Şimdi Ara

Amazon ve kolaygelsin kargo siparişimi 8 gündür teslim etmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 Temmuz'da laptop aldım 2 adet. Bugün 21 Temmuz ve hala teslim edilmedi. 17 Temmuz Pazartesi kolaygelsin'e teslim ettiler. 18 Temmuz Salı günü kontrol ettim, dağıtıma çıkarıldı yazıyordu. Evde aileden birini nöbetçi koydum. Öğleden sonra dağıtımda yazısı teslim merkezinde olarak değişti ve tarih 19 Temmuz olarak değişti. Çarşamba sabahtan yine dağıtıma çıktı yazısı, öğleden sonra haritada 5 km yakınıma kadar geldiğini gördüm. Ama bir önceki gün gibi teslim merkezinde olarak değişti ve tarih oldu 20 Temmuz. Perşembe ve 21 Temmuz Cuma dağıtıma bile çıkarılmadı. Bu arada Twitter'dan etiketleyerek yazdım, şikayetvar.com'a hem Amazon hem de kolaygelsin için ayrı şikayetler açtım. İlgilendiler. Perşembe akşamı 21:30 gibi geç bir saatte kolaygelsin aradı. Ecem hanım ile görüştük. Özürler, Cuma kesin teslim edilecek, randevu oluşturalım falan yine teslim edilmedi. Şikayetvar'da açılmış aynı şekilde onlarca şikayet var. Yazık, Türkiye'de kaliteli çalışan her firmayı bozmakta üstümüze yok. Dünya devi İzmir'in Çeşme ilçesine 8 gündür bir siparişi getiremedi. Çok acayip. İptal etsem aynı fiyata alamam. Kredi kartının ilk taksiti geldi, sipariş gelmedi. Ne yapmak lazım bilemedim. Bu kolaygelsin iflas falan mı edecek nedir yani bu kadar vurdumduymaz olamazlar başka şekilde. Yeğenimin doğumgünü için hediyeydi bir tanesi ama geçti ve veremedik hediyeyi, abv diyorum. Amazon da bitti, asla alışveriş yapmam bir daha. Beğenmediğimiz hepsijet falan acayip iyi artık.







  • Sanırım bir sıkıntı var arkadaş kulaklık sipariş etti 1 haftadır beklıyor.

  • Bu sorun şuan çok büyük binlerce kargo sahiplerine ulaşmamış . Kolay gelsin şuan tamamen bitik
  • kolay gelsin kargo nedir ya.. mantar gibi türediler arkadaş.

  • Benim ürünüm kargoya bile verilemedi 13 gündür

  • Amazon'da ürün bakarken dikkat ettim, geçen hafta Çarşamba günü baktığım ürün Prime bile olsam 24 Temmuz 2023 Çarşamba günü kargoya verilir diyordu.

    Allah allah dedim bi sıkıntı var herhalde.


    Kolaygelsin'de ne sıkıntı var acaba.


    Kolaygelsin Ekol Nakliyat firmasının alt kuruluşu bu arada. O zordaysa Ekol de zorda demektir.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Kolaygelsin de sanırım bir sıkıntı yok...


    Amazon depolarda bekliyor ürünler çıkış yapmıyorlar.


    Amazon diyorki depodan sevk yapılmış kargonun gelip alması bekleniyor , KolayGelsin ' i arıyorum amazon'dan bize ürün yada talep gelmemiş diyor.

  • semin1907 S kullanıcısına yanıt

    İlginçmiş, Amazon'da ne sıkıntı var diye soralım o zaman  

  • Amazon kargoya vereli 8. günde, dağıtım aracını haritadan takip edip kendi arabamla arayarak gidip buldum ve araç başında teslim aldım. Yoksa daha teslim edilmezdi. Anladığım kadarı ile çalışan sıkıntısı var. Bir siparişim daha vardı ama o araçta değildi. Bir daha asla kargo firması seçeneği kolaygelsin ise çöp almam. Amazon müşteri hizmetleri yakında alışveriş esnasında kargo şirketinin seçilebileceğini söyledi. O zamana kadar alışveriş yapmam.
  • amazon çok sıkıntı kesinlikle ürün almayın ben değişim yaptım teslimat 23 eylül veriyor rezalet iptal edip paramıda alamıyorum tam fiyasko

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.