Şimdi Ara

Arkadaşlarınızla sinemadaymış gibi film izlemek (Rave)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rave isminde bir uygulama var, tamamiyle güvenilir, bu uygulama sayesinde netflix (anlaşmalı) ve youtube üzerinden açtığınız videoları arkadaşlarınızla sanki yanınızdaymış gibi izleyebilirsiniz.
    Öncelikle nasıl yüklenir onu anlatacağım;
    🔰 Playstore linkine buradan ulaşabilirsiniz. (Uygulamayı direk indirmeyin)
    🔰 Alt kısımda geliştirici bilgileri yazacak onun hemen altında "beta test kullanıcısı" bölümüne gelin, "yeni özellikleri herkesten önce görmek için" -alt kısımda- "katıl" yazar ona dokunun ve 5 dakika bekleyin. (Arkaplanda indirme yapan uygulama varsa iptal edin.)
    🔰 Uygulama playstore ekranını 5 dk sonra açın, eğer burada Uygulama ismi yanında (Beta) yazıyorsa test kullanısı olmuşsunuzdur, eğer böyle bir ibare yoksa bekleyin. (Beta test kullanıcısı olmanız ve uygulamayı beta sürüm olarak indirmeniz gerekmekte.) Orjinal sürüm netflixte sıkıntı cıkarıyor açmıyor.
    🔰 Uygulamaya giriş yapın (Google, Twitter, Facebook)
    🔰 Daha sonra isterseniz youtube girişi yapın daha sonrasında netflix ile video izlemek istiyorsanız netflixe de ayrıyeten giriş yapmanız gerekmekte. Bunları yaptıktan sonra;
    🔰 Video açmak istediğiniz platformu + butonunu basarak seçin.
    🔰 Videoyu seçin ve oynata dokunun.
    🔰 Rehberiniz aracılığı ile davet etmek istediğiniz arkadaşınızı seçin davet linkini arkadaşınıza gönderin.
    🔰 Youtubeda video izlemek için buraya kadar yapılan adımların aynısını arkadaşınızın da uygulaması gerek (1 kereye mahsus zaten kurulum gibi düşünün.) Netflix için ise her iki tarafın da ayrıyeten Netflix hesaplarıyla uygulama üzerinden Netflixe giriş yapması gerekir.
    🔰 Uygulamayı açtığınızda video otomatik oynayacak, burada video siz açıp arkadaşınıza bildirim gönderdiğinizde tüm kontrol sizin elinizde olacak siz videonuzu dondurduğunuzda karşı taraf için de duracak, ses butonunu kullanarak sesli iletişim kurabilirsiniz mikrofon butonuna dokunur dokunmaz video sesi azalacak sizin sesiniz ön plana çıkacak, mikrofon ayarı varsayılan olarak "herkes" olarak ayarlıdır, isterseniz sadece sizin konuşabileceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Video gösterim ayarını "herkese açık" yaparsanız uygulamaya girdiğinde sizin açtığınız videoyu gören herkes video yayınınıza katılıp sizinle birlikte izlediğiniz videoyu izleyebilecektir. (Netflix için hesap ister hesap bağlantılıysa girer değilse giremez.) İsterseniz "sadece davet ettiğim kişiler" ya da "arkadaşlarım" şeklinde de ayarlayabilirsiniz.
    🔰 Chat özelliği sayesinde video izlerken mesaj yazarak iletişim kurabilirsiniz.
    🔰 Video bittikten sonra 30 saniye verilir burada bir önerilenler ekranı çıkar bir sonraki izlenmek istenen videonun seçimini arkadaşlarınıza yaptırabilir ya da sadece kendiniz seçebileceğiniz şekilde ayarlayanilirsiniz.
    🔰 Videonun kalitesini, altyazısını, varsa dublajlını (Netflix için) seçebilirsiniz.

    Uygulama istekleriniz için bana DM gönderebilirsiniz.
    ANDROID VE IOS PAYLAŞIM PLATFORMU Whatsapp grubum için; buraya tıklayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • merhabalar rave uygulamısnı ama herkesin sesi bana gelirken benim sesim gitmiyor izinde verdim gerek telefon ayarlarından gerekse uygulamadan ama gene de bir çözümü bulamadım bilidğiniz birşey varsa cevaplarmısnız sesimi karşıdakine nasıl ilietiçeğimi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.