Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA SKİBBE HALA KALSIN DİYENLER VARMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

    Geçen hafta 4-1'den sonra Skibbe kraldı ama. Gerçekler geçen haftada gözüküyordu, görmek isteyene... Gelip baklava resmi koyacaklarına biraz kendi takımlarına baksalardı...


    Not: Sözüm konuyu açan arkadaşa değil, tabelacı arkadaşlara.

    Valla ben hiç hatırlamıyorum Skibbe süper diyen?Çoğu kişi kazandık ama çok da iyi oynamadık dedi.Varsa ss koy da bilelim.Baklavayla Skibbe'nin alakasını da kuramadım.




  • Maalesef arkadaşlar, bu hoca ile bizim sezon erken biter.. Ancak bazı futbolcular sivrilirse biraz uzam ama bana göre 10 ncu haftada biz geride kalmaya başlarız.. birde Skibbe fanlar türemiş bunun sebebinide anlamıyorum.. GS miz bu skibbe ile CL yide alsa bu adam hoca moca değil.. Örnek avram grant denen adam morinhonun 20 de biri etmez ama cl finali oynattı takımına (oynattığı futbolda üst düzey takımlar için en yavaş futboldu) ama ne oldu hemen postaladırlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bullshi7

    Skibbe'nin savunulacak HİÇBİR TARAFI YOK! Sıralayayım hatalarını;

    1-) Skibbe lig başlamadan önce Şampiyonlar Ligi hazırlık maçı oynayacağımızı biliyordu.Peki neden Avrupa'da kendini ispatlamış,kuvvetli takımlarla oynamak yerine Almanya'nın 2.kademe takımlarıyla hazırlık maçı oynadı?

    2-) Tamam 1. cisini affettik, demekki takımı bu şekilde hazırladı.Bizim için senenin en önemli maçı olan (bana göre) Steaua Bükreş ilk maçına seyircisinin önünde tamamen defansif bir kadro ile çıktı? Asıl mevkisi stoper olan Meira'yı neden ön libero oynattı? Yine asıl mevkisi stoper olan Emre Güngör'ü neden sağ bek oynattı? 35 yaşında olan ve bu takımın 4. stoperi olabilecek bir Emre Aşık'a neden bu maçta yer verdi?

    3-) İlk maddede dediğim gibi lig başlamadan önce ön eleme oynayacağımız belli idi.Peki bunu bildiği halde neden maçtan sonra " Ligimiz başlamadığı için maç kondisyonumuz eksik, hazır değiliz." dedi? Takımı buna hazırlamak kendi görevi değilmiydi?

    4-) Takımdaki sağ bek sorununu sokaktan geçen adam bile açık bir şekilde görebilirken neden sağ bek yerine forvet transferine öncelik verdirtti? Neden yönetime diretmedi?

    5-) 2. Bükreş maçında daha önce sağ bek mevkisinde oynamış olan ve antremanlarda ayrıca kampta süper performans göstermiş Barış'a yer vermek yerine sakatlıktan yeni kurtulmuş Linderoth'u oynattı? İlk maçta hazır olmamamızın sebebi "maç kondisyonu" ise bu maçta Linderoth'da bu kondisyon mevcutmuydu?

    6-) Takım 2. Bükreş maçından sonra şampiyonlar liginden elendi ve oynadığı hiçbir maçta keyif vermedi.Birçok otorite tarafından sistem eleştirildi.Forvetin yalnız kaldığı söylendi.Tüm bunlar son derece açık iken hala neden 4-2-3-1 sisteminde diretti ve Kayseri karşısına bu sistemle çıktı?

    7-) Kayseri maçında 2. yarıda takımın ilerde top tutamadığı çok açık iken ve 2. bir forvet ihtiyacı olduğu belli iken mevcut forveti çıkarıp 2 gün önce takıma katılmış forveti oyuna soktu? Bunu yapmak yerine ön liberolardan birini çıkarıp çift forvete dönerek daha fazla pozisyona girebileceğini hesap edemedi mi?

    Şuan aklıma bunlar geldi biraz daha kafa yorsam kimbilir neler bulurum.

    Ben tabii bunları yazarak Skibbe gitsin demiyorum ancak birşeyleri değiştirmesi lazım artık.Şu sistemini baştan kurması lazım zira gördük ki olmuyor ve olmayacakta.He ama eğer bunca hatasının üzerine hala yukarda yazdığım gibi hatalar yapmaya devam ederse gönderilmesi çok yakındır.



    Allahım bunlar komedi olmalı! arkadaşın biri beğenmediği için skibbe gitsin diye konu açıyor, birileri de çanak tutuyor AMA BİR KİŞİ DE ÇIKIP ŞU YÜZDEN GİTSİN DEMİYOR (bullshi7 dışında)!!!

    ben de kalsın diyenlerdenim.bildiğim kadarı ile bullshi7 nin iddialarına yanıt vermek istiyorum

    1-Avrupada kendini ispatlamış takımlar seninle maç yapmak istemiyor.bazı turnuvalar hariç hiçbir takım güçlü bir takımla hazırlık maçı yapmaz, yapmadı ve yapmayacak. 5. viteste araba çalıştıran duymadım, duymayacagım!
    2-Stau maçında adam kıçını yırtarak söyledi ama ilgilenmediğiniz veya dinlemediğiniz için bilmiyorsunuz: "en azından il yarıdefansı saglam tutup gol yemeyelim de kendi sahamızda,karşı takımı sindirelim de ofansımız zaten kendine güvenirse atar" dedi.bence de çok haksız değil.emre neden sag bek oynadı sorusuna ise hala tam yanıt verebilecek adam YOK. barış defans değil, en son sağ bekte oynadıgımızda skibbe nin takımından 5 yemiştik. linderoth sakattı.EEE sen kimi oynatırdın?
    3-takımı hazırlamak görevi ama birtakım kısıtlamalardan da haberdar değiliz.iki yılda takımdan 20kişi gidiyor, teknik direktör değişiyor: buna ragmen takım hazır olmayınca "banane hazırlasaydı, koskoca yaz kampı vardı" demek tam bizim forumun işi.merak ediyorum banane derken omuzlarınızı kaldırıp, dudagınızı da büzüyor musunuz?Ümit karanla konusurken "kamp bile bürokrasi işlerine döndü, biryere gitmek için yetkili arar olduk, adam çok uğraşıyor" demişti
    4-bu söylediğine sokaktaki kediler bile güler :) sağ bekte 3tane adam var ama üçü de sakat.buna rağmen baros u neden aldılar mı diyorsun :) alternatifleri karan ve nonda: ikisini de severim ama tıkanan tipte adamlar bence.
    5- linderoth yerine barış ı oynatmak bence facia olurdu. barış çook yetenekli biri fakat sadece ofansif bir oyuncu.en son sag bekte oynadıgında gs 5 yemişti.bil bakalım 5 yediği takımın başında kim VARDIIIII???????
    6- 4-2-3-1 sistemi senin oradan bakınca seçim olarak mı gözüküyor zorunluluk mu? bence zorunluluk! tek forvetin ve forvetin arkasında bukadar ofansif adamın varsa başka bir sistem düşünemiyorum. ha yine de beğenmiyor ve eleştriyor olabilirsin: bu seçimine saygı duyarım.
    7- kayseri deplasmanında, kayserinin kaliteli ve hızlı oyuncuları bizim defansımızın en büyük sorunu olan araya top atmaya devam ederken defanstan adam cıkarım 2. bir forveti almak mı? şaka yapıyor olmalısın.kayseri deplasmanı istanbul derbileri dışında en zor deplasman bence.yenmeyi hepimiz istiyoruz ama 1 puan da azımsanacak bişey değil.

    bence karsılasılan sorunlarda skibbenin hatası gönderilmesini bırakın, uyarılmasını bile gerektirecek birşey bile yok! 3 maç kazanır, mükemmel de furbol oynayınca herşey tersine dönecek biliyorum, fikri değişmeyenler de ısınanmış olacaklar.nacizane görüşüm, birşeyi iddia ederken sebepleriniz olsun, dogru yanlış ama olsun.saygılar (bu skibbe hakkında yazdıgım son yazı, sıkıldım, manasız bihaber yorumlar geriyor)




  • bence dünkü maçta forvet çıkarıp forvet sokmasından başka hatası yoktu,giripde o mu oynasın,sizce oyunculara ileri gitmeyin beraberlik yeter mi dedi skibbe stea veya kayseri maçında.
    bende kendisi hakkında kötü düşünüyordum ama daha dikkatli düşününce yeni gelmiş bir hoca ve takıma ancak alışıyor,aynı şeyi aragones de yaşıyor,sadece yendikleri için eleştrilmiyor,belediye az kişiyle kalmasaydı belkide yenemiyecekti fener.
    hem ayrıca bizler değilmiydik geçen seneki leverkusen maçında bizim takımda keşke böyle oynasa diyenler.
  • bence ümiti çıkarıp baroşu alması hataydı aydını alıp kewel ı sağa çekip çift forvete dönecekti sonuçta son dakkalar
  • Skibbeyi savunanlar fenerlimisiniz yada içinizde fener sempatisimi var. Gs, skibbeye 10 gömlek üstün bir takım anlamadınızmı. Bizim kadro ligde her maçı kazanabilecek bir kadro. Sen gidipte kayseride tek forveti neden devam ettiriyorsun. Ayrıca ikinci yarı kayseri iyice kapandı yani onlarda beraberliğe oynadılar. Biz burda ikinci forveti oyuna alıp daha fazla karşı kaleye yüklenmemiz gerekiyorduki gol atalım. Biz biraz güçlü takımlara karşı beraberliğe razı bir oyun oynarsak bizden ne köy olur ne kasaba. Bu kadar kaliteli kadroya ihanet olur. Geçen sene sivas kendi sahasında bize karşı nasıl oynadı bizim yeneceğimizi bile bile açık oynadı gol için, kazanmak için oynadı, bizden çekinerek oynamadı. Biz gidip kayseriden çekinerek oynuyoruz. Bu sene demekki fener, bjk, ts, kayseri, sivas, antep maçları zor olacak ve biz bu maçlarda şansa gol atarsak galip geleceğiz atamazsak beraberliğe razı olacağız.
    Ayrıca lincolnden nefret etmeye başladım ama görüyoruz ki lincoln bu takımda olması gereken bir oyuncu. Onun yerine oynayan arda, kewell, ayhan hepsi etkisiz oynuyor. Lİncoln oynamasa bile rakipten 1-2 kişiyi eksik oynattırıyor ve arda ile kewella boş alanlar kalıyor. Arda ile kewell bu takımda aynı anda oynayamıyor. İkiside solda etkili oluyor. İkiside kadroda yer alıcaksa ikisinden biri diğer mevkiye alışması gerekiyor. Bu maçta gördükki aydın bu takımın vazgeçilmezi olacak. Çok iyi bir kumaşı var ama daha tecrübesiz. Topla kontrolü iyii diklemesine gidiyor, adam geçiyor, pres yapıyor, defansa çok yardım ediyor. Skibbenin aydında ısrar etmesi gerekir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: emredici

    skibbe bir kaç haftaya iyi bir ivme yakalayacak, şu an rutin olarak yeni t.d. sendromu yaşıyor
    laflarınızı bir bir yiyeceksiniz söyleyeyim.

    skibbe nin futbol oynatısı cok ilginc gecen sene leverkuseni biraz taikp etmistim cok inisli cıkıslı fuybol oynuyorlardı yani 2 ay fırtına gibi esiyorlarsa 1 ay rutin bir doneme giriyorlardı ama sahsi fikrim takımın basına mustafa denizlinin gelmesinden yana
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinyurdaer

    Skibbeyi savunanlar fenerlimisiniz yada içinizde fener sempatisimi var. Gs, skibbeye 10 gömlek üstün bir takım anlamadınızmı. Bizim kadro ligde her maçı kazanabilecek bir kadro. Sen gidipte kayseride tek forveti neden devam ettiriyorsun. Ayrıca ikinci yarı kayseri iyice kapandı yani onlarda beraberliğe oynadılar. Biz burda ikinci forveti oyuna alıp daha fazla karşı kaleye yüklenmemiz gerekiyorduki gol atalım. Biz biraz güçlü takımlara karşı beraberliğe razı bir oyun oynarsak bizden ne köy olur ne kasaba. Bu kadar kaliteli kadroya ihanet olur. Geçen sene sivas kendi sahasında bize karşı nasıl oynadı bizim yeneceğimizi bile bile açık oynadı gol için, kazanmak için oynadı, bizden çekinerek oynamadı. Biz gidip kayseriden çekinerek oynuyoruz. Bu sene demekki fener, bjk, ts, kayseri, sivas, antep maçları zor olacak ve biz bu maçlarda şansa gol atarsak galip geleceğiz atamazsak beraberliğe razı olacağız.
    Ayrıca lincolnden nefret etmeye başladım ama görüyoruz ki lincoln bu takımda olması gereken bir oyuncu. Onun yerine oynayan arda, kewell, ayhan hepsi etkisiz oynuyor. Lİncoln oynamasa bile rakipten 1-2 kişiyi eksik oynattırıyor ve arda ile kewella boş alanlar kalıyor. Arda ile kewell bu takımda aynı anda oynayamıyor. İkiside solda etkili oluyor. İkiside kadroda yer alıcaksa ikisinden biri diğer mevkiye alışması gerekiyor. Bu maçta gördükki aydın bu takımın vazgeçilmezi olacak. Çok iyi bir kumaşı var ama daha tecrübesiz. Topla kontrolü iyii diklemesine gidiyor, adam geçiyor, pres yapıyor, defansa çok yardım ediyor. Skibbenin aydında ısrar etmesi gerekir.


    hocam eger o kadar kolaysa hoca getirmeyelim,bizim takım ligde her maçı yener zaten.




  • anlamadım ben, skibbe gitsin mi yoksa kalsın aydını mı oynatsın???? bukadar yüklenelim sonra da aydını oynatsın diye cesaret verelim?döverim de severim de, benim teknikdirektörüm değil mi diyorsun, anladım :)
    hocam yanlış anlamışsın, ben kayseriden 1 puan bile yeter demedim, ki zaten öyle de oynamadık fakat kayseriden bir gol yememiz an meselesiydi. adamlar gol atmakta zorlanacak adamlar değillerdi. evet yine de birini çıkarıp barosu alabilirdi, alıp da yenilebilirdi de.o zaman da eleştirilecekti.agzıyla kuş tutsa yaranamaz artık size arda maçtan sonra bir roportaj verdi, lütfen bulun izleyin, mehmet demirkolun programına (hangi kanaldı hatırlamıyorum, demirkol var diye izliyorum zaten) dedi ki: valla bugun hiç kötü oynamadık, takım olarak gittikçe ısınıyoruz, 2-3 hafta sonra bu takıma inanamayacaksınız, biz skordan memnunuz, arkadaşlarımı kutluyorum.... bence de doğru söylüyor, bu kadro seyir zevki verecek ama sabır. bu sabrı göstermeseydi riijakard a barca bugun birçok şampiyonluktan olacaktı.
    bir de şu var, sağ kanat olsun sol kanat olsun birçok alternatif var, neyi seçse diğer oyuncunun severlerinden eleştiri alacak bu adam. asıl zor olan skibbenin işi. chealsinin teknikdirektörü gelse birçok kişiyi keserdi takımdan, biz de ağzımızı kapatır "bişey biliyordur canım, koskoca adam" derdik. o da maç kaybedince bilmiyorum neyapardık.dur dur hatırladım çözümü; KOVARIZ YAUVVV. dert mi türk futboluna, biz kimleri kovduk.
    bir insana kredi verirsin 3-5 hafta (hatta bence bir yıl) sonra da oturur beklersin. kulagının dibinde "sen ne yaptın ya, keşke sunu yapsaydın ya, olmaz öyle" demezsin. annen baban sana güvenip seni dışarda gezmeye gönderince iki de bir "onu yapma, bunu arama,şunla konusma" dese anlardın.sabır, varsın 3-5 hafta yenilsin.vizyonsuzlukla suçlamayın, kadro iyi de zaman lazım, kadrodaki oyuncular bile skordan memnunsa teknikdirektör ne yapsın. karşılaşılan büyük bir sorun yok bence, olsa da bunu en zayıf gördüğünüz halkada aramayın, biraz dikkat edip yorumlayın.suçlu aramayın, sorun arayın!




  • @Veloci

    Doğru düzgün bir hoca, luce mesela bu takımı namağlup şampiyon yapar. Diğer takımlara göre çok üstün bir kadromuz yedeklerimiz bile bu ligde ilk 3 e girer. Bakıyoruz yedeklere aykut, lincoln, baros, emre, emre g, sabri, volkan, nonda, birsürü üst düzey oyuncu var. Skibbenin zamana ihtiyacı olabilir ama bizim takımın zaman kaybetmeye tahammülü yok. Sen galatasaraysan ligde her zaman kazanmak için oynayacaksın. Geçen sezon gs-fb maçında ziconun nasıl oynattığını gördük. Korkak bir futbol anlayışı ve kaybedilen şampiyonluk.
  • var ben

    daha çok erken.
  • en azından ilk yarı bitmeli,
    morinho bile yenildi,
    süper kadroya rağmen
  • asıl cevap luceyi takımın başına koyup yer yer yenilişini bu skibbe düşmanlarına izletmek luce yenilmez yapacak takımı, hatta dur, belki o kadar güzel oynatır ki bizi şampiyonlar ligine alırlar. hatta levekusenin basına verelim skibbeyi, tekrar gidip 5 yiyelim.belki en popüler işi yapmış oluruz arkadaşlar ülkemize gelen teknikdirektörlere 1er yıl daha fazla şans vermiş olsaydık eminim 2-3 gömlek daha üst düzey bir lig olurduk!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinyurdaer

    @Veloci

    Doğru düzgün bir hoca, luce mesela bu takımı namağlup şampiyon yapar. Diğer takımlara göre çok üstün bir kadromuz yedeklerimiz bile bu ligde ilk 3 e girer. Bakıyoruz yedeklere aykut, lincoln, baros, emre, emre g, sabri, volkan, nonda, birsürü üst düzey oyuncu var. Skibbenin zamana ihtiyacı olabilir ama bizim takımın zaman kaybetmeye tahammülü yok. Sen galatasaraysan ligde her zaman kazanmak için oynayacaksın. Geçen sezon gs-fb maçında ziconun nasıl oynattığını gördük. Korkak bir futbol anlayışı ve kaybedilen şampiyonluk.

    hocam belki şu an o kadar iyi oynayamıoyoruz ama bunda hiç mi futbolcuların sıçu yok.
    hemmtaktikle ilgili konuşursak,korkak oynattığı söyleniyor,peki arsenal,barcelona,inter gibi takımlar da tek forvet oynadıklarında korkak mı oluyor,ha klasik tek forvet olur anlarım korkak oynattığını ama adam gerideki orta saha adamlarının hücuma daha fazla yöneldiği,orta saha adamlarının daha çok gol atabileceği bir sisemi deniyor,aynı yukarıda saydığım takımlar gibi,zira baros gibi atmaktan çok attıran bir forvet oyuncusunu bu yüzden aldık.

    tabi herkesin bir fikri olabilir,seninde fikrine saygı duyuyorum,ama lucescu zamandında da korkak oynatıyor,güzel oynatmıyor deniyordu,benim fikrim biraz alışınca ve arkasında durulursa skibbenin belkide gs nin gelecek 5 yıl içinde hocası olabileceği düşüncesindeyim.yanılabilirmimde ama benim inancım bu yönde.




  • @Veloci

    Sende haklısın zaman vermek lazım ama görünen şeyde skibbenin hem teknik açıdan hemde karizma ve kişilik açısından bizim takımı kaldıramayacak olması. Sonucunda gs gibi büyük bir takım ve büyük beklentiler var. Her zaman eleştiriler olacak ve bu eleştirilere göğüs gerecek gibi durmuyor. Teknik açıdan bana göre, topla çok iyi oynayan oyuncularımız var. Lincoln, arda, kewell, aydın, ayhan gibi. Duran topları olabildiğince kötü kullanıyoruz orta yapmayı bilen kimse yok. Yerden ayağa 3-5 pas yapıp bir taktikle etkili kullanabiliriz. Bunu yapabilecek oyuncular mevcut.
    Fb de luciano varken alexin kullandığı her duran top ya gol oluyordu yada tehlike yaratıyordu bir tane bile boşa giden serbet vuruş olmuyordu. Bizde ise meira ve servet gibi iki tane kule var ama biz hiç değerlendiremiyoruz. Duran topları çok iyi kullanmamız ve bunun için taktikler geliştirmek gerekiyor.
    Oyuncuların tabiki etkisiz futbolda katkısı var. Geçen sezon çok yorucu bir sezonun ardından euro 08 turnuvası geçirdiler. Tatilden geldiler ve formsuz olmaları doğaldır. Ama bunun önüne geçmek yine hocanın işidir. İyi şekilde kondisyon yüklenmesi ve tempo kazandırması lazım.
    Gs nin işi şampiyon olmak ve başarılı olmak. Bunun için gerektiği zaman risk almak lazım. 2forvet hatta 3 forvete dönmeliyiz maç içinde. Kadromuzun ne kadar kaliteli olduğu konusunda hem fikiriz.
    Son olarak şunu söylemek isterim. Skibbe iyi hoca olabilir. Bugüne kadar hedefi şampiyonluk olan bir takım çalıştırmaması ve stajını bizim takımda yapması hem onun için hemde bizim için olumsuz bir durum. En azından belki geçen sene getirilmesi daha doğru olabilirdi bu sene gerçekten bu kadroya yazık olur başarısız olursak.Son 8 senenin en iyi kadrosunu kurduk.




  • bu adam takıma ya sözünü geçirmiyor yada takım onu sevmiyor buda oyuna yansıyor bencede gitmeli yerine deneyimli biri gelsin
  • Var saçma sapan konuşmayın.Koskoca Galatasaray Plansız hareket edemez.
    Adamın bir kariyeri var ki veya bir özelliği var ki o sevdiğiniz Adnan Polat getirdi takımı emanet etti.Hangi büyük takım Sezon ortasında veya sezon başında T.D değiştirir?Hangi hoca takımını şuan bırakıp bize gelir.Eğer öyle bir hoca varsa takımını sezon başında yarıda bırakıp Gs a gelicek söylermisin.Hatta öyle biri varsa hiç gelmesin Gs a.
    Böyle düşünen bir zihniyet olsaydı GS büyük takım olamazdı.Gönderilcekse de sezon sonu gönderilecek.Bu zamanda sana hiç bir hoca gelmez.Sezon ortasında da aynı şekilde anca kovulan bir hoca gelir.
    Milan 6.oluyor ama yinede T.D değiştirmez.Sezon ortasında çünkü büyük klüptür.Her hareketi planlıdır.
  • skibbenin iyi olmasını yada kötü olmasını tartışmıyorum hataları var elvet.ama 2. haftada hoca gön-de-ril-mez.yeni gelen hoca takımı tanıyacakda uyum sağlayacakda lig gider farkına varamazsınız.eğer bu td güvenip takımın başına getirildiyse en az 1 sezon dayanacaksınız.suç skibbede değil onu takımın başına getiren yönetimde ozaman.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jermaine723


    quote:

    Orjinalden alıntı: vaypcnet

    Ya bi git arkadaşım saçmasapan yorumlar yapıyorsun kendini bişey biliyor sanıyorsun , hiçbişey bildiğinde yok Sorun olabilicek maçlarda(örn:Steau ilk maç sonrası) hemen kötü yorumlar yapıp kötü sonuç olmasını bekleyen bilgisizlerden birisin.

    Hiçbişey bildiğin yok bedavaya kendini nimetten sayma



    Oooo abi.Senin yüce bilgine ihtiyaç var.Senden daha çok şey biliyoruz merak etme.

    Sizin gibi satıcı değiliz.İyi zamanda bravo.

    Adam gibi yorum yapsak bile kızıyorsunuz.Maçı yenseniz böyle olmazdı.

    Adam olana adam gibi yazmak lazım.

    Merak etme,Avrupa'da yabancı takım tutanlardan değilim.Üzüldüm GS'nin yenilmesine.Ama normaldi bu.Kadroya tanınmış adamlar geldi diye takımı CL şampiyonu ilan ettiniz.

    Sende maşşallah son bi haftadır Galatasaray bölümünden ayrılmıon




  • quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK


    quote:

    Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

    Geçen hafta 4-1'den sonra Skibbe kraldı ama. Gerçekler geçen haftada gözüküyordu, görmek isteyene... Gelip baklava resmi koyacaklarına biraz kendi takımlarına baksalardı...


    Not: Sözüm konuyu açan arkadaşa değil, tabelacı arkadaşlara.

    Valla ben hiç hatırlamıyorum Skibbe süper diyen?Çoğu kişi kazandık ama çok da iyi oynamadık dedi.Varsa ss koy da bilelim.Baklavayla Skibbe'nin alakasını da kuramadım.


    Takım kazandığı için her şey güzeldi. Baklava resimleriyle konu konu gezen adamlar siz iyi mi oynadınız deyince, 4-1 yazıyorlardı. Ss falan forumla o kadar uğraşacak vaktim yok gördüğümü yazdım, inanmak sana kalmış.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.