Şimdi Ara

Anbernic RG35XX Plus retro el konsolu tanıtıldı: 5000'in üzerinde oyun yüklü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anbernic RG35XX Plus retro el konsolu tanıtıldı: 5000'in üzerinde oyun yüklü!
    Ülkemizde de satılan Anbernic RG35XX retro el konsolunun devamı olan Anbernic RG35XX Plus tanıtıldı. Çipset, RAM ve batarya ömrü tarafında gelişmeler sunan konsol NES ve PSP oyunları da olmak üzere 15'den fazla emülatör platformu oynatabiliyor.



    Anbernic RG35XX Plus'ın özellikleri



    11.7 x 8.1 x 2.2 cm boyutlara 186 gr ağırlığa sahip el konsolu Gameboy'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 1.5 Ghz hıza sahip 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Allwinner H700 çipsetinden güç alan konsol, 3.5 inç 640x480 çözünürlüğünde IPS ekran ile geliyor.



    Konsolda 3300 mAh batarya bulunuyor. Bu batarya 8 saate kadar oyun oynatmaya izin veriyor. 64 GB dahili depolaması olan konsol 512 GB'a kadar microSD/TF kart desteğine de sahip. Bunların dışında Wi-fi 802.11ac ve Bluetooth 4.2 bağlantısı da konsolda mevcut.



    Ayrıca Bkz.Assassin’s Creed Syndicate kısa süreliğine ücretsiz



    Linux işletim sistemiyle çalışan konsol 5000'in üzerinde oyuna sahip 64 GB SD kart ile geliyor. Ayrıca 64 GB+128 GB SD kart ile 10000'in üstünde oyuna erişme seçeneği de sunuluyor. Bunların dışında kablosuz ve kablolu kontrolcü desteği, TV için HDMI çıkışı, titreşim motoru, Wi-fi online eşleme ve streaming özellikleri de konsola eklenmiş.



    Transparan siyah, gri ve beyaz renk seçenekleriyle gelen konsolun  64 GB microSD kartlı versiyonu 57.99 dolar fiyat etiketine sahip.  64 GB ve 128 GB microSD kartlı seçeneğin satıl fiyatı ise 72.99 dolar.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/27/anbernic-rg35xx-plus-handheld-console-launched/







  • Bu 5 bin ya da 10 binlik oyun listesine nasıl ulaşılıyor acaba? Tanıdık oyunlar varsa, sıkıcı seyahatlerde ya da misafirliklerde ufaklığı oyalayabilir. Bu tarz cihazlar için fiyatı iyi gibi. Yani laptoba yakın fiyatlara kalkıp lenovo, asus falan almam zaten. Hani öyle olsa üstüne biraz daha ekler laptop alırım en azından her işi görür.

  • super mario bütün serisileri ile metal slug hediye olarak gelse güzel olur. :)

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Şimdi biraz reddit'te arattım da bu cihaz epey popülermiş zaten. Bir çok giriş orta, eski, yeni konsol serileri oyunlarını açabiliyormuş.

    Ama Türkçe'ye çevireyim, epey ilginç bir detayı da varmış.

    quote:

    RG35XX satın alırsanız -

    Stok SD kartlarını kullanmayın

    Stok işletim sistemini kullanmayın

    Stok ROM'ları kullanmayın

    Birlikte gelen MicroSD kartlardan hiçbirine güvenmeyin, arızalanırlar. En ucuz seçeneği satın alın (tek 64GB Kart) Atın ve kendi saygın markanızı satın alın ve üzerine GarlicOS koyun.

    Stok ROM'lar o kadar da iyi değil, bazıları yanlış dilde, bazıları rom Hack'leri, hatta bazıları düzgün çalışmıyor, stoktaki Pokemon oyunlarında sorunlar var ve Mario oyunları yok. Google Tiny Best Set: GO (arşiv.org'da), özellikle GarlicOS üzerinde çalışmak üzere seçilmiş ve 16-128 GB Kartlara sığacak seçeneklere sahip, Seçilmiş Romlardan oluşan bir koleksiyona sahiptir.


    demişler. Yani öyle hop aldım kullanayım yapmayın diyorlar. Temiz bir sd kart alıp, yeni işletim sistemi kurup, bilmemnerelerden oyun setlerini indirin falan diyor.

    Bu yeni plus versiyonu ile önceki versiyonun fps karşılaştırmaları da var. Misal normal versiyonunda 40 fps alan oyun, plusta 60 falan alıyormuş.





  • Buna pokemon yükeleyip oynayabiliyor muyuz ya ?

  • daha önceden kullanmayanlar için bilgi webden oyun indirip yükleyebiliyorsunuz. Hali hazırda oyun dolu geliyor.

  • Teknoloji öyle ilerledi ki hakikaten herşeyi müthiş şekilde çalıştırmak mümkün.

    Sadece çözünürlük biraz fazla düşük geldi birde gameboy çok ergonomik değil gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu cihaz hoşuma gitti ama bunlarla ilgili hiç bir bilgim yok, beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

    - oyun yükleyip oynanabiliyor mu?
    - televizyona bağlanıyor mu?
    - kendi içindeki oyunlar yeterli mi?
    - araştıracağım kaynak sayfa var mı ?

    şimdiden teşekkürler . . .

  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    1-) Evet
    2-) Evet
    3-) Değişir, aldıktan sonra SD kartı ve cihazın romunu mutlaka değiştirin diyorlarmış, oyun setleri indirilebilir olduğundan içindeki oyunlar pek önemli değil. Eğer Pokemon ve Digimon seviyorsanız en az 1 yıl oyun indirmenize gerek kalmayacak diyorlar.
    4-) Reddit'te büyük bir sayfası vardır ihtimalle, inciği boncuğu her şeyi yazıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Kasım 2023; 12:11:01 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Ben de var bu aletin ilk çıkanlarından.
    İnternette ps1 rom, atari game, nes game, emulatorgame felan arat milyon tane oyun var, 5000 tane yazması önemli değil, 64 gb a kaç bin tane oyun sığar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    https://wagnerstechtalk.com/rg350tips/

    Ben burayı çok kullanmıştım bendeki rg350 için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Zaten emülatör oyunları oynatacak, doğal çözünürlüğe yakın olması scaler kullanma gereksinimini ortadan kaldırır ki el kadar bir cihazda performans için önemli diye düşünüyorum.

    220ppi civarı piksel yoğunluğu piksellerin gözle görülebilir kılar fakat eski nes oyunlarıdan bazıları zaten buna göre tasarlanıyordu, bu durum bazı oyunlarda daha keskin görüntü avantajı sağlayabilir.

    Scaler kullanıldığında böyle dertler kalmıyor tabiiki fakat yanlış bilmiyorsam kaynak tüketimini çok ciddi oranda arttırıyorlar ki ucuzluk için tasarlanan bu kadar basit bir socda her oyun için yeterli işlem kapasitesinin olduğunu sanmıyorum.

  • teşekkürler . . .

  • Aliexpressde black Friday kuponu oyun puanlariyla falan 2500 tl civarına geliyordu vergilerden dolayı. Oldukça iyi bir ürün yapmışlar da anolog eklememeleri yüzünden vaz geçtim. Bunun yerine Powkiddy Rgb30 aldım 3000 e geldi daha üst makine. Kuponsuz 3500 civarı gerçi şimdi baktım da rg35xx plus da Kuponsuz o paraya çıkmış. Ürünün yarısı kadar vergi veriyoruz şaka gibi. %30 kdv+%20 ötv yüzünden.


    Ugrasmamak adına güzel bir ürün bu. İlk sürümü amazonda 2000 e geliyor tabii daha düşük işlemci, ram ve bataryası ile birlikte. Wifi da yok onda.

    Bu arada içinde 10000 oyun yüklü diye başlık atmak ilginç olmuş. Bu tarz el konsollarının en ucuz modelleri hariç hepsinin içinde yanında seçtiğiniz kart boyutuna göre oyun vardır zaten. 64 gb olursa 5-10 bin civarı oluyor. 128-256 olunca genelde üstüne fazla boyut istediği için psp, psx, dreamcast romlari ekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 29 Kasım 2023; 13:52:3 >




  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Tam aksine stok rom tavsiye ederim rg351v kullanıcısı olarak en stabil çalışan yazılım üzerindeki stok surum diğer bütün custom fwleri denemiş biri olarak bir emulatorde yüksek verirken diğer emulatorde düşük fps veriyor stok sürümde ise nerdeyse çoğunda verebileceği max fps veriyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışında olsam alırdım 70 birim para sonuçta...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ürünün indirimi bitti. Black Friday de geçti kargo dahil 3500 tl civarına geliyor artık. 🤦🏻‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küçükken hep böyle bir şeyim olsun istemiştim fakat tetristen öteye geçememiştik. Şimdi biraz baktım baya güzel grafikli sayılabilecek oyunları dahi oynayabiliyormuşsunuz. Nostalji açısından, çocuklar için veya yolculukta falan vakit geçirmelik olarak çok güzel duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondandan geçen hafta aldım bu aleti ama biraz hayal kırıklığına uğradım. İçinde hiç mario oyunu yok. Sanırım nintendo el atmış ve kaldırtmış. Asıl istediğim mario nostaljisi yapmaktı. Başka alan oldumu bu konsoldan?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meh, yani fiyatı avrupa ve ABD düzeyinde abartılı değil ama bu kur durumunda TR'de -hele hele mariolar vs yokken- worth mu ? Sanmam.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.