Şimdi Ara

AKP ‘Man Belgesini’ yalanlamak isterken doğruladı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
11.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Bu vatandaş da çalışmıyor mu? Onun parasını kim ödüyor acaba? Şu muhabbet bir bizim ülkemizde var. Vatandaş gerçekten her şeyi ödediğini sanıyor, zora düşünce paranı ben veriyorum diyor. Ulan o zaman avukat ve doktor da senin paranı veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Hoşafçı tübitak işinize geldi mi nasılda bilim kurulu oluyor değil mi?

    Sizin gibi muhalifler olmasa hiç gülemeyeceğiz.

    O başkan benim hatırladığım kadarıyla da fetöcüydü ve yurt dışına kaçtı. Hasan palazdı sanırım. Onun yorumuyla bizde kalkıp fikir değiştirelim demek.

    Allah akıl fikir versin.




    Tübitakı hoşafçı yaptınız zaten sayenizde oldu. Şimdi tübitakın içine ettiğiniz için utanacağınıza bir de kendi yaptığınızı mı sıvıyprsunuz?

    Hoşafçı tübitak derken, kuruma yaptığınız kötülüğü düşünüp hiç mi utanmadınız bir de utanmadan konuşabiliyorsunuz. Sizdeki surat ben de olsa insan içine çıkamam. Büyük özgüven.

    Tübitakın nasıl hoşafçı olduğunu bile hatırlamıyorsanız AKP seçmeni balık hafızalı derken hata etmiyoruz demekki.

    Tübitak siz tape pisliklerinizi örtmek için babanızın çiftliğine çevrilene kadar bilimsel ve önder kuruluştu. Hani 14 saat ömrü var bu söylediklerimin belliki ama en azından 14 saat bilinçli gezersiniz.

    Nasıl güldüm ya :) Tübitakın içine ettik diye itiraf ediyor üstüne bir de haklı çıkmaya çalışıyor kuruma kendi yaptıklarını anlatarak.

    İyi akp seçmeninin aklıyla reisinizin yaptığı gibi makara geçerken bana bir malzeme daha çıktı. Akp li bir hoşafçı tübitak diyebilecek kadar utanmaz olabiliyor demekki.

    Evet hoşafçı tübitak, bak yine yüzüne vuruyorum, hoşafçı tübitak. İşte koca Tübitakı pisliğinizi örtmek için getirdiğiniz hal bu.




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Cevab-ı ahmak-üs sukut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Cevab-ı ahmak-üs sukut.

    Baska da bişey diyemezsin zaten.kendi kirlettiginiz kurumu örnek göstermen günün bombasiydi zaten. Bir ak trol daha ne kadar komik olabilir dedigim anda mutlaka senin biri çıkıyor ve tek hamlede tacı devralıyor.



    Gecen yine sizden biri garibanin hakkını savunacagina zenginin haramını aklamanın derdine düşmüş ülke iyi falan ekonomi baya bi sacmaliyor, dedi ülke zor durumdaysa öderiz vergiyi falan, benim yerime de öde o zaman dedim, borcum çok.



    Eleman borç dökümünü yolla inceleriz falan dedi, Hee demek yandas olunca böyle dönüyor işler gibi bişey söyledim. Demekki böyle bitirdiniz ülkeyi dedim.



    Şimdi sende onun gibi cevap vereyim derken kendi kirini dökunce ortaya aklıma geldi birden.



    Hakikaten hepiniz aynisiniz. Tubitakin içini reisinizin haram lokmalarini saklamak için boşaltıp tubitaka gömmek nedir ya, ofiste arkadaslarla gülme krizine girdik.... Neyi tartiscam ben senle bunun üstüne yapsam yapsam makara yaparım.



    Birde cevap veremeyince ne yazmış ya :D



    Yazık cevapta veremeyince işte .... Gerçi ilk yazdiginla kendi kendine yspistirmissin cevabı kendi kendine mucadele vermissin. Neyse çok hoş. İyiki varsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiger006


    quote:

    Orijinalden alıntı: MB-CLS

    Sen ne is yapiyon hocam senin aylik gelirin nedir ? Varsayalim ki 5.0000 TL. Senin yilda kazandigin para bellidir. 60.000 bin TL. Senin 3 milyon dolarin olamaz kardeşim. Ha sen şirket kurdun ticatet yaptin borsada kazandin miras kaldi sans oyunu aklina ne geliyorsa bunu ispatlamak durumundasin. Çünkü ticaret yaparsan vergi odersin sans oyunundan yuksek mebla vergi odersin miras kalsa evin vergisi arabanin vergisi sunu bunu olur yani bu para sana nasıl geldi bunu aciklamak durumundasin. Eger aciklaman yok ise sen bu parayiillegal yollarla elde etmissib demektir buda suçtur. Simdi nasil oluyorda öğretmenin 2.5 milyon dolari oldu. Bana bunu anlatirmisin ? Bak chp yi sevme oyda verme ama chp meclise arastirma onerisi verdi oy cokluguna gore mv sayisida akp idi akp mv reddetti. Madem belgeler sahte yav kabul edin bu paralar nasil gelmis arastiralim ? Adamlar kabul etmiyor. Sen haklinin kactigini ne zaman gordun ?

    Bak kardes sunu unutma bi insan sucsuzlugunu ispat etmeye calismaZ. İddaa makami idasini ispatla yukumludur. Ben bankaciyim Kara para banka yoluyla aklanmaZ bunu yapan gerizekalidir. Sahte yada degil diyemiyorum kayotlara bakmadan kimse bunu diyemez gercekde diyemez. Ama sunu diyebilirim bunlar doviz alim belgesidir albarakaya yapilan disinda bir havale soz konusi degildir. Chp nin iddasi man adasina para kacirmadir konu basligida o dur. Simdi o tutmadi bu kadar para nerden geldi mevzusuna cevirmeyin mert olim dediginizin arkasinda olun. Mam adasina gomderilen para ile ilgili dekont gosteremiyorsaniZ cikin milletten sizi oyaladigimiz icin oUr dileriz deyin

    Bankaci kardes. Milli piyango cikan birinin biletini yuzde 10 fazlasina alirsin. Bileti goturup tahsil edersin, bankaya eft yaptirirsin. Bak kara para banka araciligyla aklandi gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    bu banka aracılığı ile aklamak mı bilet aracılığı ile aklamak mı bileti aldıkdan sonra paran zaten aklanmış olur bankkaya yatırmanın mantığı aklamak mı burda. Sende bana iş öğrettin ha :D vay anam vay. peki zeki kardeş orayı geçdim olmadıda oldu saydım. bileti satan ne halt yiycek elinde kara para ile?
  • Jr. Corrado kullanıcısına yanıt
    sen bence bankacı olduğuna emin ol önce. heralhalde yatırdığın tüm paraların faturasını vs istiyorsun. Yarın sana elimde 1 milyonla gelsem beyfendi çeker parayı almak için takla atarsın bırak kaynağını sormayı.
    2. olarak bankacı isen sende benim gibi o dekontlarda yurt dışına giden 1 krş olmadığını gayet iyi biliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiger006

    sen gayet iyi anlamışın yurt dışına giden dekont yok yok yok yok eşşek olsa anlardı

    Hangi hakla buradaki insanlara hakaret ediyorsun? Terbiyeni takın once

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Selvi ve nevzat devlet buyuklerimi oluyor?

    Bunlara “aniriyor” dedim diye ceza almisim.

    Adamlar mali goturur cezasini biz cekeriz.

    Beter olun israil ........leri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiger006

    sen gayet iyi anlamışın yurt dışına giden dekont yok yok yok yok eşşek olsa anlardı

    Yavaş gel...

    Hangi partiden olduğu fark etmez, siyasilerin milyon dolarlardan 100 TL gibi bahsetmesi hoş karşılanacak bir durum değil.

    Ama malesef, ülkemizde tüm siyasilerin milyon dolarlar ile oynama hakkı varmış gibi davranıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.