Şimdi Ara

Akşamları Oluşan Hız Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Destek Kaydı oluşturdum, aynen yazıyorum. Gerçekten bıktım. Çok mu zor arkadaş verdiğimiz paranın karşılığını almamız bu memlekette? 2 ay önce sırf bu sebepten superonline a geçtim. Onlarda da sürekli bağlantım kopuyordu. Benim bina da ya da kendi odama gelen kablo bağlantımda hiçbir sorun yok. Buna da baktırdım. Zaten modeme kadar kendim kablo çektirdim. Sadece sizden verdiğim paranın karşılığını istiyorum ya. Çok mu zor ? Tekrar turknet e geçtim. Sorun hala aynı, şaka gibi.



    "Destek Kaydı Meesajım"

    Bakın güzel kardeşim, canım kardeşim. Ben daha önce de sizin internetinizi kullanıyordum 2 ay öncesine kadar. İptal etme sebebim AKŞAM SAATLERİNDE İNTERNET HIZIMDA PROBLEM OLUYOR. Çok basit ya. Sizden verdiğim paranın karşılığını istiyorum. Fazlası değil. Defalarca iptal etmeden önce size destek kaydı açtım. Siz de düzelttik dediniz. Yine aynı sorun var. Benden yine saçma sapan hız testi istemeyin 15 dk arayla 3 tane. BENİM SORUNUMU ÇÖZÜN. Bu gün yine saat 20:00'dan şu an yazıyorum bakın hala sorun var. Tekrar iptal ettirmek zorunda bırakmayın beni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhe -- 20 Şubat 2021; 0:15:34 >







  • Destek Numarası

    41639836


    Arkadaşlar sizinle süreci paylaşmak istiyorum. Firmaya geçmek isteyen olur. Fikir sahibi olmak isteyen olur diye.


    Akşamları Oluşan Hız Problemi
  • Anlaşılan o bölgeye biraz yatırım yapılması gerekiyor ama anlamazdan geliyorlar.

  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Akşam yaşanılan hız kaybı sorununun birden fazla sebebi olabilir. Bulunduğunuz bölgede akşam saatlerinde internet yoğunluğunun artmasından dolayı bağlı olduğunuz saha dolabında bir satüre durumu yaşanıyor olabilir. Biliyorsunuz ki saha dolaplarının sorumluluğu içerisinde bulunan cihazların kapasite sorumluluğu yerel operatör tarafına ait...

    Siz bize kayıt oluşturmaya devam edin. Arkadaşlarım arka planda gerekli tüm kontrolleri yaparak sorunun temel sebebi ve çözümü için size yardımcı olacaklardır.
  • Ben sizde ki üyeliğimi iptal etmeden önce tekrar tekrar destek kaydı açtım zaten. 2 ay boyunca. Bu nasıl bi zihniyet anlamıyorum gerçekten. Kayıt oluşturmaya devam edin diyeceğinize sorunumu çözün benim. 2 ay superonline kullandım sizin internetinizi iptal edip. Onlarda neden böyle bi sorun oluşmadı sizce ? Madem ki sorun dolapta ? @sis651 Evet hocam, keşke sadece verdiğimiz paranın karşılığını alabilsek. Ama ne yazık ki bütün firmalar aynı. Ezberden konuşan müşteri hizmetleri. Yardım desen yapıyormuş gibi görünüp sorun tam olarak devam ediyor vs. Gerçekten şu son 4 ay canımdan bezdim bu internet sağlayıcıları yüzünden. Superonline'ı btk a şikayet ettim. Firma ile bana aracılık yapıyor Akşamları Oluşan Hız Problemi . Şaka gibi ya, sorun falan çözemediler onlarda. Bu arada superonline da yaşadığım farklı sorunlar vardı.





  • huhe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun kontrol edilmesi için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • Bakın aynen söylediğim gibi oldu. Kaydı inceledik sorun yok. İşte sorun yoksa destek kaydını kapatın falan. Kapatmıyorum üzülerek söylüyorum kapatmayacağım. Emin olana kadar ne yazık ki bıkkınlık geldi artık. Bana diyor ki alt yapı bakır kablo falan filan. Üyeliği başlatırken sesli onayımı aldığınız zaman böyle bi sorunum olduğunu dile getirdim ben. Sizin müşteri temsilciniz bana sorun yaşamayacağımdan emin olabileceğimi söyledi. Ben sorun yaşıyorum ve ne enteresandır ki özellikle belirttiğim sorunu yaşıyorum. Yalan yok dün de yaşadım ama her zaman ki gibi öyle 4 saat sürmedi. 5 dk kadar sürdü. Sürmesin arkadaşım. Beni bağlamıyor bakır kablo alt yapı falan filan. Siz bana 75 mbs e kadar özgür bi internet sağlayabileceğinizi söylediniz. 64 mbs alıyorum, bırakında sorunsuz kullanayım.


    Akşamları Oluşan Hız Problemi




  • huhe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarıma bildirimde bulunduktan sonra kaydınız kapatılmamıştır. Şu an çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında arkadaşlarım size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.