Şimdi Ara

Amazon Prime fiyatı Papara ile yarıya iniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 8 tl içinde insan uğraşmaz böyle şeylerle ya :) 4 tl kar edicem diye :)

  • Mağazalarda ve internette 2500-3000 TL arası satılan ayakkabıyı 1300 e aldım prime indirimiyle. Aldığım ürünün fiyatı düştü diye iki defa hediye çeki tanımladılar. Kullanmama rağmen oyun ve video hizmeti de cabası. Adamlar e ticarette ülkeye resmen sınıf atlattılar. Aldıkları her kuruş helal olsun.

  • Geçen gün aboneliğim ile ilgili bir sorun yaşadım ve Amazon müşteri hizmetlerini aradım. Abonelik ücretini Papara üzerinden yaptığımı, Ağustos ayının ücretinin keslidiği halde Prime üyeliğim ol adığını gördüğümü söyledim.
    Müşteri hizmetlerinden görüştüğüm yetikili bayan pek de yetkili değilmiş.
    Bana, Amazon un Papara ile ödeme kabul etmediğini, şirketin Papara ile anlaşmasının olmadığını söyledi. Araba farı görmüş tavşan gibi kalakaldım. 😃
    Amazon personelinin kahveyi azaltması lazım. Beynin de kana ihtiyacı var 😊
    Sorunu ödeme yaptığım kartı silip tekrar yükleyerek çözdüm. 3.5 TL iadesi ay başında hesabımda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 lira iade gelince Paris'e tatile giderler artık.


    Paparalara, indirimlere koşuyorlar da o indirimler nerden geliyor?


    Dünyanın işini yaptırıp az maaş verilen bir devirde karşılıksız şey mi olur diye düşünen yok.


    Kişisel verileri şirketlere satıyorlar, karşılığında 3-5 kuruş indirim veriyorlar.


    Verilerin gizliliği falan hikaye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Benimki 8 TL olarak kalsın. Vallahi 4 TL yapmaya utanıyorum. Zaten sürekli fiyatların arttırılmasi gerektiğini belirtiyorum. Amazon artık fiyatını yükseltsin. Herşeyin fiyatının 5-10 kat arttığı bir dönemde bunlar ısrarla fiyatları artırmıyor. Sanki fiyatını yükseltmemek için bizimle inatlaşıyor.
    Hocam para fazlalıği varsa burada rastgele birinin hesaba 5-10 katını ativer her ay. Rahatlarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank like card kredi kartı da %50 iade yapıyor. Sadece amazon prime'a da değil, netflix ve diğer platformlara da bu indirim aynı anda uygulanabiliyor. Her ay uygulamadan bu indirimi aktif hale getirmeniz yeterli. Sadece aylık 15tl ve yıllık 120 tl limiti var bu indirimin.

  • Bunları düşünmek yerine güzel bir iş kursan zaten hayatından bu küçük hesaplar çıkıcak. Oğluna daha iyi bir gelecek hazırlicaksın. 4 TL ile insan büyütülmez.

  • 8 TL için değer mi? Ben Netflix ve YouTube premium için kullanıyorum sadece şahsen. Haa paraya ihtiyacım yok çok şükür ama onlarda en azından birinde 20 lira diğerinde 13-14 lira karım oluyor. 4 lira için tanımlamaya değmez valla. 1 dolar bile değil. Oyunları beleş alıyorum sevdiğim yayıncılar her ay twich sütünden abonelik alıyorum bana yetiyor. 8 lirayı fazlasıyla çıkarıyorum zaten her ay. Helali hoş olsun. Haa ilerde 30-40 lira olur o zaman kullanırım ama 4 liraya şimdi Bi kutu sakız bile alınamıyor maalesef.

  • masaya çıkıp tepinin isterseniz, aktif 1 papara kullanıcısı değilseniz uğraşmayın yazık yani, 8 tl'ye bir şey mi kaldı adamlar kocaman hizmeti veriyor, sırf yarı fiyatı gelcek diye papara ile uğraşmazdım açıkcası. Ama aktif kullanıcıysanız uğraştırmayacaksa neden olmasın tabi.


    Exxen çöplüğüne selam olsun.

  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    o da var zaten papara'da. yarıya iniyor fiyat. bir de öğrenci planı kullanıyorsanız neredeyse bedavaya geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    yetkililer de orada bizim gördüğünüz yazıları okuyup ezbere cevap veriyorlar sanırım bize. iade konusunda bilgi edinmeye çalıştım ancak hiçbir şey hakkında bir bilgisi yoktu karşıma çıkan yetkili kadının.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MarcosDH M kullanıcısına yanıt
    faizden, kur alım satım farkından falan kazanıyorlar sanırım. papara döviz ve altın kurunu kafasına göre belirliyor. alım satım arasında uçurum vardı son baktığımda. bir de bazen gerçek kurla arasında beş tl gibi saçma sapan farklar oluyor. netflix, spotify gibi platformlarda da 15 20 tl indirim yapıyorlar her ay. açıkçası devletin bile sürekli veri sızdırdığı (büyük ihtimalle yalnızca isim soyisim verirseniz tc kimlik numaranız, annenizin babanızın tc kimlik numarası, varsa dayınızın soyadı yani annenizin kızlık soyadı ve adresinize kadar her şeyinizi ortaya dökebilecek insanlar çıkar burada) bir ülkede papara gibi bir bankaya kişisel verilerimi satıp her ay 20 30 lira tasarruf etmek hiç de içimi kötü hissettirmiyor. en azından üzerine para veriyor birileri. yemeksepeti gibi firmalar her ay kişisel bilgilerimizi sızdırıyor (veya satıyor). caydırıcı cezalar da verilmiyor bunlara. bizim elimize geçen kupon kodu, indirim gibi şeyler de yok. ee her şeyimiz zaten ortadaysa neden para kazanabileceğim bir platforma bilgilerimi satmayayım ki?


    bu arada papara resmi bir banka diye biliyorum. veri satışı falan olduğunu düşünmüyorum. birçok banka gençler için böyle indirimler sunuyor. güvenip güvenmemek kişiye kalmış artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

    Tamam işte ben de bunları diyorum. Yemeksepeti'nden Digitürk'üne kadar hepsi satıyor.


    5-10 lira indirim için kendini satmayı çok iyi bir şeymiş gibi görebiliyor insanlar, mesele bu. Bu kadar mı açız fakiriz sefiliz?


    Anormal şeylerin bu kadar normalleştirilmesi, "Aman canım nolcak devlet de sızdırıyor" denebilmesi, bunlar çok tuhaf işler. Kötü şeylerin iyi bir şeymiş gibi değerlendirilmemesi gerekir.


    Google Play Store'da uygulama yorumlarına bakıyorum bazen. İnsanlar uygulamayı indirirken "Verilerimin paylaşılması karşısında dava açacağım" falan yazmışlar. Yani trajikomik işler. Cebinde taşıdığın Android'li iOS'lu telefon zaten bir takip ve veri paylaşım cihazı, sen o uygulamayı indirsen ne olur, indirmesen ne olur?  


    Eski bir CIA ajanı mıdır nedir, birisi şöyle bir laf etmiş: "Eskiden insanları takip etmek, özel verilerine ulaşmak için çile çekerdik, şimdi herkesi kendi rızalarıyla takip ediyoruz"  


    İnsanların sırf para ve gösteriş için, bütün özel hayatlarını ve özel verilerini internette yaydığı bir dönemde, kendilerini kötü hissetmemeleri çok anormal bir durum. Toplumsal yozlaşmayı yansıtıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 19 Ekim 2022; 11:20:6 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.