Şimdi Ara

EŞİM BENİ ALDATIYOR ANDROİD TELEFON İZLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Evli ve çocuklu bir erkeğim. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Facebook ve instagram hesaplarımız ortak. Ama, sanırım instagram'dan yeni hesap açıp oradan biri yada birileri ile görüşüyor. Eşimin telefonuna erişim hakkım var. O gece uyurken telefonuna baktım. Google Chrome'dan "instagram hesabı silme ya da kapatma" konularını aramış. Ayrıca galerisine baktığımda instagram sekmesinde kendi fotoları var. İnstagram sekmesinde fotolar olması ne anlama gelir? Şimdi ortak kullandığımız instagram'ın hesap bilgileri kayıtlı. Ona direkt giriyor. Hesap ekleye gelip bir şekilde bunun aldığı yeni hesap ya da başkasının alıp buna verdiği hesabı, hesap ekle kısmından kullanıyor olabilir, şifreleri ve kullanıcı adını sanırım kaydetmiyor çünkü birşey çıkmıyor. LÜTFEN GÜVENMİYORSAN, ŞÜPHELENİYORSAN BOŞA şeklinde tavsiyelerde bulunmayın. İspat edersem zaten yapacağım. O'na sorup işkillendirmek istemiyorum. Ama bir şekilde gün içinde ben işteyken instagram'dan neler karıştırdığını nasıl öğrenebilirim. Casus programlara baktım, hepsi genel root istiyor. Şimdi root^la uğraşmak istemiyorum. Eğer varsa root'suz olarak instagram ve whatsup'ı gizlice root'suz takip eden programlar satın alabilirim. Eşimin telefonu Samsung ve android 7 ya da 8. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
    Not: Eşimin telefonunun gmail hesaplarını biliyorum. Eşimin telefonuna gizlice uygulama yükleyebilirim. Ama uygulamanın root'suz ve gizli kalması çoık önemli. Telefon ve hat benim üstüme. Yasal bir sıkıntı çıkacağını sanmam. Konuyu "konu dışı" na açacaktım, ora da konu aç yoktu. Bende buraya açtım.







  • Bu konuyu konu dışı na nasıl taşırım? Orada daha çok rağbet görür.
  • dertliadam54 D kullanıcısına yanıt
    aynı konuyu oraya açın yönetici arkadaşlar burdakını kapatırlar muhtemelen.
  • Oraya açamıyorum. Yeni konu butonu çıkmıyor.
  • Şimdi myspy uygulamasının yetkilisi ile görüştüm. Android telefonum ROOT suz olursa key logger ile instagram dan gönderdiği mesajları görebilirmişim. Ama gelen mesajları görülmüyormuş. Peki dedim "keylooger ile instagram kullanıcı adı ve şifresini görebilir miyim" dedim. Onu göremezsiniz, yasalar gereği olmaz dedi. Oysa şimdilik instagrama giriş yaptığı kullanıcı adı ve şifreyi bilirsem kendi telefonumda aynı hesabı açar mesajları bende görürüm di mi?
  • Gizli bir keylogger da benim işimi görmez mi? Keylogger lar cep telefonun klavyesinden girilen her şeyi log lamıyor mu? Eğer öyle ise instagram a kullanıcı adı , şifre yazdığı anda keylooger bunu yakalayacak. Aynı zamanda instagram dan mesaj gönderince de yine keylogger bunu kaydedecek. Öğle değil mi arakdaşlar?
  • Whatsappin son 5 gun yedegi telefonda tutulur. O yedekleri geri yukleyerek yedeklemeden sonra silinen mesajlari gorebilirsiniz. Nasil yapilacagina internetten bakabilirsiniz. Spy uygulamalari hakkinda bilgim yok ama bulustugundan falan supheleniyorsaniz gmaile erisiminiz oldugunu soylemissiniz. Bence telefondan konum gecmisini acip diger taraftan takip edebilirsiniz. Sizin adiniza cok uzuldum. Cok cirkin bir durum umarim toparlarsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram hesabı olması illa aldattığı anlamına gelmez ama şüphelenmekte haklısınız. Casus program vb. Yöntemler yasal değil ve cezası var dikkat edin derim bu konuda. İnstagram'a tarayıcılardan giriş yapıyor olabilir, çoklu instagram kullanıyor da olabilir uygulama gizlemeden gizlemiş olabilir. Konum geçmişine de bakabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar uğraşacağına git bir avukata ve boşanma davası aç, olsun bitsin.
  • Evlilikte şüphe varsa durum kötü demek..Allah yardımcınız olsun
    Size airdroid tavsiyesinde bulunabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsup'dan yedek yüklemek istemiyorum bu sefer yeni mesajları gidince , telefon ile oynandığını anlayabilir. Dün sordum "fotoğraf galerinde instagram sekmesinde neden fotolar var" diye. İnstagram'da fotolar için filtreler varmış onları kullanıp fotoğraflarını düzenliyormuş. Gözümün önünde yaptı gördüm. Arkadaşlar rehberine erişimim var. O yüzden whatsup'ına yeni bir numara eklese anlarım. Daha önce söylemişti, konuştuğu biri varmış ve instagram üstünden direkt mesaj ile haberleşiyorlarmış. O kişi eşime musallat olmuş. Eşim engelliyormuş ama o kişi sürekli hesap açıp istek gönderiyormuş. Eşim bitti artık onunla görüşmek istemiyorum diyor. Tam ikna olmadım. O yüzden instagram üstünde duruyorum. Google'dan yer takibini nasıl yaparım?
  • Android rat (trojan) kullanabilirsin.
  • dertliadam54 D kullanıcısına yanıt
    eşinin telefonuna kendi google hesabını ya da senin telefonuna eşininkini ekle, sonra google ın cihazımı bul programıyla nerede olduğunu takip edebilirsin.
  • dertliadam54 D kullanıcısına yanıt
    https://erkekadam.org/2019/03/24/aldatan-kadinin-psikolojisi/

    Hocam biraz geç oldu ama size yardımcı olabilecek bir yazı.
    Hem oradaki arkadaşlar size daha profesyonel destek verebilecek kapasitede kişiler. İyi günler dilerim.
  • Aldatan karım bana onu gözetlemem için her türlü nedeni verene kadar hackleme fikrini hiç sevmedim. Son zamanlarda tavrından şüpheleniyordum ve karımı gerçekten seviyordum, bu yüzden ani tavır değişikliğinin nedenini öğrenmek için can atıyordum. Birkaç casus uygulama indirdim ama yardım için buraya gelene kadar hiçbiri işe yaramadı. Bu yüzden denemeye karar verdim, 10 saatten daha kısa bir sürede tüm faaliyetleri bana gönderildi ve sadakatsizliği doğrulandı. gmail'de andersontech65 sayesinde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.