüzünden.Hayvenseverlerin amacı ancak hayvan sevgisi üzerinden internette bağış toplayıp o paraları bir güzel yemek olur.Geçin o hayvan sevgisi ayaklarını.Ben çocukluğumdan beri Babamın köpek sevgisi yüzünden her zaman müstakil evde oturduğumuzdan daima köpeklerimiz vardı üstelik kangal beslerdik ama bahçemizde beslerdik dışarı çıkamazdı serbestçe.Kedi olsun köpek olsun tüm hayvanları besledik hala severim ama sokak köpekleri sevgisini kesinlikle kabul etmem geçiniz o ayakları.Köpeklerin sokaklarda serbestçe dolaşmaması lazım sürü haline geldiklerine tehlikeli oluyorlar bunu en azılı hayvan sever denenlerde bilmesine rağmen boş duyar kasıyorlar.Sonra sokaklarda köpek doluyor millette bıktıklarından ya zehirliyorlar yada bir şekilde öldürüyorlar.Keza Belediyelerde bu hayvan sever geçinenlerden korkularından bir şey yapamıyor.

  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    forum kullanıcısıdır fikrini yazmış genel itibarı ile durum bu öyle bakıyorum


    ama cevap tarzına bakınca bence eleman konuyu alevlendirmek tartışma çıkarmak için gelmiş cevap yazmak gereksiz


    he de geç


    bende konuyu sadistlik olsun diye açmadım sadece üzücü bir olay bu şekil katledilmeleri ve sadistçe olmaz her işin yolu yordamı vardır bu konuya dikkat çekmek için başlattım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Şubat 2021; 21:18:46 >
  • Şu esnafı yalnız görüp toplanıp giden hayvanseverler çin çin denen yere gidip hesap sorsa ya.

    Bakalım çirkeflik ve kalabalığın verdiği cesaret her yerde işe yarayacak mı?

  • Yenidogan cincin diyor

    Oradaki mahluklar imkan bulsa insanlara da bunu yapar zaten sasirmadim devlet bi temizleyemedi su mahalleleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Bu mesaj silindi.
    Bana saldirirsa ben de öldürürüm. Hayvan canı insan canından kiymetli değil. Hayvan zaten mal sayılır doğrusu da bu.

    Hayvanlar benim faydam yani insanlığın faydası için var. Koyunun ineğin nasıl canlı canlı boğazını kesip sonra derisini yüzüp sonra parçalayıp pişirip kebap yapıp yiyoruz(eti ağaçtan toplayan varsa bilemem), atın nasıl üstüne biniyoruz(atın görevi bu, at için de sağlıklıdır), balığı oltayla avlarken ağzına sipsivri iğne giriyor sonra onu karaya çekiyoruz nefessiz kalarak boğularak ağzında da iğne acısıyla can veriyor. Evimize giren böceği ya terlikle pestil ediyoruz ya zehirliyoruz.

    Bu hayvanlar umrunuzda değil ama kendinize prim kasabildiginiz, vicdan masturbasyonunuzu yapıp kendinizi öne cikartabildiginiz, varoluş amaçlairni size maskaralik yapmak sandiginiz hayvanlar umrunuzda sadece.

    Yanlış olan şey ise 15 köpeğin kafasina taşla vurarak öldürmek, durduk yere canavarca cani hislerle canlı öldürmek en az kopektaparlik kadar ruh hastalığıdır. Onu da netleştirelim.

    Köpeğin insana saldırması saçma bir bahane değildir. Saldırmayı bırak tehdit hissedersem dahi canım istediyse öldürürüm. Sayenizde 21. Yyda metropollerde vahşi hayat yaşıyoruz o zaman vahşi hayatın kuralları da böyle. Ya vahşi hayvanlar beni parçalayacak bir gün haberlere cikicam, sonra da sizin gibi toplumdan itilmiş loser ruh hastalari köpeklere parcalandim diye beni suçlu cikartacak yaninda mama tasisaymis filan diyecek ki böyle bir habere konu olmaya hic niyetim yok. O yüzden gerekeni yaparim olasi bir durumda. Ölen çocukları bile suçlu çıkartacak kadar ruh hastası insanlarsiniz siz.

    İki yuzlulugunuz, içinizin pisliği mide bulandırıyor. Size izin vermeyecegiz ulkemiz medeni ülke olarak kalacak, sokakta köpek olmaz. Burası Hindistan değil. Batı medeniyetini takip edeceğiz sizin gibi şark kafalilara, şark kurnazlarina inat. Medeniyet size rağmen gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 28 Şubat 2021; 21:57:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Şu esnafı yalnız görüp toplanıp giden hayvanseverler çin çin denen yere gidip hesap sorsa ya.

    Bakalım çirkeflik ve kalabalığın verdiği cesaret her yerde işe yarayacak mı?

    Yer mi zannediyorsun alayı loser asosyal 30 yaşında babasından harçlık alan psikolojik sorunlu ruh hastaları. Klavyeden yazarken bile elleri titriyor. İnsanlar arasında kabul goremedikleri için zavallı hayvanlara sarıyorlar. Bu artislikleri de anca aile apartmanlarinda yapiyorlar kapisinin önüne yağlı pis çöpleri döküyor açıyor telefonu yaziyor senaryoyu. Kendisi gibi olanlar da inanıyor twitterda linç ediyorlar. Bunlarin max olayı bu çünkü.

    Devletin hepsine ücretsiz rehabilitasyon desteği sağlaması gerekiyor. Topluma kazandirilmalilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan için insandan daha az değerlidir. Lütfen böyle akıldışı yorumlar yapmayın.


    Sonuçta bu canlıları süs eşyasına dönüştüren sizlersiniz. Hiçbir işe yaramadan insanların eliyle beslenip sabah akşam yatan bir canlıya başka ne sıfat verebiliriz ki ? İnsanlar hayvanlarla sadece çıkar ilişkisi kurarlar. Bizim köpeklerle kurduğumuz ilişki onları kendimiz için çalışgtırmaktır. Daha sonra toplum geliştikçe sizin gibi kişiler bu hayvanları süs eşyasına dönüştürdüler. Evinizde bu canlıları süs niyetine tutabilirsiniz ki gerçekte hakları olsaydı en temelde beslenmelerinin yasaklanması gerekirdi fakat bu canlıları sokaklara doldurmanız ve kontroülsüz çoğaltmanız herkes için dert haline geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Bu mesaj silindi.
    Hayvan mal değilse neden balık yiyorsun? O balıklar çırpına çırpına nefessiz kalarak acı içinde can veriyor.

    Neden et yiyorsun? Türkiye'de etlerin neredeyse hepsi İslami usul kesimdir. İslami usul kesimde hayvan bayiltilmaz, bayılan, kendi kendine ölen hayvanın eti leş ve haram sayılır. Yani hayvanlar canlı ve bilinci tamamen açıkken boğazlanir, şah damarlari kesilerek yani kafasi kesilerek bogazlanarak öldürülür.

    Evinde hiç böcek öldürmedin mi? Ya zehirledin ya terliği vurup geçtin üstüne 1 saniye bile düşündün mü?

    Gözünün önünde olmayınca, kendine pay cikartip prim kasamayinca sorun yok yani ölebilir öyle mi? Eğer dediğinde samimiysen bunların hepsine tepki göstermen gerekir. Senin yaptığın şey baya iğrençlik, sana maskaralik yapan canlilarin sözde hakkini gozetiyorsun ama sana maskaralik yapamayacak canlilar umrunda değil. Onlardan kendine prim cikartamazsin çünkü ben iyi insanim moduna girip vicdan mastürbasyonunu yapamazsin.

    Gördüğün gibi, bal gibi de hayvanlar insanlardan daha az değerlidir.

    Hayvanların mal olması da yasayla sabit bir durum. Senin yorumuna açık değil. Senin mal olup olmadığın konusu yoruma açık ama bak. Ben yine de bu konu hakkında yorumumu kendime saklayacağım.

    Hadi şimdi sen bak yoluna, kabından ye başka yerlere bulaşma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Bu mesaj silindi.

    Özünde hiçbirşeyin değeri yoktur. Değeri bizler veririz.


    Hayvanın insandan daha az değerli olmasının nedeni reel olarak daha az değerli olması değildir. İnsan toplumu içerisinde daha az değerli olmasıdır. Eğer köpekler bir medeniyet kursaydı ve biz insanlar onlarla beraber yaşamak zorunda kalsaydık biz daha az değerli olacaktık.


    Yani temelde nesnel bir değer kavramı yoktur. Bütün değer kavramı temelinde özneldir ve insan bakış açısı ile hayvanlar insandan daha az değerlidir. En azından bir kıtlık veya felaket çıktığında ilk feda edilecekler insanlar değil hayvanlar olacaktır tabi sen burada lafı 30 defa çevirip birşeyler söyleyebilirsin ama gerçekler ortadadır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    Yer mi zannediyorsun alayı loser asosyal 30 yaşında babasından harçlık alan psikolojik sorunlu ruh hastaları. Klavyeden yazarken bile elleri titriyor. İnsanlar arasında kabul goremedikleri için zavallı hayvanlara sarıyorlar. Bu artislikleri de anca aile apartmanlarinda yapiyorlar kapisinin önüne yağlı pis çöpleri döküyor açıyor telefonu yaziyor senaryoyu. Kendisi gibi olanlar da inanıyor twitterda linç ediyorlar. Bunlarin max olayı bu çünkü.

    Devletin hepsine ücretsiz rehabilitasyon desteği sağlaması gerekiyor. Topluma kazandirilmalilar.

    Alıntıları Göster

    Yemez tabi alayı korkak. 1 sokakta çeteleşip 3-5 kişi olunca grup haline tek tek hedef aldıklarına saldırırlar. Genellikle ekmeğinde olan esnafa dadanıyorlar. Kendi sokağının dışında sesi çıkmaz.

    Asosyal, kimsesiz, yaşı geçik çoluk çocuğu olmayan sevilmeyen tipler. Hayvanlarla takıla takıla huyları benzemiş grup olmadan birşey yapamazlar.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.