Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
7
Favori
15.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meeb kullanıcısına yanıt

    S22 ultra nın çevremde gördüğüm ve youtube da izlediğim kadar çok güzel telefon olduğunu düşünüyorum(Eksikleri muhakkak olacaktır) Son serileri normal kullanıcılara fazlasıyla yetecektir. Ancak a23 a32 a53 vs gibi telefonlar az da olsa yavaş kalabilir(normal kullanım için a serileri de çok rahat iş görecektir)

    Hatta bende s21 alacaktım 11bindi iki ay önce. Son anda çevreminde etkisiyle ip13 aldım. Birazda pişmanım hem o kadar para verip çokta fark görememek hatta kullanımda daha zorluklarla karşılaşmak can sıkıcı. Alışılabilir ama asla bir android pratikliği olmayacak.

    Eğer ki iphone hastalığınız yoksa 15bin civarına s22 tavsiye ederim 3-4 yıl kasmadan işinizi görür. 4 yılın sonunda da 40 50bin verip almadığınız için eşinize dostunuza verip yeni ve daha güncel telefon alırsınız. Fakat çok paranız varsa 14 pro max alınabilir. Ben öğretmenin kendi bakış açımdan yorumluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • road warrior kullanıcısına yanıt
    Memnun değilseniz satın android'e geri dönün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt

    İyi ki 13 almışsın s21 kullanan arkadaşım var ilk sayfada mesajımda bahsettim telefon kasıyor iPhone pürüzsüzlüğüne alışan biri için sinir bozucu bir görselliği var. S3 tarzı ölümcül kasılmalar değil ama geçişlerde bazen anlık bir kasılmalar oluyor ve frame atlamaları da epey sık oluyor öyle yağ gibi bir akışkanlığı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    hah. şimdi ikna oldum. yaşasın Macintosh  

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

     

  • iOS'un standart bir donanım yelpazesi olduğunu android'in ise bir çok marka tarafından kullanıldığını ve fragmantasyonunun çok fazla olduğunu bilmeden bir çok kişi gelmiş burada "Ay ben iOS'a geçince çöp kullanıyormuşum" demiş.


    Konu sahibine lafım yok ama arada Apple fanları sırf "karizma" diye "Abi senin watch8'e bak" diyebiliyor sonra da Android'i ve sadece Samsung zanneden ekosistemi kötülüyor.


    Çok fazla bir şey diyemeyeceğim, bir arkadaş gibi ben de 3GS ve çok kısa 5 kullandım. iOS bana göre değil. Olmadı, olmayacak. Jobs'ın strict kuralları kısmen esnedi ama istediğim yere gelmedi.


    Kıssadan hisse, kullanın geçin arkadaşlar. Hayatınızda en fazla 6-7 yıl kalacak cihazlar bunlar.

  • astegon kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam ama ne 6 yılı hocam😂 6. yılını doldurmuş cihaz en fazma temel ihtiyaçlarına cevap verebilir.Daha geçen 5 yıllık Samsung note kullanan arkadaş bundan sonra senin gibi 2 ,3 yılda bir değiştiricem bıktım batarya değiştirmeye dedi.

    Şahsen 2,3 yılını doldurmuş cihaz benim için bitmiştir iPhone kullanan arkadaşlara diyorum teknoloji kaçırıyorsunuz diye dalga geçiyorlardı.Şimdi elimdeki redmi note 10 nun özelliklerini görünce var arkadaş niye iPhone da yok diyorlar.😁🤫

    çünkü onlar telefonu zenginlik göstergesi karizma imaj kamera olarak görüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 27 Kasım 2022; 10:56:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphoneyi herkes sevicek kullanicak begenicek pişman olmayacak diye bi mevzu bi konu veya zorunluluk göremiyorum,adam almiş pişman olmuş gayet normal bi durum beklentisini karşilamamasi gayet normak bu kadar üstüne gitmeyin hee diyip geçin adami dövmediginiz kaldi:))) Kardeş sende baya parcalamişsin tm beklentin yok ama bi telefon için bu kadar roman yazmana gerek yoktu övmüşsün gömmüş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam şahsen ben kimseye niye iPhone aldın ,salakmısın bir telefona 35 40 bin verilir mi demiyorum ancak ,kusura bakmasın bir grup iPhone kullanan bilhassa üst seviye yeni bir cihaza sahip insanlar android telefon kullananlara ezik, salak fakir gözüyle bakılıyorlar.Sorun burada bence 35 bin lira veren bir kişiler elindeki aleti en iyisi mükemmel sanıyorlar.Utanmasalar uzay mekiği abi bu havada takla atıyor diyecek durumdalar.🤫😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 27 Kasım 2022; 12:7:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    iPhone’daki kalite optimizasyon performans güvenlik de redmide yok. Gerçekten iğrenç bir telefon Replika gibi duruyor insanın elinde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone ların farkı bu zaten donanım ve yazılım üreticisi aynı olunca olması gerekende bu.

    Ancak güncel android cihazlarda kasılıp yarılmıyor özellikle dalvik sanal makineden sonrali Art ile eski kasılmalar bitti sayılır.

    Güvenlik olayında ise yanılıyorsunuz birçok bağımsız test kuruluşunun çalışmalarına göre android ios a göre çok daha güvenilir çıkıyor.10 yıldan fazla süredir android kullanıyorum dışarıdan apk kurmadan tutunda geliştirici romlarına kadar bir sürü işlem yaptım şuana kadar patlatılan banka hesabım çalışan bir bilgim olmadı en azından başıma bir iş gelmedi.Kimse gelmeyeceğini garanti edemez ancak özellikle iCloud skandalları , veri sızıntıları Apple kanadından duyuluyor üstelik bir çok güvenlik uzmanın açıkları Apple a bildirdiği inatla kapatılmadığı yada çok geç kapatıldığı söyleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 27 Kasım 2022; 12:23:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten mi :/ cihazı geçtim iOS vs android kıyaslaması 🤣😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Söz konusu para değil abicim,tm ios kullaniciyiz anroid piyasada cok yaygin fiyat olarakta her ay yenilik gelince yari fiyatina düşüyor.8 plus zamaninda 3500tl yurtdişi almiştim halen kullaniyorum değiştirmek istiyom 20k para lazim alsam zarar etmem kullanir 3 yil ama gözüme geliyor.Ama ios ile anroid kiyaslamak akil kari değil hem performans hem güvenlilik acisindan.şuan en yakin cihaz s22 ultra fiyati 30-35k verilir mi veriyolar alani var.Beklenti nedir neden iphone dersen pratik ve kullanişli tek sıkıntı apple türkiyenin fiyat politikasi,eskiden 100$ düştümü eskimi fiyatlara yansirken şuan 100$ düşmesi 200$ yansimasina neden olan sacma sapan politikasi var.Samsung veya diger markalar öyle değil s22 ultra fiyati 2,3 ay içerisnde 25k geriliyicrk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Beklentim yoktu değil. Tam tersi, telefon hakkında o kadar çok yazılan, anlatılan vardı ki beklentim tavandı.

    Üstüne bir de MacOS/Windows karşılaştırması eklenince bütün hataları çözülmüş, kullanıcı dostu, "TAM" bir cihaz bekliyordum.

    Bu konuyu açma sebebim de oydu zaten. iPhone iyi güzel ama anlatıldığı gibi kusursuz değil.


    Herkes iPhone çok stabil diyordu, bug'lardan gına gelmişti bana.

    İşletim sistemi süper, kullanım çok kolay diyorlardı ama bazı hataları, eksiklikleri çok canımı sıkmıştı.

    Apple ekosistemi diyorlardı, avantajları var fakat kusursuz değil.


    Kısacası, anlatılmayanları paylaşmak istedim. Bunların anlatılmama nedeni ne ondan da emin değilim, fakat sanırım iki seçenek var. Ya telefona o kadar para verdikten sonra kötü yanlarından bahsetmek istemiyorlar. Ya da çok uzun zamandır iPhone kullandıkları için bu tür işlemleri yapmanın daha kolay bir yanı olduğunu bilmiyorlar, düşünemiyorlar.





  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi ,ama ios kullanıcı dostu değil hele pratik hiç değil az yukarı da eleman yazmış bildirim çubuğundan tutunda geri gitme kısıtlaması, en basiti Bluetooth kısıtlaması bile buna kanıt.Bir işletim sistemini bu kadar kısıtlarsan tabi ki stabil olur.Hep diyorum en dandik android cihaz alın temel uygulamaları kurun, güncelleme yapmayın ios oakdar stabil sorunsuz kullanırsınız diye.

    Şu bir gerçek başta sosyal medya uygulamaları ios da her zaman daha kalitelidir bunu kimse inkar edemez zaten ama telefonda neticede sosyal medya dan ibaret değil.
    Yoksa arkadaşımın tespiti var bak diyor bir influencer veya sostal medya fenomeni android kullanıyormu diye gerçekten yok yani.Adamlar bu işten para kazanıyorlar haliyle entegrasyonu ,stabilitesi en iyi olan ios uygulamaları olunca tabi iPhone kullanıyorlar.Canlı yayın hikaye ler android te çamur gibi çıkıyor.

    Fiyat politikası katılmıyorum evet bizde pahalı ama Apple ürünleri dolar bazında da pahalı.Kıyaslamak yanlış ama amiral android modelleri ile aralarında dolar bazında da olsa ciddi fark var tabi bize yansıması misli misli oluyor o ayrı mesele.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    ha yaşa hocam gerçekten tebrik ediyorum bu kadar objektif yorum yapıp paylaştığınız için.Daha akşam iPhone 8 plus kullanan arkadaşa sordum hiç kasmıyor takılmıyor diye çocuk yemin edecek hiç kasmamış takılmamış.Yaw diyorum nasıl olur.Bugün çekirdeği en sağlam linux dağıtımları bile takılıyor ara ara kasıyor diye.

    Apple ekosistemi diyorlardı, avantajları var fakat kusursuz değil

    iPhone iyi güzel ama anlatıldığı gibi kusursuz değil.

    Ya telefona o kadar para verdikten sonra kötü yanlarından bahsetmek istemiyorlar. Ya da çok uzun zamandır iPhone kullandıkları için bu tür işlemleri yapmanın daha kolay bir yanı olduğunu bilmiyorlar, düşünemiyorlar.

    bu yazdıkların için tebrik ediyorum seni gerçekten objektif olmak bu kadar zor olmaması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanımda iphone 11 var bende kaçak mi10t benim teli 3000 e mi ne almıştım hanımın teli 7 bine felan ikisini karşılaştırdığımda benim kaçak mi10t kullanım olarak hemen hemen her açıdan 11 i döver ben bir türlü anlamadım seven nesini seviyor sizler telefonla ne yapıyosunuz çok merak ediyorum

  • 2016 beri 8 plus kullaniyorum isinma haric kasma donma yaşamadim,isinma sebebide batarya cin mali olmasi ve güncellemelerin yeni nesilere göre stabil olmasindan kaynakli,kim iphone kasiyor donuyor kafayi yedi diyorsa valla yalan söyluyo billaha yalan söyluyor.Apple dolar bazinda geliyoda samsung veya xiaomi ürünleri hangi kur ile giriyor acaba.? S22 ultra cıkış ve fiyatina bakin ne fark var arasin da.? İki cihazda 1000$ bandin da,ufak tefek beklentileri sorun etmemek lazim her sistemin kendine ait sekmeni var.Herşey yukardan aşaği aşağidan yukari cekmekle ulaşabilicek kadar basitleştirilmemeli,cihaz pahalimi evet pahali hemde aşiri derece de pahali bugun poco m5 vs cikmiş özelikleri mi10s ile ayni ara da 2 bin fark var.Her cihazin illa kusuru var ama anroid ile iso karşilaştirilmamali herkesin kullanim zevki farkli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    valla ben inanmıyorum birazda kullanma ile alakalı misal ver bana ben iPhone 14 pro max ide kastırırım hiç merak etme.Şuan misal neredeyse her uygulama dan ikişer tane var WhatsApp iki tane, çift sim kart aktif, migros, Hepsiburada n11 Trendyol dan ikişer tane kurulu ayrı hesap, telefon da diğer oturumda açık, 10000 den fazla fotoğraf var , aynı anda küçük pencerede birkaç uygulama kullanmaya alıştım.Yani bunları bana iPhone yapamıyor malasef.


    ayrıca yanıldığınız nokta en pahalısı alınınca en iyisi alınmıyor zira Samsung S serileri batarya yönünden iddalı modeller zaten değil.

    biraz atla eşeği karşılaştırmak gibi olacak ama alın izleyin.

    https://www.youtube.com/watch?v=fnF7OduYnlQ&feature=youtu.be


    izleyin 1 sn lik fark için değer mi? redmi note 12 pro 269 dolar , iPhone 14 pro max 1100 dolar küsür.

    Elbet hız vs. herşey farklı kıyaslama yanlış ama önemli olan ihtiyaçlara cevap vermesi.

    Birtek piyasa değeri 2. el değerine birşey diyemem iPhone lar Mercedes gibidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.