Şimdi Ara

ALIRSIN FORD ! OLURSUN ZORT !!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aracın resimlerine baktım ve diyorumki rezaletin dikalası bu!! Satışı yapmış aracı ya değiştirmeli ya parasını vermeli veya ücretsiz tamir seçeneği sunmalı(eğer araç sahibi kabul ederse)

    Birde adamlar hemen çakalca tamir öneriyorlar, kardeşim madem tamir edebiliyordun niye şunu adam gibi tamir edipte motor kaputunu düzgün dengeleyipte ondan sonra satışa çıkarmadın!! Ben arabayı satayımda, müşteri anlamazsa ne ala anlarsa "tamir ederiz kardeşim" yavşaklığı!! TR de işler 70 lerden beri kanımca hiçte değişmemiş!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 8 Nisan 2009; 15:22:53 >
  • arkadaşım 2007 yılında ford fiesta alıyor. daha 4000km deyken otomatik viteste bir sorun çıkıyor. araç sıcak havalarda duruyor,vitese geçmiyor, gaz verseniz de gitmiyor. ama bir süre durduktan sonra düzeliyor.

    arkadaş aracı servise götürdü. servis sorunsuz dedi. birkaç kez daha bu şekilde servise geldi. ancak aracın arızalı olduğunu kabul etmediler. tiptronik şanzıman çok ısındığı zaman zarar göremesin diye kendini devre dışı bırakıyormuşmuşmuş

    bunun üzerine arkadaşım ford u mahkemeye verdi , 1,5 sene sonunda davayı kazandı. ford aracın değişimini önerdi ama arkadaşım kabul etmedi sonra ford temyize gitti . 1 sene kadar da o sürdü. en sonunda arkadaşım forddan arabaya o gün ödediği parayı faizi ile aldı.onun yerine geçen ay 2.el passat aldı.

    sabreden derviş, muradına ermiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 8 Nisan 2009; 15:34:54 >




  • O kadar kanun çıktı tüketicilerle ilgili,
    fakat bazı dükkanlara giriyorum, bir bakıyorum bir yazı
    ''SATILAN MAL GERİ ALINMAZ''
    hemen diyorum, ben beğenmezsem veya iade etmek istersem nolacak? almayacak mısınız?
    kem küm... diyorlar...yani yersen...
  • samsung e250 için 359 ytl para aldım, aldığım parayla da aynısından 2 tane aldım birini babama hediye ettim ben. ilk çıktığında pahyalıydı, ama tüketici hakem heyeti sağolsun 5 defa servise giren telefon için gereken kararı verdi.

    Büyük meblalarda mahkemeye gidiliyor iş biraz uzuyor ama tüketici haklı ise hiç canınızı sıkmayın, hakim de insan, rüşvet olayı olmadıkça %99,9 tüketiciyi haklı buluyorlar. Tüketici Ford'dan daha mı zengin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Taner Göde



     ALIRSIN FORD ! OLURSUN ZORT !!!!




    araba 58 model otomatik katlanan sac tavan var.herlde amerikan fordla, avrupa ford arasındaki farkı gözler önüne serecek en güzel örnek.
  • olur böyle şeyler her firmada sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.