Şimdi Ara

Android Telefonumda Sitelere Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Googledan bir arama yapıp sonra o arama sonucuna tıkladığımda istediğim siteye tam girecekken bir anda birkaç tane site açıyor istediğim siteyi açmıyor sonra bir bakıyorum google play e yönlendiriyor, virüs bulaştığını düşünüyorum ne yapabilirim?



  • Bu aralar herkes bundan muzdarip takip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü, tecrübelerimi buradan size aktarayım:
    Öncelikle kendi yöntemlerimi kullanarak araştırdım ve modemin viruslenmiş olabileceğini öğrendim, yani sorun ne tablette ne telefonda, 2sinde beraber aynı şeyler olunca şüphelendirmişti beni zaten, o yüzden telefonun kendi internet pakedini kullanarak normal bir siteye girdiğimde site normalce gösterildi, yani sorunun modemden kaynaklı olduğunu kanıtlamış oldum, bu yüzden modemin sıkıntısını çözmeliydim ve artık araştırmalarıma modem virüsü olarak devam ettim.

    Modem virüsleri dns ayarlarını kendi kendine değiştirerek kendi istediği şeyleri gösterebildiğini öğrendikten sonra aklıma ilk dns değiştirmek geldi ki çözümlerden ilki de buymuş ama bende çözüm sağlamadı, daha sonra 2. çözüme geçtim.

    2. çözüm modem resetlemekti, modemin reset tuşuna 10-15 sn basılı tuttum ve internetim tamamen gitti, sonra modemimin altında yazan özel ip ve şifreleri kullanarak modem arayüzüne ulaştım, kendimce çabaladım, TTNET kullanıcısı olduğum için ttnet şifrelerimi falan hepsini doğruladım kablosuzu tekrar kurdum vs derken sonuç alamadım, ufak tefek yanlışlar yapmışım, çünkü artık pes edip TTNET i aradım, yaptıklarımın üzerinden geçtik mesela ttnet kullanıcı adımın sonuna @ttnet koymamışım, konulması gerekiyormuş neyse müşteri hizmetleri güzelce hepsini anlatıyor zaten, onun dediklerini yaptıktan sonra ağ bağlantılarından dns yi kendi verdiği dns ile değiştirdik ve internetin sorunu çözüldü arkadaşlar.

    Sonuç olarak TTNET ya da ne kullanıyorsanız orayı arayın ve probleminizi dile getirin, sonuna kadar yardımcı oldu sağolsun, ama ona da yardımcı olun paslaşın, mesela kadın çok kaçmaya çalıştı yok efendim modemden kaynaklı olduğunu nerden biliyosun tabletin ve mobiline virus girmistir falan diyip kaçacaktı :D ama sonra telin kendi internetinde olmuyo bu yüzden modemden kaynaklı olduğunu kanıtladım ona. Tamam dedi konuştuk uğraştık, 30 dk falan uğraştık çözdü sağolsun.

    Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım herkese kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.