Şimdi Ara

Alfa 156 Selespeed ne dersiniz..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aşağıdaki araçlardan birini almayı düşünüyorum. Genelde uzun yolda kullanılacağı için yakıt çok fazla problem değil. Araçlarla ilgili sorun yaşar mıyım, ayrıca sizlerin ve özellikle kullananların yorumları önemli tabii...15 bin civarı başka araç önerilerinizi de bekliyorum yalnız otomatik olacak, herkese teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2746566
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2452398







  • bende alfa 147 var maslakda özel servisde bakımlarını yaptırıyorum sakın ola selespeed sanjımanlı alfa alma servisden çıkmıyorlar geçen gün merakdan sordum neden böyle diye abi dediler bir türlü arızalarını yapamıyoruz hepsi sorunlu dediler ve kesinlikle tavsiye etmiyorlar kendi kendine boşa geçiyormuş düzensiz vites atıyormuş vs bunun gibi birsürü olay varmış bu sanjımanı normal otomatik şanjımanlar gibi sanma bunlarda normal düz vites sanjıman var aancak vitesi mekinik hidrorik bir robot sistem vitesleri atıyor normal otomatik şanjımanın rahatlıgını bulamazsın normal hali bile rahatsız ediciymiş yokuşda geri kaçıyormuş vites atarken sarsıntı yapıyormuş sıkışık trafikde debriyaj balatasını yakıyormuş tavsiyem çok istiyorsan normal düz vitesli al yada başka otomatik arabalara bak.
  • Çok teşekkürler, sanırım bu durumda vaz geçicem selespeed almaktan... :(
  • Alfa almadan önce iyi araştır. Özellikle Alfacılarla konuş. Benim 2.el Alfalar hakkında okuduğum yorumlara göre, çok iyi incelenip alınması gerekiyormuş. Çünkü kötü kullanılmış bir Alfa, seni pişman edebilir.
  • vites gerçek otomatik yada cvt olsa eyvallah ama otomatikleştirilmiş düz şanzuman rezalet hiçbir zaman bir robot insan gibi güzel vites atamaz,
    zaten debriyaj balatalarının ömrüde yarı yarıya kısalıyormuş...
  • o fiyatlara otomatik vites volvo s40 t4 ler bulaiblirsinki 10 tane alfa yapar ama pparçası bakımı servisi baya pahalı alfada ucuz deyildir tahminim ama volvo kadar olurmu bilmem
  • Yukarıdaki yorumları yapanlar hiç Alfaya bindiler mi acaba

    Aracımı sattım bu arada...www.hekimoglu.efsanesi.com

    Her Türlü sorunu yanıtlarım kardeş, Yalnız dikkatli ol Alfa alırsan başka arabaya binemezsin...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: okyaypay

    vites gerçek otomatik yada cvt olsa eyvallah ama otomatikleştirilmiş düz şanzuman rezalet hiçbir zaman bir robot insan gibi güzel vites atamaz,
    zaten debriyaj balatalarının ömrüde yarı yarıya kısalıyormuş...



    war mi boyle bi tecruben!! yoksa iskembeden mi ation!!
    triptonik kac arac kullandin!! ve ne kadar sure kullandin da balatanin omrunun yari yariya kisaldigini anladin? arti duz vitesde balata omru ne kadardir ki triptonicde yarisi olsun??
    arti solediklerinin alakasi yok!! cunku benim duz vites aracim var daha 40 bin de debriyaj balatasi degisdirdim!! demekki kullanimla alakali!! ozaaman triptonic de 20 bin demi degiscem???





  • okyaypay gene sallıyorsun ya
  • akinim hosgeldin!! msn i acsana len
  • cemy22tr; bir servis "ben alfacıyım" diyecek sonra "alfa selespeed almayın, yapamıyoruz, robotundan anlamıyoruz" diyecek, sen de hala arabanı o servise götürmeye devam edeceksin? bravo valla.
    bu arada alfa yöneticilerinin de hiç beyni yok, sorunlu olan bir ürünü bilmeyecekler, sadece 2000-2001 model 156'lara değil, 156'nın ve 147'nin şu anda satılan güncel modellerine de opsiyon olarak koyacaklar. yetmeyecek bir de sonradan çıkarttıkları GT'ye falan da ekleyecekler?
    yapma dostum...

    bu arada diğer atıp tutanlar "kaç km alfa kullandılar" diye bile sormuyorum, bıraktım kullanmayı yan koltuğuna oturduklarını bile sanmıyorum. çünkü en azında oturmuş olsalar bu kadar kötülemenin yanında sesinden, gidişinden, yol tutuşundan, tipinden vs... bahsetmeden duramazlardı.

    robotu herkes yapamaz, yapan ustalar var. bir dökümanı download edip bunu hakkıyla okumayan adama ben lastik söktürtmem. çok alfa ustası gördük "sabah zor çalışıyo, tekliyo" dediğinde "benzin filtresinden olabilir" diyen. Bahsettiği şey 156'larda olmayan bir filtre

    eğer istanbul'daysan ve selespeed alacaksan sana usta önerebilirim, almadan önce muhakkak iyi baktırman lazım. selespeed çok da kral arabadır. en azından şunu düşünsün herkes; alfa spor arabalar üretir ve merak etmeyin, eğer bir araca otomatik vites koyuyorsa bu toyota yaris'in ki gibi 2 saniyede vites atan bir otomatik olmaz...




  • Arkadaşlar ben de eski Alfacıyım. 164 Super V6 TB vardı bende, Hekimoğlu'nun dediği gibi Alfa'dan sonra başka arabaya binemediğim için 164'ün bana yaşattığı tüm rezilliklere rağmen tekrar Alfa almayı düşünüyorum. Bu arada o paraya Opel sıfır araç satıyo...
  • Neroman selam, selespeed için İzmir'de önerebileceğin bir usta var mı? Veya İzmir'de selespeed'den anlayan usta var mı bildiğiniz? Eğer yoksa İstanbul'da neresi var? Çok teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemy22tr

    bende alfa 147 var maslakda özel servisde bakımlarını yaptırıyorum sakın ola selespeed sanjımanlı alfa alma servisden çıkmıyorlar geçen gün merakdan sordum neden böyle diye abi dediler bir türlü arızalarını yapamıyoruz hepsi sorunlu dediler ve kesinlikle tavsiye etmiyorlar kendi kendine boşa geçiyormuş düzensiz vites atıyormuş vs bunun gibi birsürü olay varmış bu sanjımanı normal otomatik şanjımanlar gibi sanma bunlarda normal düz vites sanjıman var aancak vitesi mekinik hidrorik bir robot sistem vitesleri atıyor normal otomatik şanjımanın rahatlıgını bulamazsın normal hali bile rahatsız ediciymiş yokuşda geri kaçıyormuş vites atarken sarsıntı yapıyormuş sıkışık trafikde debriyaj balatasını yakıyormuş tavsiyem çok istiyorsan normal düz vitesli al yada başka otomatik arabalara bak.


    otomobiller hakkında bu kadar yorum yapmadan önce mekanik parçaların isimlerini tam olarak öğrenelim lütfen




  • quote:

    Orijinalden alıntı: okyaypay

    vites gerçek otomatik yada cvt olsa eyvallah ama otomatikleştirilmiş düz şanzuman rezalet hiçbir zaman bir robot insan gibi güzel vites atamaz,
    zaten debriyaj balatalarının ömrüde yarı yarıya kısalıyormuş...
    Kardeşim 15 yıl önceki bilgisizliğine veriyorum, bu nasıl bir yorum yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yorumu yanlış anladınız hocam sanırım arkadaş otomatik vitesi eleştirmemiş, robot vasıtasıyla vites atan düz vitesi eleştirmiş ki otomobil dünyasında çok tutulmadı.Hem baskı balata değişimi olcak hemde otomatik şanzıman gibi arıza çıkarma olasılığı daha yüksek düz vitese göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seker1adam

    Kardeşim 15 yıl önceki bilgisizliğine veriyorum, bu nasıl bir yorum yahu

    Alıntıları Göster

    11 ay önceki ruh haline veriyorum, bu nasıl bir cevaptır yahu, kaardişiim

    lütfen !

  • Okyaypay ölmüştür diye düşündüm ancak ne yazik ki yaşıyormuş.

    Demek ki cahillik öldürmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.