Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA SKİBBE HALA KALSIN DİYENLER VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deserthawk

    Adama zaman verin,futboldan anlamıyor dediğiniz adamın takımı geçen sene bizi rezil etmedi mi?5 tane atmadı mı?

    Eksiklikleri var ama diğer takımlarda da durum farklı değil.

    FB-BJK-TS çok mu güzel oynuyor?Sabır,sabır,sabır.



    Yav bırakın 5 attı bilmem ne attı diye kalitelimi oluyor bir TD. Buna göre TD değerlendiriyorsak Lorandı getirelim.Adam buz gibi 6 tane attırdı CANLI CANLI hemde.
  • Skibbe kalsın.
    Arkadaşlar 2maç üstüste kazanırsınız helal Skibbe demeyin sonra.
  • Ne bu sabırsızlık anlamıyorum
    Lütfen biraz sabırlı olalım lütfen...
  • Her gelene aynı şey yeter ya. Takım hazırlık sürecini iyi geçiremedi. Ümitin durumu ortada. Baros gelir gelmez maça çıktı. Ne bekliyordunuz ki. Skibbe de bu kadroyla beraberliğe razı oldu. Hala anlamak istemiyosunuz. Skibbe kötü değil. Bile bile beraberlikle yetindi. Mecburdu çünkü. Maçta sağ bek yoktu farkındamısınız. Kayseri devamlı bizim sağımızdan geliştiriyodu atakları. Servet birçok yerde saçmaladı. Yeter artık her maçı teknik direktöre bağlamayın.
  • Oyuncular oynayamadığı zaman suç yine teknik direktörün mü ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dispiacere

    Oyuncular oynayamadığı zaman suç yine teknik direktörün mü ?


    Katılıyorum. Futbolcular formsuz gibi biraz.
  • quote:

    futbol ciddi bir iştir ve işini ciddiye alan adamlar herzaman benim gözümde değerlidir .... kalli geçen sene dalga geçer gibi 7 8 hücum oyuncusu ile oynuyordu... ligimizde bu yiyordu ama avrupada 5 yedik... skibbe 4-2-3-1 oynuyor ... ve bence takım oyun oynuyor ....bu sistem daha da oturdukça galatasaray çok çok iyi olacak göreceksiniz.... sabır .... kayseri zor bir deplasman ve 1 puan bence iyi puan ....


  • 2 haftada td göndermek bizim memleketin rahatsızlığı. durun biraz sabırlı olun. DÜNYA YILDIZLARI aldınız ya. onlar bir oynamaya başlasın hele...

    quote:

    Orjinalden alıntı: cause_of_death

    Skibbe kalsın.

  • Buralarda tek veya birkac macin sonucuna gore yorum yapanlari normal karsiliyorum. Cunku bu isi profesyonel olarak yapan tv yorumcularininda hepsi sadece tek maca gore konusuyo. Yazik cok yazik.

    Gecen hafta maclardan sonraki yorumlara bakin , birde bu hafta sonu yapilan yorumlara bakin. Gecen hafta GS yere goge sigdirilamazken, bu hafta FB icin yapilan olumsuz yorumlari nasil kivirip duzeltiriz pesinde unlu tv yorumcularimiz.

    Futbol boyle enteresan ve sonucu heran degisen bir spor oldugu icin bu kadar cok populer. Dusunun kulup yoneticileri. teknik direktorler, futbolcular o kadar cabayi sizler bosa doluya atip tutun diyemi gosteriyo. En azindan elestiri yapacaksak soyle 2-3 ay oynansin maclar ondan sonra gordugumuz eksikleri elestirelim.

    Unutmayinizki GS UEFA ve super kupayi aldigi sene sampiyonlar liginden elenmis ve son macta aldigi puanla UEFA ya katilma hakki elde etmisti. ( Hemen o zamanki kadro iyiydi, hoca da Fatih Terim di ama demeyiniz. Ayni Fatih Terim ikinci kez geldiginde istifa etmek zorunda kalmisti yanlis hatirlamiyosam).

    Yani biraz zaman gectikten sonra daha saglikli elestiriler yapsak diyorum veya en azindan elestirilerimiz yapici olsun mumkun oldugunca.

    not: GS topigine yazdim ama FB taraftariyim. Fikirlerim butun takimlar icindir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cause_of_death

    Skibbe kalsın.


    Aslanım kendi işine bak.
  • Skibbe'nin savunulacak HİÇBİR TARAFI YOK! Sıralayayım hatalarını;

    1-) Skibbe lig başlamadan önce Şampiyonlar Ligi hazırlık maçı oynayacağımızı biliyordu.Peki neden Avrupa'da kendini ispatlamış,kuvvetli takımlarla oynamak yerine Almanya'nın 2.kademe takımlarıyla hazırlık maçı oynadı?

    2-) Tamam 1. cisini affettik, demekki takımı bu şekilde hazırladı.Bizim için senenin en önemli maçı olan (bana göre) Steaua Bükreş ilk maçına seyircisinin önünde tamamen defansif bir kadro ile çıktı? Asıl mevkisi stoper olan Meira'yı neden ön libero oynattı? Yine asıl mevkisi stoper olan Emre Güngör'ü neden sağ bek oynattı? 35 yaşında olan ve bu takımın 4. stoperi olabilecek bir Emre Aşık'a neden bu maçta yer verdi?

    3-) İlk maddede dediğim gibi lig başlamadan önce ön eleme oynayacağımız belli idi.Peki bunu bildiği halde neden maçtan sonra " Ligimiz başlamadığı için maç kondisyonumuz eksik, hazır değiliz." dedi? Takımı buna hazırlamak kendi görevi değilmiydi?

    4-) Takımdaki sağ bek sorununu sokaktan geçen adam bile açık bir şekilde görebilirken neden sağ bek yerine forvet transferine öncelik verdirtti? Neden yönetime diretmedi?

    5-) 2. Bükreş maçında daha önce sağ bek mevkisinde oynamış olan ve antremanlarda ayrıca kampta süper performans göstermiş Barış'a yer vermek yerine sakatlıktan yeni kurtulmuş Linderoth'u oynattı? İlk maçta hazır olmamamızın sebebi "maç kondisyonu" ise bu maçta Linderoth'da bu kondisyon mevcutmuydu?

    6-) Takım 2. Bükreş maçından sonra şampiyonlar liginden elendi ve oynadığı hiçbir maçta keyif vermedi.Birçok otorite tarafından sistem eleştirildi.Forvetin yalnız kaldığı söylendi.Tüm bunlar son derece açık iken hala neden 4-2-3-1 sisteminde diretti ve Kayseri karşısına bu sistemle çıktı?

    7-) Kayseri maçında 2. yarıda takımın ilerde top tutamadığı çok açık iken ve 2. bir forvet ihtiyacı olduğu belli iken mevcut forveti çıkarıp 2 gün önce takıma katılmış forveti oyuna soktu? Bunu yapmak yerine ön liberolardan birini çıkarıp çift forvete dönerek daha fazla pozisyona girebileceğini hesap edemedi mi?

    Şuan aklıma bunlar geldi biraz daha kafa yorsam kimbilir neler bulurum.

    Ben tabii bunları yazarak Skibbe gitsin demiyorum ancak birşeyleri değiştirmesi lazım artık.Şu sistemini baştan kurması lazım zira gördük ki olmuyor ve olmayacakta.He ama eğer bunca hatasının üzerine hala yukarda yazdığım gibi hatalar yapmaya devam ederse gönderilmesi çok yakındır.




  • Sabır sabır sabır zaten zamanı gelince Adnan Polat devreye girer.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeyzadeM


    quote:

    Orjinalden alıntı: deserthawk

    Adama zaman verin,futboldan anlamıyor dediğiniz adamın takımı geçen sene bizi rezil etmedi mi?5 tane atmadı mı?

    Eksiklikleri var ama diğer takımlarda da durum farklı değil.

    FB-BJK-TS çok mu güzel oynuyor?Sabır,sabır,sabır.



    Yav bırakın 5 attı bilmem ne attı diye kalitelimi oluyor bir TD. Buna göre TD değerlendiriyorsak Lorandı getirelim.Adam buz gibi 6 tane attırdı CANLI CANLI hemde.



    Boş biri değil Skibbe,sadece istediğini tam olarak yansıtamıyor.1 ay sonra da durum devam ederse,ona diyecek lafım yok.

    Feldkamp geldiğinde de yaşlı,futboldan anlamıyor yorumları yapıyordu çok bilmiş oyuncular ama adamın kurduğu takım şampiyon oldu




  • bugun takımın tek forvete mevbur bırakanın SKİBBE olmadığını düşünüyorum, bence birileri ! hocaya bu deplasmandan yenilmeden dönmeliyiz demiş, hoca da öyle bi önyargı ile maçı tamamladı, birileri ! kimdir siz düşünün ve bugun alınan beraberliğin sebebi de onlardır.. taşlar yerine oturana kadar, bu tür maçları yaşayacağız, dikkat edin maç içerisinde an oluyor takım çok üst seviyede paslarla oyun kuruyor ama hep son pas/şut yerini bulmuyor.
  • Öyle zaten heyecanla mesaj yazmışsın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Jermaine723

    Eğer öyle ise özür dileriz.

    İyi iş yazsak yaranamıyoruz,kötü yazsak öyle. :)
  • Çorap mı lan bu sürekli değiştiriyorsun? Geçersiniz takımın başına 'DH' olarak.
  • böyle adamları varya nese söylemyeyim ya birader 5. resmi maçı 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet.çok iyi değil ama takımdan gönderecek kadar da kötü olamaz zaten.biraz sabredin ya.2.haftadan td yollamaya başladınız yine.
  • Skibbe kalsın

    evrenup gitsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: özgün_67

    böyle adamları varya nese söylemyeyim ya birader 5. resmi maçı 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet.çok iyi değil ama takımdan gönderecek kadar da kötü olamaz zaten.biraz sabredin ya.2.haftadan td yollamaya başladınız yine.

    o resmi maçların ikisi şampiyonlar ligine gitmemizi engelledi.hemde bizden iyi olmayan bir takıma karşı.
  • Geçen hafta 4-1'den sonra Skibbe kraldı ama. Gerçekler geçen haftada gözüküyordu, görmek isteyene... Gelip baklava resmi koyacaklarına biraz kendi takımlarına baksalardı...


    Not: Sözüm konuyu açan arkadaşa değil, tabelacı arkadaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.