Şimdi Ara

=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
15
Favori
63.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    sağlam güvenilir bir satıcı tavsiye edebilir misiniz rica etsem. kuponla sahler marka paspas almayı düşünüyorum n11, gg veya kuponla alabileceğim bir siteden. satıcılara pek güven olmuyor :)
  • konunun genelini okudum, genelde rizline ve replax çok beğenilmiyor ama aracıma uyumlu sadece bunları bulabildim. ikisi arasında karşılaştırma yapabilecek olan var mı acaba?

  • UnchaineD kullanıcısına yanıt

    hocam poloda alt ve üst kademeler var. alt kademede kullanılması için alt kademe yazanı alacağız da oldu da üste çıkarmamız icap etti kademe bölme tahtasını sığmıyor mu yani noluyor? en altta linki verdiğim üründe başlıkta alt bagaj yazıyor, açıklamasında üst ile uyumludur demiş. bazı yerde kademe bölme tahtasını çıkarıp stepnenin üstüne koyuluyor gibi anladım. bu kadar zor mu bu ya anlamadım bi şey.


    alayım, kademe tahtası yerinde takılı ve alt yani derin olan ayarda iken kullanayım istiyorum. tahtanın üstünde dursun yani. ve tahtayı alta üste kademe kullanırken havuzu rahat kullanabileyim. şu sahler işi mi görür sanırım alt bagajı seçeceğim;


    https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/sahler-45d-paspas-nyf-bagaj-havuzu-araca-ozel-paspas-seti-P455073447?vat=CAR&vyil=2020&vbd=Volkswagen&vmd=Polo






    https://urun.n11.com/bagaj-havuzu/volkswagen-polo-6rbagaj-havuzu-4k-kokusuzalt-2009-2017-P272383798





  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Koltukları eğiminden dolayı alt havuz üste sığmaz.

    =ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ benim aracın bagaj böyle. Polo 6r
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

    o ara bölme tahtası o şekilde bagaj kapalıyken duramıyor sanırım. ara bölme tahtası alt kademede kullanıp üzerine havuz paspası koymak istiyorum ben. yani bagaj en büyük alanda kullanılacak ve havuz paspasta koruyacak. bu şekilde ara bölme tahtası havuz paspasının üzerine gelince mantığını anlayamadım. direkt stepnenin üzerine koyuluyor böyle herhalde. havuz paspasın üzerinde ara bölme tahtası olacak sonuçta böyle değil mi?. üzerine bi şey koymak istesen tahta üzerine koymak zorunda kalacaksın. ben mi bi şey kaçırıyorum. o ara bölme tahtası hep o şekilde mi duracak ya da

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Ara bölme tahtası alt kademeye inemiyor. Satmak için fotoğraf çektiğinde görünsün diye o şekilde tuttum. Gerçi sonradan alt kısmı avadanlığa çevirdim. Alet edavat örtü filan hep orada. Temiz görünüyor böyle

    Acaba alt havuzun altını mı soruyorsunuz? Onun altında kontraplak var stepnenin hemen üstünde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 15 Nisan 2021; 12:6:36 >
  • ben ara bölme tahtası alt kademede dursun üstüne de havuzu koyayım diyorum ki maximum bagaj olarak kullanayım hocam, derin olsun yani alan açılsın. üstüne de havuzu koyarım en fazla alanı her zaman kullanırım böylece.


    ara bölme tahtasını üst kademede kullanıp arada kalan kısmı araç ile ilgili ıvır zıvır için avadanlık olarak kullanmakta mantıklı. dediğiniz gibi temiz gözükür hem.

    ara bölme tahtası üst kademede iken kullanmak için üst bagaj olarak alıyoruz değil mi?

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Tahtanın üstüne havuz alacaksanız üst bagaj havuzu almanız gerekir
  • tamamdır hocam sağolun. alt kısımda stepne üzerini avadanlık olarak kullanmak için ayrı havuz mu daha sağlıklı yoksa marangozdan kontraplak mı kestirmek sizce?

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Para varsa alt havuz iyi olur. Kontraplak arada temizlik için sök tak yaparken kırılabilir. Açıkçası aklıma pek problem gelmiyor kontraplak ile ilgili.

    Ancak alt havuz kurban bayramında epey işimi gördü, bölme tahtasını söküp kullandım. Bunu da göz önüne alırsak ben alt havuz al derim. Bölme tahtası kurban eti gibi ağır şeyleri taşımaz kırılabilir altını doldurup desteklemezseniz.
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

    o zaman tam da bu kurban mevzusu gibi işler için alt havuz hocam. çok sağol yardımın için.

  • İyi akşamlar

    Audi A4 için 3 paspas buldum,sahler 225 lira,vipoto nu ürettiği bir paspas 249 lira yine vipoto nun sattığı Alman malı kauçuk bir paspas 299 lira yalnız pedalların altını tam kapamıyor ve sol ayak için uzantısı yok.

    Hangisini seçmeliyim?

    .

  • Numan11111 N kullanıcısına yanıt

    Sahler kullanıyorum passat aracta cok memnunum.. Kaliteli paspas.. Vw serviside sahler satiyodu.. Ben dışardan almıştım gerci..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol en mantıklısı sahler gözüküyor.

  • Daha önce L.Locker,sonrasında Bod ve Rizline deneyimledikten sonra hem kalite hem de uyum açısından Sahler birçok araç için en iyi seçenek olarak öne çıkıyor.Bulabiliyorsanız önce Sahler,yoksa diğer markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 1 Mayıs 2021; 0:32:43 >
  • Civic HB için paspas önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Sahler alın,parasının hakkı ürün..
  • Halı bagaj havuzu tavsiye ederim. Daha premium bir hava katıyor. Standart naylon olanlara göre biraz daha pahalı ama çok şık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Geç oldu ama teşekkür ederim. Bugün elime ulaştı gayet kaliteli gözüküyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Polo'ya Sahler aldım, bagaj havuzu üst.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 17 Mayıs 2021; 9:45:9 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.