Şimdi Ara

Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın tartıştığı anlar.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Seni artik o kadar ciddiye almiyorum iste. konuda olsan ne olmasan ne, istedigimi yazarim :) Normal biri senin su seviyene gelmez, hayatin akisina ters :) Bu hale gelmenin birazcik mantikli tek aciklamasi akpden nemalanmaya baslamis olman olur, bunu da pek sanmiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Seni artik o kadar ciddiye almiyorum iste. konuda olsan ne olmasan ne, istedigimi yazarim :) Normal biri senin su seviyene gelmez, hayatin akisina ters :) Bu hale gelmenin birazcik mantikli tek aciklamasi akpden nemalanmaya baslamis olman olur, bunu da pek sanmiyorum.

    Hayatta isim olmaz nemayla filan benim yasam felsefem zaten kendi basima basarmaya dayali bir yerden nemalanmak zayif hisetirir bana uymaz. Ciddiye alma isine gelince burada kimse kimseyi tanimiyor bu hesaplar sadece bir veri ustune dusunmeye gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm bu ne lan Önce insanları provoke etmek için yola çıkmış gurbetçi aktroll'ü görünce yüzümü ekşiterek sövdüm, sonra videoya alan karşıt troll'ü görünce güldüm. Diyaloglar, hâller hareketler komedi, sinirim bozuldu Bu millette sağlıklı psikoloji bırakmadılar halen daha bazıları kaşınıyor. Onu o provokasyonla daha rahat bırakmazlar. Zaten yol filan kesmiş anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Hocam bu nasıl bir özet Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın  tartıştığı anlar.. Tengri iyiliğini versin. Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın  tartıştığı anlar..  Hatırlıyorum böyle şeyleri evet, anlatmıştı forumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Sal kendi haline. Para kazanmak büyük bir olay değil. Bu da kendini işe vermiştir aile kuramayıp kariyer yapan kadınlar gibi. Bende 38 yaşına geldim param var da mesela aile kurmadım. Aile kurmadıktan sonra ne yapayım işi parayı? Bir anlamı kalmıyor ki. En azından gerçekleri inkar etmiyorum.


    Bunun gibiler dönüpte bizdeki renault parasını adamlar bmw'ye biniyor nasıl oluyor aynı paraya bu arabayı alıyorlar demiyorlar. Adamların kafası 90'lardan beri değişmemiş. Eziklik ruhlarına işlemiş. Elin almanyasındaki maaşlı çalışan bunu alıyor benim neyim eksik demiyorlar. Bu ülkede büyükşehirdeki sıfır daire fiyatına avrupada ev var. 10-15 milyon liralardan bahsediyorlar. Nasıl bir ülkedeysek herşey pahalı.

  • onlar euroya oy veriyor vatana değil. adamın çokta şeyinde mi sanıyorsunuz vatan. onlar için yeter ki tr ekonomisi bozulup euro artsın.

  • kalifiyeli kişilerin almanyaya gitmesi kolay, başvuru yaparsın gider çalışır alırsın. bu ancak boş insanların kıskançlık tepkisidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim fikrim videoyu çeken kişinin dedikleri hiç etik değil, özellikle son kısımda. İzlerken bile aşırı sinirlendim, ne olursa olsun bir çiftin karşısında o laflar edilmez, normalde de edilmemeli. Bence gurbetçiler oy versin mi diye bağıracağına dönüp kendisine baksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 26 Mayıs 2023; 10:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin o sarhoşun. Umarım tahrik ve insanların hayatına tacizden en ağır cezayı alır. KVK'nın emsal yargılanması yapılır.

  • Treth kullanıcısına yanıt

    senin doğruyu yanlışı ayırma yetin yok

  • Treth kullanıcısına yanıt

    Bak bilale anlatır gibi anlatıyor. 80 senedir aynı olanı 22 senedir neden değiştiremediler ? Deprem için çıkan ötv bunca senedir toplanıyor. Maraş depreminde neden vatandaşa iban atıldı o zaman ?



    Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın  tartıştığı anlar..Gökhan Kartalyoutube
    HANS V HASAN NISSAN QASHQAI ALIYOR 😂😂 #shorts #araba
    https://www.youtube.com/shorts/koQk3YqCqhs
  • thrashead kullanıcısına yanıt

    Milyon dediğin dönem YTL geçiş dönemiydi.2008'de dolar 1.14 TL seviyesine kadar düşmüştü.




    Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın  tartıştığı anlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part 2nin sonundaki o çığlık Almanya'dan gelen bir çift ile Türkiye'de yaşayan bir başka vatandaşımızın  tartıştığı anlar.. 

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    vay arkadaş rezil bir durum hakkaten. dava açmamışlar mı. tr'de imza almadan bırakmazlar

  • Treth kullanıcısına yanıt

    Kardeşim Tayyip senden her gün vergi alıyor, vergiler nereye gidiyor diye bir gün sordun mu

  • Bazı yerlerde haddini aşmış olsa bile detaylı bakınca maalesef temelde isyanı ve haklılığı doğru.
    Maalesef siz yurt dışında zenginlik sürüp arabanızın arkasına bu millet fakirleştiren partinin logosunu asarsanız tepki görmeniz çok doğal. Çünkü bu ülkede geçim sıkıntısı mevcut insanların damarına basılınca tepki veriyorlar.

    Bu ülkede verdiğiniz eforu başka ülkelerde verme fırsatı bulursanız daha rahat bir hayat yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Artık birçok doğu avrupa ülkesi bile maalesef refah olarak bizden önde.
    Mesela Bulgaristan'da bile daha rahat araba sahibi olursunuz.
    Gidecek fırsatı bulanlar varsa Bulgaristan'ın sarayı yok onu düşünün yani saray isteyen kalsın.

    İsviçre'yi gezme fırsatım olmuştu gerçekten inanılmaz derece ilerideler.
    Yaşım 26 oldu üniversite döneminde ülkenin bugünlerini hesap edebiliyor olsaydım en azından Erasmus, WT gibi yöntemler ile yurt dışına gitmeye çabalardım.

    Varsa burada üniversite öğrencileri özellikle prof hocalarınızla iletişim halinde olun bu ülkede karşılığı yoksa bile bölümünüze sımsıkı sarılın başka yerde karşılığını bulursunuz.

    Seçimler konusunda bir beklentiniz olmasın.
    Zaten ak parti seçimi kazandı. İlerisi sandığımızdan daha karanlık demografiyi hızla bozuyorlar ve bunda kararlılar. Belli ki halkta bunu istiyor Avrupa ve Amerika'nın ülkemizide içine alarak kurduğu BOP şekil ve yöntem değiştirerek ilerlemeye devam ediyor...
    Avrupa ile yapılan mülteci anlaşması bile farkına varmanız için yeter.

    Birgün Almanya, İsviçre, Fransa, İtalya gibi ülkelerde yaşarsam asla bu gurbetçi gibi insanlarımızla dalga geçmeyeceğime en azından kendi adıma söz veriyorum bireysel olarak elimden başka birşey gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ulkede 6 aydan fazla bulunmayanlarin ve surekli olarak yurtdisinda yasayanlarin ulkede secimlerde soz hakkinin olmamasi lazim. Adam omuru yurtdisinda geciyor, tatilden tatile TR'ye geliyor ama ulke gidisatinda soz hakki oluyor. Bu sadece bu zaman olarak dusunmeyin, bugun akp okur, yarin baska parti gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani yurt dışında yaşayıp sadece tatil maksadı ile gelen burada doğmamış yaşamamışların oy kullanması konusu beni aşan bir hukuki bir konu... benzer uygulamalara da bakmak lazım.. aynı kişiler birde almanyadaki seçimlerde oy kullandıklarını da düşünecek olursak baya detaylı bir hukuksal konu


    video da olmaması gereken şey...

    adam orada kazandığı ile aldığı yediği beni de seni de ilgilendirmez ama bunu bir siyasi araç haline getirmesi onlar için bir utanç evet haklısın.



    190D ilk çıktığında ben ünv 2 de idim. bil vasıta yazın tatile geldiklerinde kırmızı üstü açık 190D yi ülke içinde satıp döneceklerdi. ülkemizde olmadığı gibi çalıştığı fabrikada 3 yıllık taksitler ile almışlar. yaklaşık 2 katı bedele masraflar karşı tarafa ait olmak şartı ile satıp, elde ettikleri kar ile de dönüp taksit taksit 3 yılda borcunu çalıştığı fabrikaya ödemeyecekler. ellerindeki ile de yeni yatırım yapacaklar


    şimdi aradan geçti 30 seneden fazla.. sayısız hükümet geldi geçti. peki ne değişti ülkemde ?

    HİÇÇÇÇÇ

    her siyasi kendince 3 anahtarı olsun yazlığı kışlığı olsun sosyal haklar sözleri verdi de ne oldu ?

    kim ne söz verdi ne yaptı.


    ama asıl sorun bunu kimse sorgulamadı

    gündem sürekli balon sorun ve sorunlar ile halk eski yaşadıklarını sorgulamayan bir koyun haline geldi


    iktidarı da muhalefeti de aynı metod ile devam ediyor


    yani sen eşek olduğun sürece iktidarı da muhalefeti de sana uygun semer bulur.


    sende yurt dışında kazanıp "ülkem" dediği yer de hava yapmasına gocunup kavga edersin


    gereksiz konu


    meclis aritmetiğini de alacak ve gerçekten seni savunacak birileri olmadıkça gereksiz kavga etmeyin. onların da görgüsü bilgisi bu kadar





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.