Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA SKİBBE HALA KALSIN DİYENLER VARMI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kalsın bence...

    Şu an için kadrodaki futbolcuları deneme aşamasında.Bu sorun halloldumu herşey hallolur merak etmeyin.Sadece birkaç hafta beklersek herşey yoluna girer
  • Arkadaşlar ligde bütün maçları yenecez diye bir kuralmı var..İlk maçı kazandık kimse skibbe'yi neden konuşmadı..Bir beraberlik alınca herkes gitsin diyo Teknik Direktörümüze sahip çıkalım güven kazansın..
  • Allah aşkına sabır deniyor.daha ne olması bekleniyor.uefa da gitsin ligden de iyice uzaklaşalım sonra mı anlaşılıcak.Bu adam bu futbolculara hükmedicek biri değil.Bunu daha ilk lincoln davasında zaten belli etti.Dünyaları verip getirdiğin topçuları daha hiç bir avrupa deneyimi olmayan bir adamın elinde daha ne kadar oyalamaya sabır diyeceksiniz.

    Gidişat 4-5 sene önceki feneri andırıyor.Yıldız var, başarı yok.Disiplin hak getire.Herkes bildiğini okuyor model bir takım gözümün önüne geliyor her maçta artık.Bundan 5 hafta sonra aynı hisleri paylaşacağız eminim bugün sabır diyen arkadaşlarla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ^Lion King^

    Allah aşkına sabır deniyor.daha ne olması bekleniyor.uefa da gitsin ligden de iyice uzaklaşalım sonra mı anlaşılıcak.Bu adam bu futbolculara hükmedicek biri değil.Bunu daha ilk lincoln davasında zaten belli etti.Dünyaları verip getirdiğin topçuları daha hiç bir avrupa deneyimi olmayan bir adamın elinde daha ne kadar oyalamaya sabır diyeceksiniz.

    Gidişat 4-5 sene önceki feneri andırıyor.Yıldız var, başarı yok.Disiplin hak getire.Herkes bildiğini okuyor model bir takım gözümün önüne geliyor her maçta artık.Bundan 5 hafta sonra aynı hisleri paylaşacağız eminim bugün sabır diyen arkadaşlarla.



    Ne bekliyorsun o zaman?Mantıklı bir öneri getir.(Mantıklı bir öneri olsun yanlız.Kovalım şunu alalım deme.Kimse gelmez takımını bırakıp sezon başı.)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Turkzat


    Ne bekliyorsun o zaman?Mantıklı bir öneri getir.(Mantıklı bir öneri olsun yanlız.Kovalım şunu alalım deme.Kimse gelmez takımını bırakıp sezon başı.)


    Ben cevap vereyim.. CEVAT hoca bu adama 1000 basar.. ( bu adamdan kasıt taklitçi td Skibbedir.)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pyr@mid


    quote:

    Orjinalden alıntı: bullshi7

    Skibbe'nin savunulacak HİÇBİR TARAFI YOK! Sıralayayım hatalarını;

    1-) Skibbe lig başlamadan önce Şampiyonlar Ligi hazırlık maçı oynayacağımızı biliyordu.Peki neden Avrupa'da kendini ispatlamış,kuvvetli takımlarla oynamak yerine Almanya'nın 2.kademe takımlarıyla hazırlık maçı oynadı?

    2-) Tamam 1. cisini affettik, demekki takımı bu şekilde hazırladı.Bizim için senenin en önemli maçı olan (bana göre) Steaua Bükreş ilk maçına seyircisinin önünde tamamen defansif bir kadro ile çıktı? Asıl mevkisi stoper olan Meira'yı neden ön libero oynattı? Yine asıl mevkisi stoper olan Emre Güngör'ü neden sağ bek oynattı? 35 yaşında olan ve bu takımın 4. stoperi olabilecek bir Emre Aşık'a neden bu maçta yer verdi?

    3-) İlk maddede dediğim gibi lig başlamadan önce ön eleme oynayacağımız belli idi.Peki bunu bildiği halde neden maçtan sonra " Ligimiz başlamadığı için maç kondisyonumuz eksik, hazır değiliz." dedi? Takımı buna hazırlamak kendi görevi değilmiydi?

    4-) Takımdaki sağ bek sorununu sokaktan geçen adam bile açık bir şekilde görebilirken neden sağ bek yerine forvet transferine öncelik verdirtti? Neden yönetime diretmedi?

    5-) 2. Bükreş maçında daha önce sağ bek mevkisinde oynamış olan ve antremanlarda ayrıca kampta süper performans göstermiş Barış'a yer vermek yerine sakatlıktan yeni kurtulmuş Linderoth'u oynattı? İlk maçta hazır olmamamızın sebebi "maç kondisyonu" ise bu maçta Linderoth'da bu kondisyon mevcutmuydu?

    6-) Takım 2. Bükreş maçından sonra şampiyonlar liginden elendi ve oynadığı hiçbir maçta keyif vermedi.Birçok otorite tarafından sistem eleştirildi.Forvetin yalnız kaldığı söylendi.Tüm bunlar son derece açık iken hala neden 4-2-3-1 sisteminde diretti ve Kayseri karşısına bu sistemle çıktı?

    7-) Kayseri maçında 2. yarıda takımın ilerde top tutamadığı çok açık iken ve 2. bir forvet ihtiyacı olduğu belli iken mevcut forveti çıkarıp 2 gün önce takıma katılmış forveti oyuna soktu? Bunu yapmak yerine ön liberolardan birini çıkarıp çift forvete dönerek daha fazla pozisyona girebileceğini hesap edemedi mi?

    Şuan aklıma bunlar geldi biraz daha kafa yorsam kimbilir neler bulurum.

    Ben tabii bunları yazarak Skibbe gitsin demiyorum ancak birşeyleri değiştirmesi lazım artık.Şu sistemini baştan kurması lazım zira gördük ki olmuyor ve olmayacakta.He ama eğer bunca hatasının üzerine hala yukarda yazdığım gibi hatalar yapmaya devam ederse gönderilmesi çok yakındır.



    Allahım bunlar komedi olmalı! arkadaşın biri beğenmediği için skibbe gitsin diye konu açıyor, birileri de çanak tutuyor AMA BİR KİŞİ DE ÇIKIP ŞU YÜZDEN GİTSİN DEMİYOR (bullshi7 dışında)!!!

    ben de kalsın diyenlerdenim.bildiğim kadarı ile bullshi7 nin iddialarına yanıt vermek istiyorum

    1-Avrupada kendini ispatlamış takımlar seninle maç yapmak istemiyor.bazı turnuvalar hariç hiçbir takım güçlü bir takımla hazırlık maçı yapmaz, yapmadı ve yapmayacak. 5. viteste araba çalıştıran duymadım, duymayacagım!
    Yahu bende Madrid, Man UTD ile falan yapalım demiyorum, Werder Bremen'le oynasak bile yeterliydi.Sonuçta Bükreş ayarında bir takım Werder."Seninle maç yapmak istemiyor." diyorsun.Trabzon nasıl Werderle oynadı o zaman?
    2-Stau maçında adam kıçını yırtarak söyledi ama ilgilenmediğiniz veya dinlemediğiniz için bilmiyorsunuz: "en azından il yarıdefansı saglam tutup gol yemeyelim de kendi sahamızda,karşı takımı sindirelim de ofansımız zaten kendine güvenirse atar" dedi.bence de çok haksız değil.emre neden sag bek oynadı sorusuna ise hala tam yanıt verebilecek adam YOK. barış defans değil, en son sağ bekte oynadıgımızda skibbe nin takımından 5 yemiştik. linderoth sakattı.EEE sen kimi oynatırdın?
    Tamamen futbola ayrıkı ve SAÇMA birşey bu.Merak etme tahmin edemeyeceğin kadar ilgilenip, dinliyorum ben her günüm Galatasaray ile geçiyor.Eğer sen
    ön liberona iki tane tamamen defansif adam koyarsan belki rakibi sindirirsin ama hücüm yapamazsın! bu iki oyuncuyla hücüm hattına nasıl top ulaştırabileceğimizi düşünüyorsun? Ayrıca rakibide sindiremedik ki 2 gol yedik, tamam 1. gol şans ama 2. golü niye yedik defansif isek? O gün maçın 2-2 ye gelmesinin tek sebebi Arda Turan ve Nonda'dır başka kimsenin desteği yoktu.Bunda da çıkarılan kadronun suçu vardı.Hmm sağ bek yoktu diyorsun, peki Sabri nedir? Sabri Türk Milli takımının sağ beki değil mi? Sen beğenmiyor olabilirsin ama ben o mevkide Sabriden iyi oynayabilecek bir futbolcu tanımıyorum takımımızda.O günde hiçbir sakatlığı yoktu neden oynatmadı? Yıllardır milli takımda ve Galatasaray'da sağ bek oynayan Sabri stoper Emre'den daha kötü mü oynayacak?

    3-takımı hazırlamak görevi ama birtakım kısıtlamalardan da haberdar değiliz.iki yılda takımdan 20kişi gidiyor, teknik direktör değişiyor: buna ragmen takım hazır olmayınca "banane hazırlasaydı, koskoca yaz kampı vardı" demek tam bizim forumun işi.merak ediyorum banane derken omuzlarınızı kaldırıp, dudagınızı da büzüyor musunuz?Ümit karanla konusurken "kamp bile bürokrasi işlerine döndü, biryere gitmek için yetkili arar olduk, adam çok uğraşıyor" demişti
    Yahu kardeşim ne diyorsun sen? herhalde Skibbe hazırlayacak takımı.Ben ayrıca takımın hazır olmamasına da birşey demiyorum Skibbe'nin maç sonu açıklamasına diyorum.Sen "takım hazır değil" diyorsun ama takımı hazırlayacak olan sensin.Takım senenin en önemli maçında hazır değil? ötesi var mı?
    4-bu söylediğine sokaktaki kediler bile güler :) sağ bekte 3tane adam var ama üçü de sakat.buna rağmen baros u neden aldılar mı diyorsun :) alternatifleri karan ve nonda: ikisini de severim ama tıkanan tipte adamlar bence.
    Sağ bekte 3 tane adam vardıda Bükreş maçlarında ön libero Linderoth ve stoper Emre niye oynadı o zaman? Futbol bildiğine eminmisin? Eğer senin bekinde o mevkinin oyuncusu yoksa hücüm olarak o kanattan çökersin!
    5- linderoth yerine barış ı oynatmak bence facia olurdu. barış çook yetenekli biri fakat sadece ofansif bir oyuncu.en son sag bekte oynadıgında gs 5 yemişti.bil bakalım 5 yediği takımın başında kim VARDIIIII???????
    Linderoth defansif oynadı da gördük.Doğru dürüst hücuma çıkamadık.Sanki ilk maçı 2-0 kazanmışız da defansif çıkıyoruz, bizim gole ihtiyacımız var ve maçın başından sonuna kadar 1 tane organize atağımız yok.Normal mi bu?
    6- 4-2-3-1 sistemi senin oradan bakınca seçim olarak mı gözüküyor zorunluluk mu? bence zorunluluk! tek forvetin ve forvetin arkasında bukadar ofansif adamın varsa başka bir sistem düşünemiyorum. ha yine de beğenmiyor ve eleştriyor olabilirsin: bu seçimine saygı duyarım.
    Ne zorunluluğu ya? Eğer senin takımın o taktikte iyi oynayamıyorsa gerekirse 2 oyuncuyu da yedeğe çekersin.Bu takım bazı futbolcular ilk 11 oynayacak diye kötü oynamayaz.Ona uygun taktiği bulmak Skibbe'nin işi, bir şekilde sürecek sahaya en iyi biçimde.Eğer süremiyorsa eleştiririm! hakediyor demekki.
    7- kayseri deplasmanında, kayserinin kaliteli ve hızlı oyuncuları bizim defansımızın en büyük sorunu olan araya top atmaya devam ederken defanstan adam cıkarım 2. bir forveti almak mı? şaka yapıyor olmalısın.kayseri deplasmanı istanbul derbileri dışında en zor deplasman bence.yenmeyi hepimiz istiyoruz ama 1 puan da azımsanacak bişey değil.
    Ben defans çıkaralım mı diyorum? Ön libero çıkaralım diyorum.Savunma yine 4 lü kalacak.Zaten baktığın zaman savunma zaten yeterince defansif, neredeyse hücuma hiç katkısı yok.Sen birde önüne 2 önlibero duruyorsan kusura bakma Galatasaray'ın büyüklüğünü anlamamışsın ve korkaksın.Dön tek önliberoya yenil kardeşim AMA GELECEK İÇİN UMUT VER İYİ FUTBOL OYNA.Al yenilmedikte ne oldu? 1 tane adam gibi pozisyonumuz var sanki.
    bence karsılasılan sorunlarda skibbenin hatası gönderilmesini bırakın, uyarılmasını bile gerektirecek birşey bile yok! 3 maç kazanır, mükemmel de furbol oynayınca herşey tersine dönecek biliyorum, fikri değişmeyenler de ısınanmış olacaklar.nacizane görüşüm, birşeyi iddia ederken sebepleriniz olsun, dogru yanlış ama olsun.saygılar (bu skibbe hakkında yazdıgım son yazı, sıkıldım, manasız bihaber yorumlar geriyor)

    Ben Skibbe gönderilsin de demiyorum yazımın tamamını okusaydın görürdün.Sadece birşeylere çözüm bulması gerekiyor diyorum, bulamazsa sezon sonuna kadar eleştirilir.


    Cevaplarını verdim kardeşim, istersen seninle bu konuyu sabaha kadar tartışırım.




  • Galatasaray teknik direktör yetiştirme kursumu kardeşim
    gelmesi hataydı
    defolsun gitsin
    ilk defa şampiyonlar ligi ön elemesini geçemedik
    hemde steau gibi 3.sınıf bir takıma karşı
    o şampiyonlar ligine katılabilmek için koca bir sezon
    mücadele edildi
    en az 10 m euro havaya uçtu
    takımın prestijiyle birlikte
    kewell baros gibi adamları alacaksın Ardayı elde tutacaksın
    ama başlarına skibbe yi getireceksin
    yani Ferrari alıyorsun
    direksiyonu ehliyetini yeni almış bir acemiye veriyorsun
    hiç hoca almasak Cevat hoca olsa şu an gruplardaydık
    Capello Scolari Morinho Otmar hitzfeld gibi adamları alabiliyorsan alacaksın
    alamıyorsan maceraya girmeyeceksin Lucescu yu yada Mustafa Denizliyi getireceksin
    Adnan Polat bu takımın başkanı olamaz Hakan Şüküre yaptığı yanlış
    affedilemez kendi değerlerine sahip çıkmayan bir adamdanda başka
    bir şey beklenmezdi zaten




  • quote:

    Orjinalden alıntı: razor111

    Galatasaray teknik direktör yetiştirme kursumu kardeşim
    gelmesi hataydı
    defolsun gitsin
    ilk defa şampiyonlar ligi ön elemesini geçemedik
    hemde steau gibi 3.sınıf bir takıma karşı
    o şampiyonlar ligine katılabilmek için koca bir sezon
    mücadele edildi
    en az 10 m euro havaya uçtu
    takımın prestijiyle birlikte
    kewell baros gibi adamları alacaksın Ardayı elde tutacaksın
    ama başlarına skibbe yi getireceksin
    yani Ferrari alıyorsun
    direksiyonu ehliyetini yeni almış bir acemiye veriyorsun
    hiç hoca almasak Cevat hoca olsa şu an gruplardaydık
    Capello Scolari Morinho Otmar hitzfeld gibi adamları alabiliyorsan alacaksın
    alamıyorsan maceraya girmeyeceksin Lucescu yu yada Mustafa Denizliyi getireceksin
    Adnan Polat bu takımın başkanı olamaz Hakan Şüküre yaptığı yanlış
    affedilemez kendi değerlerine sahip çıkmayan bir adamdanda başka
    bir şey beklenmezdi zaten






    Mustafa Denizli hariç bütün fikirlerine katılıyorum..




  • Biraz sabırlı olmak lazım. Hemen yeni teknik direktörle, yeni bir sistemle başlanmış bir sezona mükemmel bir başlangıç beklemiyordum zaten açıkçası. Ama oynadığımız oyun açıkçası gelecek için umut verdi. Ha, teknik direktörün hataları yok mu, tabi ki de var, ama hata sadece teknik direktörde mi? Futbolcuların hiç mi suçu yok?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: razor111

    Galatasaray teknik direktör yetiştirme kursumu kardeşim
    gelmesi hataydı
    defolsun gitsin
    ilk defa şampiyonlar ligi ön elemesini geçemedik
    hemde steau gibi 3.sınıf bir takıma karşı
    o şampiyonlar ligine katılabilmek için koca bir sezon
    mücadele edildi
    en az 10 m euro havaya uçtu
    takımın prestijiyle birlikte
    kewell baros gibi adamları alacaksın Ardayı elde tutacaksın
    ama başlarına skibbe yi getireceksin
    yani Ferrari alıyorsun
    direksiyonu ehliyetini yeni almış bir acemiye veriyorsun
    hiç hoca almasak Cevat hoca olsa şu an gruplardaydık
    Capello Scolari Morinho Otmar hitzfeld gibi adamları alabiliyorsan alacaksın
    alamıyorsan maceraya girmeyeceksin Lucescu yu yada Mustafa Denizliyi getireceksin
    Adnan Polat bu takımın başkanı olamaz Hakan Şüküre yaptığı yanlış
    affedilemez kendi değerlerine sahip çıkmayan bir adamdanda başka
    bir şey beklenmezdi zaten





    Steau 3. sınıf bir takım öyle mi? Tamam bende Galatasaraylıyım ancak abartmayın arkadaşlar. Biz mi seribaşıydık onlar mı?





  • Ne bekliyorsun o zaman?Mantıklı bir öneri getir.(Mantıklı bir öneri olsun yanlız.Kovalım şunu alalım deme.Kimse gelmez takımını bırakıp sezon başı.)



    En mantıklısı sözleşmelerin karşılıklı fesh edilmesi.Lucescu veya ayarında ligi bilen futbolculara karşı ağırlığını koyabilecek bir antranör.olmadı yardımcı antranör bile işimize yarar.bu adamın bu acemilikle lig takımlarını çözene kadar lig sona erecek.
  • Bizim futbolculara kalli gibi bir adam lazım. Biraz sıkmayınca hemen bırakıyorlar oynamayı.
  • Orjinalden alıntı: ^Lion King^





    Ne bekliyorsun o zaman?Mantıklı bir öneri getir.(Mantıklı bir öneri olsun yanlız.Kovalım şunu alalım deme.Kimse gelmez takımını bırakıp sezon başı.)



    En mantıklısı sözleşmelerin karşılıklı fesh edilmesi.Lucescu veya ayarında ligi bilen futbolculara karşı ağırlığını koyabilecek bir antranör.olmadı yardımcı antranör bile işimize yarar.bu adamın bu acemilikle lig takımlarını çözene kadar lig sona erecek.



    Arkadaşa katılıyorum Skibbe gönderilir Lucescu ile temasa geçilir.Şu anda gelemez çünkü çalıştırdığımı takımı yarı yolda bırakacak bir adam değil ama sezon sonu Shaktardan ayrılıyor sezon sonu için anlaşılır o zamana kadarda Cevat hocamı bakar Hasan Şaş takım çıkarır bilemem ama daha başarılı olacakları kesin.Yada Skibbe ilede bir süre daha idare edilebilir ama mutlaka sezon sonu için yani gelecek sezon için Lucescu ile anlaşılmalıdır bu fırsat kaçmamalı Lucescu gibi hoca bulunmaz.Zaten eminimki bu sezon 3 büyüklerden başarısız olan Lucescu'yu kesin alır.Yani Bjk şampiyon olamazsa Ertuğrul gider Lucescu gelir yada Aragones ligde şampiyon olamasın gönderirler yerine Lucescu gelir.O yüzden GS yönetimi bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve Lucescu ile şimdiden anlaşmalı artık gizli anlaşmamı yapar prensip anlaşmasımı yapar bilemem ama işi sezon sonuna bırakırsa bu adamı alamaz çünkü taliplisi çok olacaktır.Fırsat bu fırsat Lucescu açıkladı sezon sonu Shaktarı bırakıyorum dedi Türkiyede çalışabilirim dedi artık Adnan Polat'ın bu adamı takımın başına getirmesi lazım çünkü iyi bir kadro var iyi bir yönetim var iyi bir alt yapı var seneye iyi bir stadımızda olacak tek eksik iyi bir hoca.Hoca boşluğunuda en iyi dolduracak tek isim var oda Lucescudur.Hani istikrar konusunda bazı arkadaşlar Alex Ferguson örneğini veriyor ya işte bizimde yani Galatasaray'ında Alex Ferguson'u sadece Lucescu olabilir.Lucescu ölene kadar takımın başında olsun herkes bunu ister çünkü gerçekten çok büyük hoca çok karakterli çok mütevazi hoca.Onun çalıştırdığı dönemde başka hoca olsa transfer yapılmadı diye şikayet ederdi ama etmedi ve başarılı oldu aynı şekilde onun yerinde başka hoca olsa gönderildiğinde yüksek miktardaki tazminatını alırdı ama o ben hak etmediğim parayı almam dedi ve tazminat almadı ve her defasındada Galatasaray'da yaşadığı başarıları Galatasaray'daki günlerini unutamadığını Galatasaray'ı çok sevdiğini söyledi.




  • skibbe cok genç ve gelecek vaat ediyor.bu durumda gs onun tecrübe kazanmasını bekleyebilirmi ?kesinlikle hayır.gsnin başında bulunduğu esnada başarısız olursa cok bir şey kaybetmez skibbe..gsnin de onun gönlünde cok büyük bir yeri olduğunu düşünmüyorum..yani biraz tuzu kuru bana kalırsa
  • YOOOOO KALSIN FİYEN YOK KİM DEMİŞ ONU......

    YILDIZLAR ALTINDA EZİLDİ ADAM RESMEN.....

    YETER ARTIK LUCE BOŞA ÇIKIYOR HEMEN ALSINLAR
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27


    quote:

    Orjinalden alıntı: Turkzat


    Ne bekliyorsun o zaman?Mantıklı bir öneri getir.(Mantıklı bir öneri olsun yanlız.Kovalım şunu alalım deme.Kimse gelmez takımını bırakıp sezon başı.)


    Ben cevap vereyim.. CEVAT hoca bu adama 1000 basar.. ( bu adamdan kasıt taklitçi td Skibbedir.)

    ewt bu adam bu takımı bu sene hıc bı yere getremez
  • ekşi sözlükte lucescu başlığının tamamını okudum şimdi skibbeye yapılan korkak,otoritesi yok eleştirileri aynen lucescuya yapılmış biraz sabır diyorum ben skibbe başarılı olucak bundan eminim ama skibbe gönderilirse kimse isimli birini beklemesin tutup mustafa denizliyi getirirler asıl facia o zaman olur
  • vallahi gs taraftarı mantelite bakımından iyice "fb eski taraftar profili"ne benzemiş
    fb sınıf atlarken biz sınıf düşmüşüz.
    skibbe yanlış tercih ama sezon ortasına kadar sabredilmeli.
    baştan yanlış yapmayacaksın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: severussnape

    ekşi sözlükte lucescu başlığının tamamını okudum şimdi skibbeye yapılan korkak,otoritesi yok eleştirileri aynen lucescuya yapılmış biraz sabır diyorum ben skibbe başarılı olucak bundan eminim ama skibbe gönderilirse kimse isimli birini beklemesin tutup mustafa denizliyi getirirler asıl facia o zaman olur



    Sende hakslısın.. ben GS yönetimini hiç bir zaman ama hiç zaman iyi bir hoca getireceğini sanmıyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: greatchecker

    Her gelene aynı şey yeter ya. Takım hazırlık sürecini iyi geçiremedi. Ümitin durumu ortada. Baros gelir gelmez maça çıktı. Ne bekliyordunuz ki. Skibbe de bu kadroyla beraberliğe razı oldu. Hala anlamak istemiyosunuz. Skibbe kötü değil. Bile bile beraberlikle yetindi. Mecburdu çünkü. Maçta sağ bek yoktu farkındamısınız. Kayseri devamlı bizim sağımızdan geliştiriyodu atakları. Servet birçok yerde saçmaladı. Yeter artık her maçı teknik direktöre bağlamayın.



    nolcak bu galatasarayın hali


    fener ezicek




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.