Şimdi Ara

Alternatif Bakış Açıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Alternatif Bakış Açıları


    Şimdi size:

    Gelişim Genel Kültür Ansikl., cilt: 5, Sayfa: 10, Resim: 1

    1- Evrim Kuram'ının kime ait olduğunu ispat edeceğim.

    2. Da Vinci Şifresi kitap'ına göre KUTSAL KASE, Kutsal HAÇ ve Kutsal KADEHİ de göstereceğim

    Bu resim 800- 900 yıları arasında, Cabir İbn HAYYAN tarafından KAN molekülü (sperm'deki karabaş denen molekülün) analizinin sonucudur.

    Resimde:
    1. Bitki çiçek açmış. Dişi kuş ayakları ile taşıdığı sporları çiçekle buluşturuyor.

    2. Dişi kuş, çiftleşmeye hazır ve arkasında erkek kuş. O da çiftleşmeye hazır.

    3. Sağ alt köşede de insan resmi var.

    4. Dişi ve erkek kuşların altında DENEY masası ve onun üzerinde bir kap. Kapın içinde bir sperm var.

    5. Masanın altından resim çif çizgi ile ayrılmış.

    -Yani bitki, hayvan ve insan (Evrim Kuramı)

    Masanın sol tarafında Cabir İbn Hayyan bitki, hayvan ve insan sperm'ini, ocakta cam imbikte ıstıp buharlaştırıp damıtıyor. Bulduklarını da çizginin altında açıklıyor.

    1. Ateşin altında dört şekil görüyorsunuz. 1. Adenin, 2. Timin, 3. Sitozin, 4. Guanin.
    -Adenin, Timinle birleşerek bir çif oluşturur ve ERKEKLERİ yaratır. Sitozin, Guaninle birleşirken bir çif oluşturur ve Dişileri yaratır.

    2. Çiçeğin altında Kan molekülünün yarısı var. Da Vinci Şifresi Kitap'ı, sayf: 265 de erkek ve dişi için çizilen orjinal ikonların aynısı molekülün içinde var.

    -Da Vinci Şifresi Kitap'ı, sayfa: 182, 5. paragraf

    SANGREAL mi? FRANSIZCADAKİ sang ya da İSPANYOLCADAKİ sangre kelimesiyle bir ilgisi var mı? Yani KAN?

    Langdon başını salladı. SANGREAL'in bel kemiği KANDI...

    ... "Sophie, SANGREAL kelimesi çok eski bir kelimedir. Yıllar içinde bir BAŞKA DEYİŞE DÖNÜŞMÜŞTÜR... daha moderen bir kelimeye (Kutsal KASE'ye). Sana günümüzde KULLANILAN ismini söylediğimde, bildiğini anlayacaksın. Aslında, dünyada yaşayan herkes SANGREAL (Kan molekül)'in hikayesini biliyor."

    ..."Sadece ondan 'KUTSAL KÂSE' diye BAHSEDİLMESİNE ALIŞKINSINIZ o kadar."

    Sayfa: 183
    ..."Kutsal KASE, Sangreal (Kan molekülü) kelimesinin gGERÇEK MANASIDIR...

    ..."Evet, ama SANGREAL (Kan molekülü) Belgeleri KUTSAL KÂSE hazinesinin sadece yarısı. Geri kalanı (Kutsal HAÇ ve Kadeh) Kâse ile birlikte gömülü...

    Sayfa: 189
    ... Eşit kollu haç (Adenin + Timin 1. kol, Sitozin + Guanin 2. kol) denge ve uyum sembolüydi ama aynı zamanda TAPINAK (değil, TAPINAN) Şövalyeleri'ni simgeliyordu. Üzerine eşit kollu kırmızı haçlar işlenmiş beyaz tunikli Tapınak (Tapınan) Şövalyeleri resimlerini herkes görmüştü. Aslında Tapınakçılar'ın HAÇININ KOLLARI UÇLARDA BİRAZ GENİŞLİYORDU ama yine de eşit uzunluktaydılar.

    -Kase'nin KAN molekülü olduğu açıktır. İri kuşun kuyruğunun altından inen çift çizginin altında, Kasenin içindeki HAÇ'ın büyütülmüşünü ve Da Vinci Şifresi kitap'ındaki açıklamaları ile uyum halindedir. Adamın dizlerinin alt tarafında da Kutsal KADEH var.

    -Bunlar Çiçeğin altındaki KAN molekülünün, yani KÂSE'nin içindekiler. Ama, HIRİSTİYAN dünyası bir KÂSE arıyorlar. Oysa gerçekte bir molekül bölündüğü zaman, iki KÂSE ortaya çıkar! İşte İKİNCİ KUTSAL KÂSE de iri kuşun altındadır. Bu da çizgilerle bir bölüm olarak anlatılmaya çalışılmıştır.

    Bu resimde, Kan molekülünün (2. Kutsal KÂSE'nin) sol tarafında DNA sarmalını görüyorsunuz. Onun altında küçük kuşun altında da sekiz (8) adet GEN'i görüyorsunuz.

    Genlerin altındaki çizginin tam altında, tersten üç harf ( P I T), yani T I P kelimesini bir ASLAN parçası yazmış.

    Soldan küçük kuşun gagasının altında KUŞLARDAKİ Kutsal HAÇI görüyorsunuz. Onun altında keçi gibi hayvanlardaki Kutsal haçı önünde görüyorsunuz. Sol köşede ay'ı görüyorsunuz. Onun üstünde de onlara ait Kutsal HAÇI görüyorsunuz. Onunsağıda Selvi ağacını görüyorsunuz. onun sağındakiler de bitkilerdeki kutsal haçı gösteriyor.

    Dikkat ederseniz, Bitki, Hayvan ve insanlardaki Kutsal HAÇ denen, Adenin + Timin'in yarattığ erkelerin simgeleri var. Ama DİŞİLERE ait tek bir sembol var. O da AY!

    Bugün, gözümüzün göz bebeği olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi veya Boğaz içi Üniversitesindeki araştırma bölümünde bu DENEYİ tekrar ıspatlayacak ilim adamlarından yoksun muyuz?







  •  Alternatif Bakış Açıları
  •  Alternatif Bakış Açıları

     Alternatif Bakış Açıları
  • Bu sayfadaki resim ne anlatıyor?
    Şekil- 21 Ehecatl ve Chalchuitlice arasındaki GÜNEŞ haçı mı Su Tanrıçası mı?

    Birtürk'e ait resimin açıklanması ise hamileliğin anlatımı

    Resimi altan yukarıya doğru okuyalım
    Kadının ayağının altında bir adet BÖBREK var. Böbreğin önünde bir HÜCRE var. Böbreğin içinde iki sperm var. 3. sperm de böbrek kanalı ile hücreye bağlanmış. Yani hücre bir sprem hücresidir. Onun karşısında da aynı şekiller var. Böbrek kanalları penise bağlanmış. Kadına altan saplanmış penis ve kertik başını görüyorsunuz. Penisin solunda, rahime fışkırmış meniyi, meninin içinde spermleri gösteriyor. Yine bir yumurtaya, bir spermin girişini gösteriyor. Kadının yatış şekli de hamile kalmak için alınan pozisyondur. Kadının iki eli hizasında yükselen şekil de kadının hamileliğini anlatıyor. Yükselen kısımda spermin,rahi kanalında ilerlerken değişime uğradığını gösteriyor. Yükselen iki çizginin üst tarafında sağılı sollu, kadın rahminde duyarlı olan 10, 12 cm.lik kıkırdak doku gösteriliyor. Bu dokudan sonra kadında bulunan kolonları gösteriyor. Kadının elinin hizasında 5 yuvarlak var. Hücre çoğalması (hücre topunu) anlatıyor. Onun sol tarıfında marulayı görüyorsunuz. 5 yuvarlağın üstünde de emberiyoyu gösteriyor.

    Resimden anlayanları ve TIP adamlarını bu resimi okumaya davet ediyorum!




  • SEKKARA BASAMAKLI PİRAMİDİ. Bu piramit İmutbes tarafından, kral Djoser için yapılmıştır. mı?

    O zaman alttaki resimle karşılaştırın. Bu resim uzay mekik'i fırlatma rampası. Altaki resim ise FÜZE ve RAMPASI. İkisi arasındaki büyüklük farkını düşünerek, düşünün.

    -Füzenin oturduğu masayı ve Sekkara rampasındaki seppayı düşünün! Demir kulenin arkasındaki beton stunu, Sekkaranın sutunları ile karşılaştıralım. Füze rampasının alt kısmındaki çzgileri aynen Sekkarada da görüyorsunuz. Sekkara sutunlarına destek duvarlarına benzer duvar füze rampasında da var. Demir aksam beton sutuna monte edilmiştir. Sekkara sütunlarında da demie aksamın sütonlara bağlantı kelepçelerinin izleri var!

    Elimizde SEKKARA'ya ait bir resim var!

    Kur'an'ı Kerimde ne var?

    MÜDDESSİR SURESİ
    26. Onu SEKAR'a fırlatacağım.
    27. Bilir misin nedir SEKAR?
    28. Ortada birşey bırakmaz, hiçbirşeyi görmezlik etmez o.
    29. İnsan için tablolar/levhalar/EKRANLAR da sunandır o!
    30. Üzerinde ONDOKUZ vardır onun.
    31. .."Allah bununla neyi ÖRNEKLENDİRMEK istiyor?"... Bu, insan için BİR ÖĞÜT VERCİ ve DÜŞÜNDÜRÜCÜDEN başka şey değildir.

    35. Ki o gerçekten en BÜYÜKLERDEN biridir.
    36. İnsan için bir uyarıcıdır.

    41. Suçlular hakkında;
    42. "Sizi SEKAR'a sürükleyen nedir?"

    47. "Nihayet, TARTIŞILMAZ ve KARŞI çıkılmaz bilgi önümüze dikildi."

    52. İçlerinden her kişi de istiyor ki, kendisine açılıp saçılmış sayfalar verilsin.

    BELED SURESİ
    20. Bunların üzerine KİLİTLENECEK bir ATEŞ gelecektir!

    LEYL SURESİ
    14. Ben sizi KÖPÜREREK YANAN bir ATEŞE karşı uyardım!

    HÜMEZE SURESİ
    8. O, onların ÜZERİNE KİLİTLENECEKTİR!
    9. Uzatılmış SUTUNLAR arasında...




  • Şunları tane tane tek tek sırayla karıştırmadan vb izah etsen belki birşeyler anlayacağız ama böyle olmuyor. Üst konuda da aynısını yapmışsın. Zaten karma karışık şeyler söylüyorsun ima falan da yapma hangisi ima hangisi gerçek ne anlatmaya çalışıyorsun belli olmuyor. Büyük harfler küçük harfler ünlemler vsvs Da vinci den yaptığın alıntıdan da ne anlamamız gerektiğini yazarsan sanırım baya birşeyler olucak.

    Hatta resmi paintte çizgilerle bölerek burda bu var burda şu var şeklinde açıklarsan daha iyi olur.

    Sonrada iddia nın ne olduğunu netçe ortaya koymanı arzu ediyorum.

    önce iddia nı ortaya kymalı sonra neden böyle düşündüğünü açıklamalısın. Daha anlaşılır oluyor
  • Hz. Meryem in Hz. Isa'yi klonlama sonucu dugurmasi yani bi babaya ihtiyac olmadan. Gunumuzde insan eliyle yapilan kolanlama. Hz. Isa'nin dogumunda araci olmadan Allah tarafindan yapildi. Bunu o devirde aciklayamayan hristiyanlarda Hz. Isa yi Tanri'nin oglu olarak kabul ettiler cunku bakire bir insanin cocuk dogurmasi olasi bir sey degildi...Bu da baska bir yorum...
  • 2. Sarı rekli resim

    1. Evrim Kuramının gerçek belgesidir!

    2. Da Vinci Şifresi Kitap'ına ait KUTSAL KASE, HAÇ ve KADEHİN belgesidir!

    1. Evrim Kuramı

    -Resimde: Bitki, Hayvan ve insan var! Kuşun konduğu çiçeğin altından çift çizgiyle resim ikiye bölünmüş. Çizgilerin üst kısmında:

    Bitki çiçek açmış üstünde dişi kuş ayaklaryla taşıdığı sporları çiçekle buluşturmuş. Dişi kuşun arkasında erkek kuş. İkisi arasında penis mi dersiniz, sperm mi derseniz o var. Onun altında koyu çizgi: Çiçek açmış bitkinin çiçekli kısmını ve kuşları Cabir İbn HAYYAN'ın başı ile bağlamış! Bu koyu çizginin altında da bir DENEYİN yapıldığı masa var. Sağ alt köşede de insan var!

    Cabir; bitki, hayvan ve insan sporlarını toplamış. Yaktığı ateşte bunları CAM İMBİKTE ıstıp buharlaştırıp damıtıyor. Damıttıklarını da çizgilerin altındaki bölümde açıklıyor!

    -Ateşin altında dört (4) şekil görüyoruz!
    1. Adenin, 2. Timin, 3. Sitozin, 4. Guanin. Adenin + Timinle birleşerek bir (1.) çift oluşturur. Sitozin + Guanin ile birleşir ve bir (2.) çift oluşturur. Bie sperm veya spor demek bir KAN molekülü demektir! İri kuşun altında KAN molekülünün yarısı vardır. Diğer yarısı, çiçek açmış bitkinin altında dır.

    KAN molekülünün yarısı KUTSAL KASE'dir! (Da Vinci Şifresi kitap'ındaki verilerle karşılaştıracağız)!

    DA VİNCİ ŞİFRESİ
    Dan Brown
    53. Basım

    Sayfa: 182

    ...sırrın tümü tek bir isimle biliniyor...SANGREAL...
    -SANGREAL mi? FRANSIZCADAKİ sang ya da İspanyolcadaki SANGRE kelimesiyle bir ilgisi var mı? Yani KAN?"
    ...SANGREAL'in bel kemiği KANDI ...
    ..."Sophie, SANGREAL (KAN) kelimesi çok eski bir kelimedir. Yıllar içinde bir başka DEYİŞE DÖNÜŞMÜŞTÜR... daha modern bir kelimeye," Durdu. "Sana günümüzde kullanılan ismini söylediğimde, BİLDİĞİNİ anlayacaksın. Aslında, dünyada yaşayan herkes SANGREAL (Kan molekülün)'in HİKÂYESİNİ biliyor."

    .."Sadece ondan 'KUTSAL KÂSE' diye BAHSEDİLMESİNE ALIŞKINSINIZ, o kadar."

    Sayfa: 38
    ..."KUTSAL Kâse SANGREAL (KAN) kelimesinin GERÇEK manasıdır. Deyim, (Kahrolası) Fransızcadaki SANGRAAL kelimesinden türüyerek SANGREAL şeklini almıştır.

    "Evet, ama Sangreal (KAN, KÂSE) Belgeleri Kutsal KÂSE (Kan molekülü) hazinesinin sadece yarısı (resimdeki molekülün iki parçasından birincisi, çiçeğin altındaki Kase) Geri kalanı KÂSE (Kan molekülünün diğer ikinci yarısı: resimde iri kuşun altındaki KUTSAL) kase ile birlikte gömülü...

    Sayfa
    ...Tapınak (Bir binada toplanıp sözde ibadet edenler, TAPINANLAR, put peresler) Şövalyeleri'nden bahsederken, bu anahtarın üstünde TARİKAT MÜHRÜNÜ taşımasının yanı sıra, SİON (Siyonistler) TARİKATI'yla daha derin bağa sahip olduğunu fark etmişti. EŞİT KOLLU (1. çift: Adenin + Timin, 2. çift: Sitozin + Guanin) HAÇ denge ve uyum sembolüydü ama aynı zamanda Tpınak (Tapınan) Şövalyeleri'ni (Fransızları) simgeliyordu. Üzerinde EŞİT KOLLU kırmızı haçlar işlenmiş beyaz tunikli Tapınak Şövalyeleri RESİMLERİNİ herkes görmüştü. Aslında TAPINAKÇILAR'ın (Havra, Kilise'cilerin) HAÇININ KOLLARI UÇLARDA BİRAZ GENİŞLİYORDU ama yine de eşit UZUNLUKTAYDILAR.

    Sayfa: 265 (son paragraf)
    Ona, "Bu sembol, erkek için çizilen orijinal ikonadır,"..
    -Bu sayfada verilen iki ikona: Biri erkeyi, diğeri dişiyi sembolize eder!


    Çiçek açmış bitkinin altındaki KUTSAL KÂSE (Kan molekül)'nin içinde bu sayfadaki İKONALARI göreceksiniz!

    İri kuşun altındaki Kan molekülü (Kutsal Kâse)'nün içinde de ("Evet, ama SANGREAL, Kan molekülünün Belgeleri Kutsal Kâse hazinesinin sadece yarısı. Geri kalanı KÂSE "kan molekülünün diğer yarısıyla" gömülü... ve gerçek anlamını açıklıyorlar), Kâse'nin solunda, DNA sarmal zinciri, onun altındaki küçük kuşun altında da seki adet GEN var. Genlerin altındaki çizginin altında da tersten TIP yazılı! T harfinin altında Kâsenin içindeki (orijinal ikonun) KUTSAL HAÇ'ın büyütülmüşü var! Kolları UÇLARDA BİRAZ Genişliyordu ama yine de eşit UZUNLUKTAYDILAR.

    Ateşin altındaki dört şeklin altındaki küçük kuşun gagasının altında: Kuşlardaki kutsal HAÇ. Onun altında Küçük baş hayvanlardaki kutsal haç. Onun altında bir terazi! Terazinin altında (yumurtanın karşılığı) AY! Terazinin diğer kefesinin altında büyük baş hayvan ve onun üstünde onlara ait Haç. Onların yanında da Selvi ağacı, onun da sağında bitkilere ait kutsal haç ikonaları görüyorsunuz!

    Terazi (denge unsuru)'nin sol kefesinin altında AY (yumurta) Tek olmasına karşılık, Sağ kefeye (denge unsuruna) ait bitki, hayvan ve insanlardaki kutsal haçın dengelenişi sembolize edilmiştir.

    Kutsal KADEH de, adamın dizlerinden aşığıda sembolize (penis) edilmiştir!

    Cabir ibn HAYYAN tarafından yapılan bu araştırm 881- 1000 yılları arasındadır. Cabir sözde aydınların dediği gibi MADENLERİ incelememiştir. Aksine bitki, hayvan ve insan sporlarını inceliyeyerk NİTRİKASİTİ değil, NÜKLEİKASİT moleküllerini bulmuştur!

    İZNİK, Nikaia AMENTÜSÜ, dinlerin harman edildiği değil bir din yaratıldığının bildirisidir! AMENTÜ DUASI, üç dinde de var mı, yok mu?

    Tek tanrıya, sevavi Din'e uymayı kabul edenler!




  • bişi anlamadıgımı belirtmek zorundayım. . . (cunku anlamaya çalışmaya erindim)
  • Ona bakarsanız İsa' nın ölüleri diriltmesi mucizesi de Narkolepsi Hastalığıyla ilgili olabilir.
  • birturk
    ANLATTIGIN KONU BAYA İLGİ ÇEKİCİ AMA BİE ANLAYABİLSEM
  • Beyler

    Bu resim Maya Kehanetleri Kitap'ından alınmıştır.
    Kitap Sınır Ötesi yayınlarından çıkmış.

    Sayfa: 117
    Şekil- 21 Ehecatl ve Chalchuitlicue arasındaki GÜNEŞ HAÇI. diye veiliyor.

    Sayfa: 113'te, Şekil 17- Chalchuitlicue, SU TANRIÇASI. diyor!

    Diyorum ki, Mayalar bir kadının çiftleşmesinden, hamile kalmasından itibaren ceninin ana karnında nasıl geliştiğini açık olarak bu resimle açıklamışlar! Spermden ceninin gelişimini ve rahimin neresinde, ne gibi değişim geçirerek oluştuğunu dünyaya açıklamışlar. Bu resimin alt kısmındaki iki hücreyi ve böbrekleri, böbrek kanallarını, kadının altındaki, kadına saplanmış penisin kertik başını, penisin soltarafındaki rahime fışkıran meninin rahim içinde yayılmasını ve kadın yumurtasının içine sporun (karabaşın) girişini göstermektedir.

    Bu resim, KADININ HAMİLE KALMASINI anlatmaktadır!

    Resimi bizlere aktaranlar ise Güneş Haçı veya Su Tanrısı olarak anlatıyorlar.

    Sizce bu resim neyi anlatmaktadır?

    Daha size nasıl anlatayım, bilemiyorum?

    Sarı resim sizce neyi anlatıyor? Siz bu resimlere baktığınız zaman ne görüyorsunuz, ne anlıyorsunuz?

    Bu resimler konusunda bir fikir edinemiyor musunuz?

    Sekkara piramidi resimi ile füze ve rampası resiminin, füzeyi ve demir aksamı kaldırmış olarak iki resimde benzerlik var mı yok mu? İsterseniz, nasa'nın mekik frlatma rampası ile karşılaştırın.

    Size, Sekkara piramidi denen yerin resimini sundum. Bu resim, kral Djoser'in mezarı mı, yoksa mekik frlatma rampası mı?
    Bunu resimleri karşılaştırarak ve mekik frlatma rampaları ile resimleri bilgileri de araştırarak karşıştırmanızı ve fikirlerinizi bekliyorum!

    KUR'AN'I KERİM'in bu konuda ne dediğini ayetlerini de yazdım!

    Sizlerin, bu konularda bir bilginiz yok mu?

    TÜRK!
    Ben Türk'üm diyen Türk'müdür, yoksa T.C. Vatandaşı mıdır?

    Bakın, Mustafa Kemal ATATÜRK, ne diyor?

    Bundan da birşey anlamadık sakın demeyin!


    "Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği, bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecelliyesine yüksek sahne oldu!

    Bu sahne en az YEDİ BİN SENELİK TÜRK beşiğidir! Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı, beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu, sonra onlara alıştı. ONLARIN OĞLU OLDU!

    Bugün o TABİAT oldu, şimşek, yıldırım, GÜNEŞ oldu, TÜRK OLDU! Türk BUDUR; yıldırımdır, kasırgadır, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR!"

    Türk oldu!
    Türk BUDUR!
    Türk, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR!

    Beyler, siz burada yazılmış olanlara giriyor musunuz?

    Büyük harfle yazdıklarıma dikkatinizi daha çok çekmek için yazıyorum.


    Sarı renkli resimi de, Da Vinci Şifresi kitapındaki KUTSAL KASE, KUTSAL HAÇ ve KADEH'le ilgili yazılı olan bilgileri ve kitap'da verilen bu konu ile ilgili orijinal ikonaları SARI RESMDE GÖSTERMEYE çalıştım. İkonaları aktaramadığım için sayfalarını yazdım. En azından bir kitapçıya gidip kitap'ı bulup, sayfadaki ikonalar ile resimdeki ikonaları karşılaştırmanızı istedim. İsterseniz sayfa numaraları ile yazdıklarımı da karşılaştırabilirsiniz.

    1- Üç maymun: Görmedim, duymadım, bilmiyorum mu?1
    2- Neden, nasıl, ne için mi?

    Sorularını kendinize soramuyor musunuz?




  • İri kuşun altındaki çerçevenin alt tarafında 8 adet GEN'i gördünüz. Bitki, hayvan ve insanlara ait bu genleri bir de çeşidine göre görelim!

    1. Soltaraftaki küçük kuşun gagasının altındaki gen, kuşlar Alemindeki (Al Em'indeki) GEN: 1
    2. Onun altındaki küçük baş hayvan resminin önündeki GEN, keçi, koyun, geyik vb. GEN: 1
    3. Sol köşede Ay (yumurta)'ın önüde öküz kafasının üstünde ki GEN, büyük başlarda GEN: 1
    4. Öküz başının sağ tarafında SELVİ ağacı, onun sağında bitkilerdeki üç çeşit GEN: 3
    5. İnsanlardaki (Kasenin, Kan molekülünün) içindeki GEN: 1
    ___________
    8 Ad. GEN

    Genler yeni mi keşfedilmiş ve Evrim Kuram'ı DarWin'e ait olabilir mi? Yalancılardan BİLİM- İLİM adamı olabilir mi?




  • Oradan gen, adenin, timin, sitozin gibi dna'yı oluşturan nükleikasitleri nasıl ne şekil çıakrttığınızı şekil üzerinde oklarla göstererek açıklayabilirmisiniz? Erkek ve kadın farkını oluşturan şey nükleik asitler değil x ve y kromozomları değil mi? Ayrıca bu bahsettiklerinizden evrim kuramı nasıl çıkıyor anlamadım. Anlattıklarınızdan sadece mayaların nükleik asitlerin farkında olduğu tezine ulaşıyorum ben.
  • Resim üzerine ok işaretlerini yapmayı bilmiyorum. Birinden yardım almam gerekiyor ama herkes de resimleri gördükten sonra kaçıyor.

    Gelişim Genel Kültür Ansikl. cilt: 4, sayfa: 14
    Şifrelerin Sırrı

    DNA molekülü, en güçlü optik mikroskopla dahi görülemeyecek incelikte uzun bir şerittir. Birbirine sarmal olarak dolanmış yan yana iki molekül zincirdir... Her kıvrımda, NÜKLEİKASİT bazlı kimyasal bileşiklerden birbirine bağlı BİR ÇİFT bulunur. Bu bazlar yalnız DÖRT tanedir: ADENİN (A), TİMİN (T), SİTOZİN (S) ve GUANİN (G), birbirinden farklı, ancak birbirini tamamlayıcı yapıları nedeniyle A yalnız T ile; S yalnız G ile birleşebilir.

    -Yine biyoloji ilmi diyor ki: Nükleikasit molekülleri olmadan ne hayat olur ne de devam edebilir!

    KUR'AN'I KERİM, ne diyor! (Kur'an'ı Kerim, din kitap'ı mı?)

    NEBE' SURESİ
    8. Sizi ÇİFTLER olarak yarattık! (1. çift: A + T, 2. çift: S + G. olarak!)

    KIYAMET SURESİ
    39. Nihayet ondan (karabaş denilen KAN molekülünden) İKİ ÇİFTİ (1. çift: A + T,) ERKEĞİ ve (2. çift: S + G) DİŞİYİ vücuda (bedene) getirdi!

    NECM SURESİ
    45. Hiç kuşkusuz, İKİ ÇİFTİ (1. Çift: A + T, 2. Çift: S + G), ERKEYİ ve DİŞİYİ yaratan odur (Alyuvar DNA molekülüdür)!

    46. Meni halinde (rahme) atıldığı zaman bir SPERMDEN (bir tek spordan)!

    ZARİYAT SURESİ
    49. Herşeyden (bitki, hayvan ve insanlardan) İKİ ÇİFT (1. Çift: A + T, 2. Çift: S + G) YARATTIK ki (insan olan) DÜŞÜNÜP anlayabilesiniz!

    A'RAF SURESİ
    52. Yemin olsun ki biz (Alyuvar DNA molekülü sarmal zinciri olarak) onlara, İLME UYGUN BİÇİMDE, ayrıntılı kıldığımız bir kitap GETİRDİK! İnanan (ilim eden) bir topluluk için bir kılavuz, bir rahmettir. O!

    Bak resim iri kuşun kafasının üstünden geçen iki çizgiyle bölünmüştür!
    Orta yerde bir deney masası, masanın solunda bir ocak ve ocakta Cabir İbn Hayyan Cam imbikte birşeyler ıstıp buharlaştırıp, damıtıyor! Bu adam neyi damıtıyor? Bu bölümde neler var? Bak ben resimi böyle okuyorum: Bitki çiçek açmış, dişi kuş ayakları ile taşıdığı bitki sporlarını çiçekle buluşturuyor! Kuşun dişi olduğu duruşundan belli ve arkasında erkek kuş çiftleşmeye hazır. İkisi arasında, soldaki kuşun ayaklarının altında boynuzlu yaratığın önündeki resim kuşların altındaki resimle aynı!

    Ateşin altında 4 şekil var! Adenin, Timin, Sitozin, Guanin!
    Bilim ve Kur'an ne diyor, yazdıklarımdan hatırla!

    Çiçeğin sağ tarafındaki yazıların altında bir KASE var! Kasenin içindeki şekiller, Da Vinci Şifresi kitap'ı, sayfa: 265 te ORİJİNAL İKONALAR olarak verilmiş! Diğer bir açıdan bu, Hıristiyan dünyasının arayıp bulamadığı KUTSAL KASE dir!

    Yine kitap (Sayfa: 189, son paragrafta) da, EŞİT KOLLU HAÇ denge ve uyum sembolüydü ama aynı zamanda TAPINAK (değil, bir binayı tapınak edinip TAPINAN) Şövalyeleri'ni (din adamlarının ileri gelenlerini) SİMGELİYORDU! Üzerlerine EŞİT KOLLU KIRMIZI HAÇLAR işlenmiş beyaz tunikli TAPINAK (Havra, kilise) Şövalyeleri (papa ve din adamları üzerinde) resimlerini herkes görmüştü. Aslında TAPINAKÇILARIN (Kilisecilerin) HAÇININ KOLLARI UÇLARDA BİRAZ GENİŞLİYORDU ama YİNE DE EŞİT UZUNLUKTAYDI!

    Şimdi tekrar resim'e dönelim. Kasenin içindeki sağ taraftaki HAÇ işaretini, iri kuşun kuyruğunun altından inen iki çizginin tam altındaki şeklin kullarına bak! Kollar uçlarda biraz geniş! Sağında ise insan resmi var. Yani insana ait. Şeklin sağ kolu: A + T erkekleri, Sol kol: S + G dişileri yaratır.

    Bunun solunda üç şekil var ve dördüncüsü bir selvi ağacı! Bu üç şekil bitki aleminde kutsal HAÇIN karşılığı oluyor!

    Selvi ağacının solunda boynuzlu bir hayvan başı var! Onun üstündeki şekil de, büyük baş hayvanlardaki KUTSAL HAÇ.

    Onun üzerinde de küçük baş hayvan ve önündeki şekil, küçük baş hayvanlarda kutsal HAÇ.

    Onun üzerindeki kuşun önündeki şekil de, kuşlar alemindeki kutsal HAÇ!

    Neden? Çünkü KUTSAL HAÇI taşıyanlar erkek.

    Ortadaki iri kuşun altında küçük kuşn da altında 8 adet GEN var! Resimde altaki KUTSAL HAÇ'tan sola doğru Kutsal Haçları sayarsan onların sayısıda 8 adettir!

    Herşey genlerimizle oluşmuyor mu?

    Zaten alttaki Kutsal Haçın üstünde, Genlerin altında da tersten T I P yazmıyor mu?

    Yeni Hayat Ansikl., Sayfa: 704

    HAYAT (can-ruh) YAPAN MADDE (Hayat: Can veya ruh demek değil mi?)

    ...bütün canlı varlıklarda (bitki, hayvan ve insanlarda), HAYAT (can, ruh) YAPAN MADDE (Allah değil), <<PROTOPLAZMA>> dır!

    Sayfa: 1523
    CANLILARIN ÖMRÜ (4. paragraf)

    Ortada BİR GERÇEK VARSA o da şudur ki, bugün HAYATTA (canda, ruhta) olan HER BİTKİ, HAYVAN ve İNSAN protoplazmasından bir kısmı YÜZYILLARDAN beri (sperm, spor olarak) KESİLMEDEN YAŞAYAN bir (DNA sarmal zincirinden) GELİYOR. Protoplazmanın bu kısımı ÇOĞALMA (üreme) ile ilgilidir. Ana- babanın (Adenin + Timin= Erkeklik ve Sitozin + Guanin= Dişilik GEN) özelliklerini NESİLDEN NESİLE taşıyan da BUDUR!!!...

    3. paragraf
    ...Bunlardan bir çeşidiNİN (elementler, mineralleri oluşturdu, minerallerden de bitkiler oluştu, bitkilerden de hayvanlar oluştu, hayvanlardan da İNSANLAR!) 43.000 NESİL boyunca yaşadığı tesbit edilmiştir. (Gerçek) BİLİM ADAMLARI buna dayanarak bazı hücrelerin EBEDİYEN YAŞAYABİLECEĞİNİ söylüyorlar.

    Sen bugün bilim adamları olduğunu sanıyorsun. Oysa onlar DAVARLARI, KOYUNLARI güden çobanlardan başkaları değildir!

    Sen de bu çobanların güttüğü sürülerde (okullarda okuyup da), bir birey olma!

    BAKARA (Bak, ara-araştır) SURESİ
    104. Ey iman (değil, İLİM) edenler! "RAİNA"/ BİZİ DAVAR SÜRÜSÜ GİBİ GÜT demeyin, diye konuşmayın, "UNZURNA" "bize bak (bizde sizin gibi insanız) diye konuşun! ve (bizi) dinleyin. KÂFİRLER (İlimden fakirler, sözde ilim adamları) için KORKUNÇ bir AZAP (gazap) vardır!

    Sana çeşitli kaynaklardan bilgiler verdim. Gerçek yolu bulmak artık sana kalmış.

    Ömer ÇELAKIL'a bunu ulaştırırsan, ya da bunu okumasını sağlarsan, o da saptırdığı yolu bırakacaktır. Bunu size daha iyi anlatabilir. Çünkü TIP okuyormuş!




  • Öncelikle şu verdiğin ayetlerin çevrilmiş oynanmış hallerini değil kuran-ı kerim'de nasıl yazıyorsa o hallerini ver ki düzgün yorum yapılabilsin. Ardından önce Adenin , timin, guanin, sitozin olayu bu dördünden oluşur diyorsun sonra ne olduğu belli olmayan bir 8 gen lafı atıyorsun ortaya ne bu 8 tane gen? anlamadım gitti.

    Ayrıca tekrar ediyorum yanlışın var erkek ve kadın olmayı nükleik asit çiftleri değil kromozonlar belirler. Son olarak "sizi çift olarak yarattık" lafını alıp nükleik asitlere yorumlamak biraz kasmak olmuyor mu? o zaman o sureyi alıp dünya hatta evren üzerindeki çift olan her maddeye uyarlayabiliriz. Hımm mesela çay ve şekere, yada proton ve nötrona, sonra suda ki hidrohen ve oksijen atomlarına, dünyanın manyetik kutuplarına yada dünya ve aya bu böyle yaz yaz bitmez. Ama bu kadar kasmak yerine bunun basitçe her canlının bir dişisi birde erkeğini yarattık şeklinde yorumlamak daha mantıklı değil mi? Gerçi o zamanda hermafrodit canlılar kapsam dışı kalıyor ama neyse çaktırma.




  • Adenin, Timin, Sitozin, Guanin

    Biyoloji ilmiyle ve Kur'an'la cevap vermeye çalıştım. Parentezleri okumadan ayeti okuyamuyor musun?

    8 Gen'i, resmin orta yerde gösterdiğim gibi, ayrıca resimdeki bitki ve hayvanların karşılarındaki resimlerle de göstermeye çalıştım.

    DNA sarmal zincirinde, nükleikasit molekülleri yok mu?

    Uzun yazsam zaten okumuyorsunuz. Mümkün olduğunca kısaltmaya çalışıyorum. Sizi sıkmamaya çalışıyorum.


    BELED SURESİ

    20. Bunların üzerine , KİLİTLENECEK bir ateş gelecektir!

    LEYL SURESİ
    14. Ben sizi, KÖPÜREREK Yanan bir ateşe karşı uyardım!

    HÜMEZE SURESİ
    8. O, onların üzerine KİLİTLENECEKTİR!
    9. Uzatılmış sütunlar arasından...

    TARIK SURESİ
    5. İnsan, neden yaratılmış olduğuna bir baksın!
    6. Atılan bir suyun bir parçacığından yaratıldı o.

    7. BEL ile KABURGALAR arasından çıkar o su.
    8. O, o insanı TEKRAR HAYATA DÖDÜRMEĞE kadirdir!

    -Kim döndürüyor kardeş?

    ABESE SURESİ
    33. Şiddetle çarpanın çıkardığı korkunç SES geldiğinde,
    34. Bir gün ki o, kişi ÖZ kardeşinden kaçar,
    35. Öz annesinden, öz babasından,
    36. EŞİNDEN, OĞLUNDAN kaçar!

    NEBE SURESİ

    17. Hiç kuşkusuz, o ayırım ve hüküm günü KESİN OLARAK BELİRLENMİŞTİR!

    NAZİAT SURESİ
    6. Ki O GÜN şiddetle sarsacak olan sarsacaktır.
    7. Onu, ardısıra gelen izleyecektir!

    MÜRSELAT SURESİ
    7. Ki size duyrulmuş olan MUTLAKA GERÇEKLEŞECEKTİR!

    KALEM SURESİ
    16. Yakında biz onun HORTUMU üzerine damga basacağız/ burnunu sürteceğiz!

    VAKIA SURESİ
    60. ...Biz ÖNÜNE GEÇİLECEKLER DEĞİLİZ!

    RAHMAN SURESİ
    26. Yer üzerinde bulunan HERKES YOK OLACAKTIR!

    KAMER SURESİ
    51. Yemin olsun, BİZ SİZİN BENZERLERİNİZİ HEP YOK ETTİK!! Fakat düşünen mi var?

    Bak Kur'an'ı Kerimi okuduğun veya duyduğun zaman hep AMİN de de bunları iste.

    Allah TEK olduğu halde, neden hep BEN demiyor da BİZ diyor?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: birturk

    Allah TEK olduğu halde, neden hep BEN demiyor da BİZ diyor?


    1- Biz büyüklük ifade eder aynı zamanda.
    2- Bir görüşe göre melekleri de onurlandırmak için "Biz" kullanılmıştır.
  • Müslümanlar Allah derler!

    Atatürkçüler Albayrak derler!

    birtürk de herşey Alyuvarla başlar ve alyuvarla biter diyor.

    Klonlanma ne demek?

    Yoktan var etmek mi?

    Yeryüzünde olmayanı yaratmak sadece ALYUVAR DNA moleküle sarmal zincirinin İŞİDİR! Eğer onun yarattıkları gibi bir yaradan varsa, onun yarattığı şekilde sen değil, her kim ilim adamı varsa bir HARDAL tohumu yaratsın!

    Spermin (sporun) içinde karabaş, iribaş dedikleri Alyuvar molekülüdür. İşte bitki, hayvan ve insanlar aleminde bundan başka bir yaratıcı varsa İSPAT edin. Laf üretmeden!

    Müslümanlardan ve Araplardan bahsediyorsunuz! Bütün müslüman alemine bak. Hepsi geri kalmış ülkeler! Var olan bir GERÇEK değil mi?

    İlimi- Bilimi inkar edenler hep geri kalmıştır. Gerçek değil mi?

    Bak BİYOLOJİ ilmi ne diyor?

    HAYAT YAPAN MADDE
    Madde, Allah mı?

    HAYAT: Dirilik, Canlılık, ömür.

    CAN: Ruh

    ... Bütün canlı varlıklarda (bitki, hayvan ve insanlarda), HAYATI YAPAN MADDE <<protoplazma>> dır.

    Beyler, bilimi inkâr etmeyin!

    Yazdıklarımı mı anlamıyorsunuz, yoksa kasten mi anlamak istemiyorsunuz?

    Sarı renkli resimden ne anladığını ne gördüğünü bile bugüne kadar biri buraya yazamadı!

    Profesyoneller ise resimden birşey anlamasalar bile ESKİ yazıları okuyabilirler veya okuyan birilerini bulabilirler!

    Benim haricimde herkes için bu resim ÖCÜ veya KARABASAN!




  • TuVneRa

    Yazdıklarını ispat et! Varsayımlarla ifade etme.

    TARIK SURESİNİ,

    BELED SURESİNİ,

    HÜMEZE SURESİNİ

    TARIK SURESİNİ oku ve bana açıkla!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.