Şimdi Ara

Akbank ATMsi Paramı Alıkoydu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan994

    Valla hocam angarya geliyor ise yapmayacaklar bu işi , sonuçta babalarının hayrına çalışmıyorlar bu iş için ücret alıyorlar ve bu ücretin karşılığı olan işi düzgün yapmayıp bizi mağdur ediyorlar .100-200 tl olsa belki anlardım hesap hatası vs. diyede 1200TL nasıl eksik olabiliyor hala aklım almıyor
    Parasal olarak ve zaman kaybı olarak yapıyor olduğun iş olarak ve birçok şey olarak haklısın haksızsın demiyorum sakın öyle algılama ama insanlar hata yapıyor üstüne hata yapan bir de makine de olunca seni bulmuş hani bu ayın en iyi çalışan elemanına ödül verirler ya bankalar içinde bu ay seçilen sen olmuşsun gibi oluyor.. İnşallah işiniz en kısa sürede çözersin ki 1200 tl değil 100 200 tl de değil 1 tl 2 tl bile olsa kimse seni mağdur etmemeli paranın küçüğü büyüğü olmaz..

    10 tl için adam öldüren var bu ülke de maalesef..




  • sıkışma söz konusu olduğunda atm nin parayı algıyan mikro chip tarzı sistemleri vardır. ayrıca bankamatiğin kamera sistemi de mevcut. o tarih ve saati kaydettiysen bankaya git sıkıntını giderirsin. olmadı tüketici mahkemesi heyetine başvur kalan paranı yine alırsın. bankalar şu aralar zaten fazla para ödemekten sakınıyor. ama eğer ki kalan para daha sonra bankamatikten dışarı çıkmış ve sen orda değilsen alırken, o zaman bu senin hatandır bankanın değil. bazen para giriş ve çıkışın olduğu deliği kontrol etmelisin, bişeyler görünüyorsa paranı cımbızla çek , bi süre sonra çünkü bankamatik geri çıkartıyor kalan paranı.
  • Banka şubesine bağlı olmayan yerden para yatırmayın çok uğraşırsınız. Şubenin atm sinden hemen çözersiniz işi mesai saatlerinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuçu bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kalan parayıda yatırdılar . Benim süreç beklediğimden erken sonuçlandı . Kimsenin başına gelmesin strestli bir hafta geçirdim :)

    Akbank ATMsi Paramı Alıkoydu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.