Şimdi Ara

Amazon Fr Klavye Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba daha önce hiç alışveriş yapmadım fakat klavye almak istiyorum sadece bu satıcı Türkiyeye gönderiyor iso yani 105 tuşlu klavyeyi bu da demek oluyor ki Türkiyede normal klavyeler gibi kullanabilirim. Benim sormak istediğimhttps://www.amazon.fr/Das-Keyboard-Ultimate-Layout-Clicky/dp/B00KA4H8MO/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=ATRDKIXG8BGKU bu ürünü nasıl alabilirim Fransızca olduğu için bir problem yaşar mıyım yardımcı olur musunuz lütfen... Eğer Ankara'da bu işi bilen varsa yanına gidip öğrenebilirim..







  • amazon.fr üye olun ve standart sipariş aşamaları ile tr ye sipariş verebilir siniz. EUR 22,99 kargo ücreti çıkıyor. 75 euro üzerine klavyenin kargo ücreti hariç tuttarından extra %20 vergi gözükmedi ama vergiyi kapıda da tahsil edebilirler. yani size kabaca 211,79+22.99+42= 277 euroya gelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 20 Kasım 2016; 15:0:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    amazon.fr üye olun ve standart sipariş aşamaları ile tr ye sipariş verebilir siniz. EUR 22,99 kargo ücreti çıkıyor. 75 euro üzerine klavyenin kargo ücreti hariç tuttarından extra %20 vergi gözükmedi ama vergiyi kapıda da tahsil edebilirler. yani size kabaca 211,79+22.99+42= 277 euroya gelebilir.

    Üstad merhabalar, üye oldum 22,99 kargo ücretini de öderim problem değil buraya kadar anladım her şeyi fakat extra % 20 vergi gözükmedi dediniz normalde araştırdığıma göre 75 euro ve üzerine vergi çıkar dediler siz de sağ olun benim için bakmışsınız ve vergi çıkmadı dediniz... Buraya kadar tamam ama vergiyi kapıda tahsil etmeniz gerekebilir dediniz burayı hiç anlamadım benim ne fransızcam var ne de ingilizcem var bana bunu açıklayabilir misin lütfen




  • rehberciyiz1907 R kullanıcısına yanıt
    amazon gönderileri tr girdikten sonra genelde yurtiçi kargo ile geliyor. yurt içi kargo elemanına ödersiniz. yabancı dile gerek yok yani :). ama kapıda vergi ödeme olayı hiç gelmedi başıma ayrıntıları bilemiyorum. ayrıca şu sıralar amazon.de de 50 euro üzeri tr ye de kargo ücretsiz ve bir miktar indirim var. klavyeyi bir de amazon.de den aratın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 20 Kasım 2016; 15:44:14 >
  • Yani Türkiyeye girerken vergi parası ödenmemiş diye geri gönderilmez öyle mi ? Ya da bana hiç haber verirler mi böyle bir problem var diye Türkiyeden ararlar mı ? Eğer dediğiniz gibi ise çok iyi bu arada üstad orada 104 tuşlu olanlar var 105 tuşlu olanı türkiyeye göndermiyor sadece Fransada bir firma gönderiyor sanırım amazon değilde kişi gönderiyor anladığım kadarıyla
  • Geri göndermezler sanıyorum ama emin değilim, yalnızca yasaklı mallar (bazı kimyasallar,sim kart girişli cihazlar vs.) geri gönderilir. İsterseniz durumu bir de alttaki başlığa yazın tecrübesi olan arkadaşlar çıkabilir.

    https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/mpage_2534/tm.htm
  • Fransızca klavye ile q klavye farklıdır. Yerlerini değiştirip kullanabilir misin ben bakmadan yazıyorum önemli değil desende ileride canını sıkar bu google resimlerden fr klavyeye bak ona göre karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.