Şimdi Ara

ANFİ OLMADAN MİD TAKIMI KULLANSAM OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR PİONEER 8350SD ÜNİTE ALDIM, ARKALARA 6993 PİONEER OVAL TAKTIM ÖN KAPIDA ORJİNAL HOP İLE TWİTWR VAR AMA PÖRTLEMEYE BAŞLADILAR YAKINDA PATLAR BÜYÜK İHTİMALLE.ELİMDE MASSİVE 16 CM SLİM MİD TAKIMI VAR, BUNLARI TAKSAM ANFİSİZ VERİM ALIRMIYIM YADA CROSOWER LI, CROSOWER SIZ KULLANMANIN FARKI OLUR MU? ÇÜNKÜ ANA ÜNÜTE NİN ÇIKIŞLARI ÇOK GÜÇLÜ 4V ÇIKIŞI VAR. ANFİ KULLANMAYACAĞIM İÇİN SUB DA YOK MİDLERİDE HPF KAPALI OLARAK KULLANACAĞIMDAN MİD İN BOBİNİNİ YAKARMIYIM ? NE DERSİNİZ ?.

    MALZEMELERİN LİNKLERİ
    http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-273-PIONEER-DEH-8350SD-CD-MP3-USB-OTO-TEYP.html
    http://www.amazon.com/Pioneer-TSA6993S-6-Inch-Speaker-Electronics/dp/B0032UMY0E
    http://www.massiveaudio.com/products/sk-slim-series/sk-6-ii-slim-component-speakers/







  • çalmaz demiyorum çalar ama cansız çalar tadı keyfı olmaz
  • Anfisiz verim alamazsın. Anfi şart
  • Bugün media markttaki elemanları ovalleri anfi ile kullan, midleri anfisiz kullan yoksa yakarsın dedi. Ne kadar doğru acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wsxwsx

    ARKADAŞLAR PİONEER 8350SD ÜNİTE ALDIM, ARKALARA 6993 PİONEER OVAL TAKTIM ÖN KAPIDA ORJİNAL HOP İLE TWİTWR VAR AMA PÖRTLEMEYE BAŞLADILAR YAKINDA PATLAR BÜYÜK İHTİMALLE.ELİMDE MASSİVE 16 CM SLİM MİD TAKIMI VAR, BUNLARI TAKSAM ANFİSİZ VERİM ALIRMIYIM YADA CROSOWER LI, CROSOWER SIZ KULLANMANIN FARKI OLUR MU? ÇÜNKÜ ANA ÜNÜTE NİN ÇIKIŞLARI ÇOK GÜÇLÜ 4V ÇIKIŞI VAR. ANFİ KULLANMAYACAĞIM İÇİN SUB DA YOK MİDLERİDE HPF KAPALI OLARAK KULLANACAĞIMDAN MİD İN BOBİNİNİ YAKARMIYIM ? NE DERSİNİZ ?.

    MALZEMELERİN LİNKLERİ
    http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-273-PIONEER-DEH-8350SD-CD-MP3-USB-OTO-TEYP.html
    http://www.amazon.com/Pioneer-TSA6993S-6-Inch-Speaker-Electronics/dp/B0032UMY0E
    http://www.massiveaudio.com/products/sk-slim-series/sk-6-ii-slim-component-speakers/

    4 v dediğiniz amfi çıkışıdır, hoparlöre bağlayamazsınız

    sizin midleriniz 40 watt rms olduğu için teyp çıkışında normal çalışır ancak tam randıman için ufak da olsa bir amfi (kicker 200.4 gibi) iyi olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ctrlshft

    Bugün media markttaki elemanları ovalleri anfi ile kullan, midleri anfisiz kullan yoksa yakarsın dedi. Ne kadar doğru acaba?

    O adam başka dünyada yaşıyor herhalde. Yok öyle bir şey , ovalleri de midleri de amfiyle kullanabilrsin , omaj , güç uyumu olduğu sürece ve ayarlar ustaca yapıldığında hiç bir sorun olmaz.
  • MİD LERİ ANFİYE TAKINCA YANACAĞINI İLK DEFA DUYUYORUM. ŞAKA YAPTI HERAL. ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ OMAJ UYUMU OLDUKÇA ANFİYE HERŞEYİ BAĞLAYABİLİRSİN.BENDE ANFİ VAR DA SOUND MAGUS C90 UĞRAŞMAK İSTEMEDİM. BİRZ BÖYLE DİNLEYİM SONRA Bİ ARA BAĞLICAM. AMA OVALLER TEYP DE ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR. DOSTUM BENİM MİDLER 100 RMS YAZIYOR AMA HADİ 60-70 E DÜŞSÜN AMA 40 RMS İ NERDEN BULDUN?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.